Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Πονοκέφαλος!

Απ: Πονοκέφαλος! 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #15380

• galadriel
  • Το Άβαταρ του/της galadriel
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Kι εγώ έχω πονοκεφάλους! Και ο λόγος είναι ΣΙΓΟΥΡΑ το ότι έχω μπει σε διαδικασία απεξάρτησης και μάλιστα - επειδη το είχα παραξηλώσει τελευταία- ξεκίνησα ρίχνοντας τους υ/α πολύ (5 την ημέρα). Αύριο θ' αρχίσω να ανεβάζω σιγά σιγά και ο οργανισμός μου θα προσαρμοστεί...το ξέρω. Και τι έγινε πήρα 2 παναντολ ως τώρα - αλλά έχασα και 2,5 κιλάκια clap . Αν θέλουμε να φτάσουμε στο στόχο πρέπει να το πάρουμε απόφαση και να μην πισωγυρνάμε. Τουλάχιστο τώρα που βρισκόμαστε στην αρχή.

Όσο για το πότε ο οργανισμός μπαίνει σε κέτωση, δες αυτό:

www.davedraper.com/ketogenic-basics.html

Στην πρώτη παράγραφο αναφέρει ότι κέτωση μπορεί να γίνει με κάτω από 100 υ/α , αλλά συχνότερα με κατω από 30-40. Άρα αν παίρνουμε 80 πχ δεν είμαστε σίγουροι αν θα γίνει κέτωση. Και μεταξύ μας- δε νομίζω ότι θα γίνει. Αν ήταν έτσι τόσοι και τόσοι θα το ακολουθούσαν και δε θα περιορίζονταν.

Επίσης δες κι αυτό για τη δίαιτα που λες:

en.wikipedia.org/wiki/Cyclic_ketogenic_diet
Μπορείς να δοκιμάσεις αλλά δε σε προβληματίζει οτι η ατκινς είναι πιο γνωστή; Πόσες και πόσες ιστορίες επιτυχίας έχουμε! Καποιος λόγος θα υπάρχει σίγουρα!!

Υπομονή λοιπόν alalumaki! goodluck
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν από galadriel.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Πονοκέφαλος! 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #15381

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Αν ηταν να παιρνεις απο την αρχη 80 υδατ. τοτε γιατι να μας βαλει ο ατκινς στους 20?Ηθελε να μας ταλαιπωρησει?Δε νομιζω.Παιδια δε πρεπει να ξεχναμε οτι κανουμε διαιτα,θελουμε να χασουμε βαρος.Δε μπορουμε να τρωμε ο,τι θελουμε.Αλλα μπορουμε να τρωμε πιο νοστιμα φαγητα και παρα πανω θερμιδες και παραλληλα να χανουμε.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.065 δευτερόλεπτα

Syndication