Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Νηστισιμο τυρι κολιος

Νηστισιμο τυρι κολιος 13 Χρόνια 4 Μήνες πριν #18409

• siasia
  • Το Άβαταρ του/της siasia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπερα! κανοντας μια βολτα στις συνταγες (παρεπιμπτοντως η σοκολατοπιτα της Evita35 ειναι σουπερ!) ειπα να δοκιμασω κι αλλες γευσεις..και σταθηκα στη συνταγη της Roulaki για τυροπιτα με νηστισιμο τυρι.
Παω λοιπον η καλη σου κι αγοραζω κολιος νηστισιμο (fast) και λεω της κοπελας να μου πει τα διατροφικα στοιχεια...δεν τα εγραφε πουθενα! ντραπηκα τελος παντων και το πηρα το τυρακι...και θελω να κανω την τυροπιτα...ναι αλλα ποσους υδατανθρακες εχει; (το εχω ρωτησει και κατω απο την συνταγη). Αν δεν ξερω τους υδατανθρακες πως θα υπολογισω την ποσοτητα; και το ημερησιο συνολο υδατανθρακων;
Καπου επισης διαβασα οτι εχει αμυλο σιτου...και ψιλοφρικαρα...γιατι αλευρι εχω να δω κανα δυο εβδομαδες και ειμαι μια χαρα..μακρια και αγαπημενοι..μην το βαλω παλι στη ζωη μου χωρις να το ξερω...
help please!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Νηστισιμο τυρι κολιος 13 Χρόνια 4 Μήνες πριν #18410

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Δεν ξέρω τι γίνεται φέτπς με το φαστ! Στην επίσημη ιστοσελίδα, δεν υπάρχει. Στα σούπερ μάρκετ όμως, υπάρχει, και ναι, φέτος γράφει πως έχει άμυλο σίτου! Άρα, μακρυά!
Δες αυτό το λινκ, είναι το μόνο που βρήκα για μη γαλακτοκομικά προιόντα, με 17γρ υδ/ες στα 100. Δεν το λες και καλό, αλλά αν πρόκειται για λίγο, κάτι κάνει.
www.viotros.gr/page/default.asp?id=24&la=1
love your self

Νηστισιμο τυρι κολιος 13 Χρόνια 4 Μήνες πριν #18411

• siasia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Nαι αλλα εγω τωρα που το πηρα και στους αλλους δεν αρεσει τι να κανω; ασε που προετοιμαστηκα ψυχολοχικα για τυροπιτα...:-(

Νηστισιμο τυρι κολιος 13 Χρόνια 4 Μήνες πριν #18412

• siasia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Κανενα νεο για το τυρι; (πριν χαλασει;) Τους εστειλα μεηλ ζητωντας τους τα διατροφικα στοιχεια κι ουτε φωνη ουτε ακροαση 2 μερες τωρα! φταιει τωρα ο καταναλωτης να αρχισει να τους καιει; μετα θα πουν για δυσφημιση.

Νηστισιμο τυρι κολιος 13 Χρόνια 4 Μήνες πριν #18413

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Πέτ το, ή τρίψτο για μακαρόνια, για την οικογένεια! Δεν θα το καταλάβουν! Θα ανεβάσω μια ωραία συνταγή για τυρόπιτα χωρίς φύλλο, και κάντην να σου φύγει το μεράκι!
love your self

Νηστισιμο τυρι κολιος 13 Χρόνια 4 Μήνες πριν #18414

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Εγω παλι θεωρω πως δε χρειαζεται να τρελαινομαστε,και να εχει αμυλο σιτου αυτο το τυρι ε τοοοοσους πολλους υδατανθρακες θα εχει?
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.191 δευτερόλεπτα

Syndication