Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Dressing για σαλάτες!

Απ: Dressing για σαλάτες! 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #15955

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Μπορεις να κανεις το ντεσινγκ της σαλατας σεφ,δηλαδη μουσταρδα,κετσαπ,μαγιονεζα(ολα αυτα σε μικρες ποσοστητες και χωρις ζαχαρη).Γενικα εγω δε χρησιμοποιω τιποτα απο αυτα,αλατι,ξυδι και λαδι βαζω.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Dressing για σαλάτες! 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #15976

• strawberry
  • Το Άβαταρ του/της strawberry
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σε πράσινες σαλάτες ταιριάζει πολύ και η μουστάρδα. Επειδή εμένα μου φαίνεται κάπως έντονη η γεύση της όταν τη χρησιμοποιώ σκέτη, συνήθως για τη σαλάτα ανακατεύω 1 κ.γ. μουστάρδα διαλυμένη με 1 κ.γ. νερό και λίγη ζαχαρίνη(περίπου 1/3κ.γ.), αλάτι και 1 κουταλιά λάδι και γλιστράει μια χαρά! Επίσης αν βάλω ντομάτα στη σαλάτα κρατάω σε ένα μπολάκι το ζουμί που βγάζει όταν την κόβω και ανακατεύω μαζί με αυτό 1 κ.γ. μαγιονέζα, 1κ.γ. γιαούρτι, λίγη πάπρικα και αλάτι και όλα μαζί μέσα στη λαχανικά! Κάτι άλλο που ταιριάζει σε πράσινες σαλάτες είναι η κρέμα γάλακτος. Συνήθως όταν κάνω σαλάτα με μαρούλι,σπανάκι, μανιτάρια και κοτόπουλο, στο τηγάνι που ψήνω το κοτόπουλο και τα μανιτάρια ρίχνω στο τέλος λίγο νεράκι για να λιώσουν αυτά που μένουν στον πάτο, και μετά βάζω 1 κουταλιά κρέμα και στα λαχανικά μου.
Ελπίζω να βοήθησα!

Απ: Dressing για σαλάτες! 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #15977

• evita71
  • Το Άβαταρ του/της evita71
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Στις σαλατες κανω ενα ντρεσινγκ απο λιγο γιαουρτι + 1κ.σουπας μαγιονεζα + αλατι απο εκει και περα αναλογως την σαλατα μπορει να βαλω παπρικα αν ειναι λαχανο με λουκανικο η κοτοπουλο (φοβερη σαλατα!) η βαζω λιγο μουσταρδα αν ειναι πρασινη με τοννο
γενικοτερα παιζεις με το ντρεσινγκ απο γιαουρτι..μιαζει σαν μαγιονεζα
Το ιδιο ντρεσινγκ πολλες φορες το βαζω και πανω σε κρεατικα προσθετοντας μουσταρδα και κρεμα τυρι υπολογιζοντας παντα τους υδ/κες ειναι πεντανοστιμα...
Το λαχανο αν σου αρεσει το σκορδο και δεν εχεις ...να φιλησεις το αμορε δοκιμασε το με σκονη σκορδο λαδακι παπρικα γλυκια και λιγ ξυδακι...ειναι εωσικη συνταγη και εμενα που μου αρεσει το σκορδο με ξετρελαινει ...
Καλη ορεξη και καλη συνεχεια..
Φιλαι σε ολους Εβιτα
ΑΑΑ...στις πρασινες σαλατες ..μπορεις να προσθεσεις και αυγο βραστο καο ροκφορ....

Απ: Dressing για σαλάτες! 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #15986

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Λοιπόν!
Σε ένα μικρό γυάλινο βαζάκι, βάζουμε.
1 κουταλιά μαγιονέζα
2 κουταλιές γιαούρτι
1 κουταλιά μουστάρδα
ξύδι κατα βούληση
και ελαιόλαδο κατα βούληση.
Κλείνουμε το καπάκι, το κουνάμε όπως τον φραπέ που κάναμε παλιά, και το φυλάμε στο ψυγείο.
Θα σας πάει καμμιά βδομάδα!
Προαιρετικά, ψιλοκόβουμε μέσα μαιντανό, ή άνιθο, ή φρέσκο κρεμμυδάκι.
love your self

Απ: Dressing για σαλάτες! 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #15990

• Venia
  • Το Άβαταρ του/της Venia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
Κορίτσια να είστε καλά πολύ ωραίες και νόστιμές οι ιδέες σας. Σας ευχαριστώ πολύ.

Strawberry με ξελίγωσες πρωί πρωί με την συνταγή σου μαρούλι, σπανάκι, μανιτάρια & κοτόπουλο με κρέμα γάλακτος, θα την κάνω άμεσα.

Και η ιδέα του Philadelphia μου άρεσε πολύ.

Σας μερσώ πολύ και πάλι. :D

Απ: Dressing για σαλάτες! 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16000

• strawberry
  • Το Άβαταρ του/της strawberry
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Χαίρομαι που σου άρεσαν! Ναι αυτή η σαλάτα είναι πολύ νόστιμη και ολόκληρο γεύμα! Την έκανα προχθές και σε ένα τραπέζι για να έχω κι εγώ να φάω κάτι πέρα από σκέτο κρέας και με το ζόρι πρόλαβα να την ακουμπήσω!
Σήμερα λέω να δοκιμάσω το dressing που έγραψε το Ρουλάκι και όταν θα είμαι τελείως μόνη τη συνταγή με το σκόρδο της Εβίτας για ευνόητους λόγους!!
Φιλιά!!
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.274 δευτερόλεπτα

Syndication