Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: kainoyrgia kai ego sthn parea...

kainoyrgia kai ego sthn parea... 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16362

• kaliopi62
  • Το Άβαταρ του/της kaliopi62
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
kano prpth fora thn diaita atkins kai tha htela thn voeiteia sas 4meres kai den leo na xaso gramario
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: kainoyrgia kai ego sthn parea... 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16363

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
παρακληση-γραφε ελληνικα
πρωτα απο ολα υπομονη!ποσα κιλα εισαι ,ποσα εχεις να χασεις ποσο χρονων εισαι?ολα παιζουν ρολο.καλο θα ηταν να διαβασεις οσα περισσοτερα μπορεις για την διατροφη και να δεις μηπως κανεις καποιο λαθος,πχ σε ποσοτητες ,πολλα γλυκαντικα,κρυμμενους υδατανθρακες,λαθος υπολογισμους κλπ.υπαρχουν πολλοι λογοι που μπορει να μην εχεις χασει ακομα γραμμαριο,ειτε απο δικο σου λαθος ειτε να ειναι απλα θεμα οργανισμου -πιο αργος μεταβολισμος λογω ηλικιας για παραδειγμα.δωσε μας καποιες πληροφοριες για το τι τρως ..επισης βοηθαει πολυ να κρατας ημερολογιο διατροφης τουλαχιστον μεχρι να συνηθισεις να μετρας τους υδ.πιστευω να σε βοηθησα λιγακι.καλη αρχη!!

Απ: kainoyrgia kai ego sthn parea... 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16369

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
κατ'αρχήν καλώς όρισες στην όμορφη παρεούλα μας. Θέλω να σου πω οτι η sasa μας έχει δίκιο που σου ζητάει να μας δωσεις κάποιες πληροφορίες για εσένα. Ας πούμε έχεις ξανακάνει διαιτα στο παρελθόν ? Εχασες αρκετά κιλά? Πόσο καιρό την έκανες? Εγώ ας πούμε φοβόμουν μήπως επειδή έχω κάποια θεματακια όπως υποθυρεοειδισμό και σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών μη δεν χάσω απολυτως τίποτα απο κιλά κι όμως η ΑΤΚΙΝΣ με βοήθησε χωρίς να πεινάω να χάσω 9 κιλά σε 1.5 μήνα. Τέλεια δεν είναι??
Πραγματικά όμως μου κάνει εντύπωση οτι εσύ 4 ημέρες δεν έχεις χάσει τίποτα μήπως κάνεις κάτι λάθος? Υπομονή και επιμονή!!
Ξεκίνησα 12/12/2011

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.167 δευτερόλεπτα

Syndication