Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Απο 80kg στα 70kg είναι (σχετικά) εύκολο. Μετά τί?

Απο 80kg στα 70kg είναι (σχετικά) εύκολο. Μετά τί? 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16444

• alina_ara
  • Το Άβαταρ του/της alina_ara
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Απο 80kg στα 70kg είναι (σχετικά) εύκολο. Απο τα 70 στα 55 όμως? Ακολούθησα αυτή τη διατροφή για κάποιο διάστημα πρίν περίπου 6 μήνες. Έχασα 10 κιλά. Φυσικά ήθελα να χάσω κι άλλα αλλά στην πορεία έχασα το κίνητρο και διέκοψα. Τα κιλά δεν τα πήρα πίσω, άλλο ένα + με την συγκεκριμένη διατροφή. Όλοι έχουμε παρατηρήσει πως όσο πιο πολλά κιλά έχουμε, τόσο πιο έυκολα χάνονται αρχικά αλλά τα υπόλοιπα 5-10 κιλάκια μας βασανίζουν αρκετά μέχρι να μας εγκαταλείψουν οριστικά. Υπάρχει κάποιος που χωρίς να αλλάξει το διαιτολόγιο του συνέχισε να χάνει βάρος με τον ίδιο ρυθμό μέχρι να φτάσει στο φυσιολογικό βάρος? Δεν περιμένω να γίνει το θαύμα απο τη μια μέρα στην άλλη, αλλά όταν χάνεις 4-5 kg σε ένα μήνα και μετά 1-2 kg το μήνα μετα βίας... απογοητεύεσαι. Ευχαριστώ
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Απο 80kg στα 70kg είναι (σχετικά) εύκολο. Μετά τί? 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16445

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Κατ'αρχην συγχαρητηρια για τη συντηρηση,αυτος ειναι ο μεγαλυτερος μου φοβος.
Ειναι λογικο να χανεις πιο αργα οσο πλησιαζεις το στοχο σου.Πχ εγω αυτη τη στιγμη ειμαι σε κανονικο βαρος για το υψος μου(66,5 με 1.70 υψος) ομως βεβαια υπαρχει ακομα δρομος μεχρι τα 58 που θελω να φτασω.Ο οργανισμος απ'τη στιγμη που ξερει οτι δεν εχει και πολυ προβλημα δε πολυ σκοτωνεσαι να χασει :) .Τον προηγουμενο μηνα εχασα περιπου 3-4 κιλα.Αλλα το καταλαβαινω.Ενα κιλο περιπου τη βδομαδα ειναι τελεια μετα απο τοσα κιλα που εχουν φυγει και δε ξερω με ποια αλλη διαιτα θα το καταφερνα.Γι'αυτο λοιπον μη βιαζεσαι.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": alina_ara

Απ: Απο 80kg στα 70kg είναι (σχετικά) εύκολο. Μετά τί? 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16449

• Jubilee
  • Το Άβαταρ του/της Jubilee
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
Γυμναστικη , γυμναστικη και γυμναστικη.

Προσωπικη εμπειρια μου ειναι παρομοια, ξεκινησα 80 κιλα εφτασα γυρω στα 70 μεσα σε 3 μηνες και μετα τιποτα.
Μονο με την γυμναστικη ξεκολας.

Ο οργανισμος συνηθιζει απο ενα σημειο και μετα, αυτο ειναι γεγονος. Με την γυμναστικη ομως θες δεν θες θα καψεις κατι παραπανω.
if only mosquitoes sucked fat instead of blood

Απ: Απο 80kg στα 70kg είναι (σχετικά) εύκολο. Μετά τί? 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16469

• katarina
  • Το Άβαταρ του/της katarina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
και γω νομιζω η γυμναστικη θα σε σωσει...λιγο περπατημα λιγο τρεξιμο,ξερω ειναι δυσκολες εποχες για γυμναστηρια αλλα και αυτα θα κανουν την δουλεια τους.αν μπορεις να πας σε γυμναστηριο ακομα καλυτερο..το σωμα σου θα αλλαξει και ας μην χανεις.
και ρε κοριτσια μην γινομαστε υστερικες μετα και φτανουμε σε ακρα το θεμα δεν ειναι να φτασουμε σε κιλα τρελα αλλα σε κιλα που ειμαστε καλα και μπορουμε να διατηρησουμε.δηλαδη εγω που ειμαι 1.66 θα πρεπει να ειμαι 55-56 κιλα ομως ακομα και να φτασω δεν θα μπορω να τα κρατησω.το θεμα ειναι να εχουμε μια ομορφη εμφανισει και οχι αυτα που μας πασαρουν στην τηλεοραση.προσωπικα αποψη απλα εχουμε δει πολλες κοπελες που εχουν φτασει στα ορια ανορεξιας μετα απο διαιτα γιατι θελουν να φτασουν σε κιλα βαση υψους κ.λ.π.
απο 10/1/2012

Απ: Απο 80kg στα 70kg είναι (σχετικά) εύκολο. Μετά τί? 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16503

• alina_ara
  • Το Άβαταρ του/της alina_ara
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Christinaki πραγματικά 3-4 kg το μήνα είναι super... Έχεις τροποποιήσει την διατροφή σου? Η ημερήσια πρόσληψη σε θερμίδες είναι normal ή κάνεις υποθερμιδική low carb διατροφή? Katarina & Jubilee σίγουρα δίαιτα χωρίς γυμναστική σπάνια φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα έλεγα πως γυμνάζομαι αρκετά λόγω εργασίας και 2-4 φορές την εβδομάδα κάνω βάρη (10kg, λίγες επαναλήψεις, μέση και πάνω). 'Οσο για την συντήρηση, είναι το μόνο εύκολο. Χωρίς καθόλου προσπάθεια. Ενώ με οποιαδήποτε άλλη διαιτα πάντα τα έπαιρνα πίσω. Είναι φανταστικό. Με την low carb καις λίπος και αυτό είναι που κάνει τα αποτελέσματα μόνιμα. Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις απαντήσεις σας και εύχομαι καλή συνέχεια.

Απ: Απο 80kg στα 70kg είναι (σχετικά) εύκολο. Μετά τί? 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16507

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Οχι δεν την εχω αλλαξει τη διατροφη μου,απλως πολλες φορες τρωω πανω απο 20 υδατ.Σχετικα με τις θερμιδες ναι τις προσεχω,οχι τρελα αλλα δε τρωω ο,τι να'ναι και φουλ λιπαρα.Απο τοτε που ξεκινησα δηλαδη εδω και 5 μηνες δεν εχχω φαει ουτε μια φορα κατι απαγορευμενο....πρωτη φορα τοση αυτοσυγκρατηση :D !
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.154 δευτερόλεπτα

Syndication