Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: STEVIA

STEVIA 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17260

• amgs1
  • Το Άβαταρ του/της amgs1
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπερα σας ,υπαρχουν στην αγορα προιοντα (canderel green ,hellman s ketsup ,εψα αναψυκτικα κλπ) που περιεχουν ως γλυκαντικο stevia.Στο canderel green αναφερει υδατ./100 77,8 χωρις να λεει ποσοι απο αυτους ειναι αφομοιωσιμοι.Μηπως γνωριζει κανεις εαν μπορουμε να τα καταναλωνουμε ?
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: STEVIA 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17261

• alalumaki
  • Το Άβαταρ του/της alalumaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
H canderel stevia έχει 0,07 υδατάνθρακες ανά δίσκιο, αλλά έχει χάλια γεύση, όπως και ερυθριτόλη της Deligios που έχω αγοράσει επίσης έχει χάλια γεύση, αν έχει κάποιος βρει στέβια που δεν πικρίζει ας μας πει και εμάς....
making small changes to see big results...

Απ: STEVIA 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17262

• Andrikos
  • Το Άβαταρ του/της Andrikos
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
amgs1 έγραψε:
Καλησπερα σας ,υπαρχουν στην αγορα προιοντα (canderel green ,hellman s ketsup ,εψα αναψυκτικα κλπ) που περιεχουν ως γλυκαντικο stevia.Στο canderel green αναφερει υδατ./100 77,8 χωρις να λεει ποσοι απο αυτους ειναι αφομοιωσιμοι.Μηπως γνωριζει κανεις εαν μπορουμε να τα καταναλωνουμε ?

Δυστυχώς αυτά τα προιόντα έχουν κυρίως υδατάνθρακες όπως μαλτοδεξτρίνη, που είναι φτηνότερη. Ο λόγος: O "μέσος άνθρωπος" δεν συναντά τον όρο "μαλτοδεξτρίνη" συχνά και νομίζει ότι δεν έχει θερμίδες ή ότι δεν είναι υδατάνθρακας. Έχω βρει καθαρή στέβια σε φαρμακείο με την ανάλογη τιμή φυσικά!

Απ: STEVIA 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17271

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
andrikos καλησπέρα. Να σε ρωτήσω η stevia που αγοραζεις απο το φαρμακείο είναι πικρή στην γεύση? Εχω ακούσει απο εναν ξαδελφο μου που κάνει ατκινς οτι είναι πικρή πάρα πολύ σε αντιθέση με το canderel που ένα δίσκιο να βάλεις γλυκαίνει ο καφές. Α! Κατι τελευταίο πόσο την αγορασες? Ενδιαφέρομαι να πάρω και εγώ γιατι έχω ακούσει οτι δεν κάνει κακό στον οργανισμό όπως η ασπαρτάμη.
Σε ευχαριστώ
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: STEVIA 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17274

• Andrikos
  • Το Άβαταρ του/της Andrikos
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Είναι 30 ευρώ το μισό κιλό δυστυχώς, λόγος που δεν έχω κάνει και την αγορά ακόμα, οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη περί γεύσης. Η ασπαρτάμη δεν κάνει κακό στον οργανισμό - αυτό είναι προπαγάνδα της βιομηχανίας της ζάχαρης την οποία ανταγωνίζεται.

Απ: STEVIA 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17277

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Andrikos έγραψε:
Η ασπαρτάμη δεν κάνει κακό στον οργανισμό - αυτό είναι προπαγάνδα της βιομηχανίας της ζάχαρης την οποία ανταγωνίζεται.

Αυτο απο που προκυπτει?Υπαρχει εγκυρη πηγη?Γιατι το σκεφτομαι πολλες φορες για τις κακες συνεπειες που λενε και ανησυχω.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.181 δευτερόλεπτα

Syndication