Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Ερώτηση για αρχή

Ερώτηση για αρχή 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14917

• lc78
  • Το Άβαταρ του/της lc78
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπέρα σε όλους / όλες!

Γέννησα πριν από 20 μέρες και θέλω να χάσω 8 κιλά. Όταν έμεινα έγκυος ήμουν 48 κιλά, αδύνατουλα σαν μανεκέν, χάρη στο οτι δεν έτρωγα καθόλου μα καθόλου άμυλο (έχω θεματάκι υγείας). Έτρωγα όμως πολλές σαλάτες, φρούτα και ω ναι ζάχαρη.

Θέλω οπωσδήποτε να χάσω τα κιλά,γιατί αισθάνομαι απαίσια. Κοιτάζομαι στον καθρέφτη και με πιάνει μελαγχολία (μαζί και η λοχεία...)

Σκέφτομαι να κάνω τη συγκεκριμένη δίαιτα γιατί πιστεύω ότι είναι ιδανική για μένα, ειδικά στη φάση που είμαι τώρα, γιατί μου χρειάζεται να τρώω αρκετό κόκκινο κρέας για να επανέλθει ο σίδηρος.

Ήθελα να ρωτήσω τα εξής:
1. Πόσο καιρό πρέπει να μείνω στην πρώτη φάση? Θέλω να χάσω 8 κιλά
2. Ξεφύλλισα λίγο το βιβλίο και λέει ότι δεν μπορούμε να τρώμε ελεύθερα τυρί λόγω υδατανθράκων. Κάποια τυριά που γράφουν ότι έχουν 0 υδατάνθρακες?

Συγνώμη για το τεράστιο post...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Ερώτηση για αρχή 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14918

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
καλως ηρθες και να σου ζησει το μωρακι σου!!!
λοιπον δεν θελει καθολου αγχος η περιπτωση σου γιατι μονο 8 κιλα εγκυμοσυνης θα φυγουν πολυ γρηγορα,πιστεψε με!εγω στις δυο μου γεννες εβαλα γυρω στα 25 κιλα...και παρολα αυτα τα εχανα σχετικα ευκολα,με διαιτα παντα,δυστυχως οχι ατκινς γιατι δεν την ηξερα τοτε, αλλα τα εχανα.οποτε τωρα που εχεις στα χερια σου αυτην την μαγικη διατροφη ειμαι σιγουρη οτι θα τα χασεις συντομα!
τωρα για το ποσο θα μεινεις στην πρωτη φαση εξαρταται απο πολλα.πρωτα απ ολα αν θηλαζεις μηπως πρεπει να παιρνεις πιο ενισχυμενους υδατανθρακες δηλαδη απο φρουτα ,γαλα οποτε μπορει πιθανοτατα να μην σου φτανουν οι 20 ημερησιως.γιατι σιγουρα ο θηλασμος θελει καλη διατροφη,οχι υπερβολες στην ποσοτητα βεβαια !
αν δεν θηλαζεις σαφως τα πραγματα ειναι πιο ευκολα και μπορεις να εισαι πιο αυστηρη με τον εαυτο σου και να μεινεις στη πρωτη φαση μεχρι να χασεις τουλαχιστον τα μισα η΄ και οσο πιο πολυ θελεις και αντεχεις ,οπως κανουν και οι περισσοτεροι αλλωστε.
ταπεινη μου γνωμη να μιλησεις και με το γιατρο σου για την διατροφη στο θηλασμο!
οσο για το τυρι γυρω στα 120 γρ την ημερα αν θυμαμαι καλα.αντε καλη αρχη και σιγουρα θα τα καταφερεις!

Απ: Re: Ερώτηση για αρχή 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14933

• lc78
  • Το Άβαταρ του/της lc78
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Sasa σ'ευχαριστώ πολύ, μου έδωσες πολύ θάρρος! wordthanx
25 κιλά πήρα κι εγώ, αλλά ευτυχώς τα 17 ήταν υγρά και φύγαν σε 2 μέρες (έκανα διατροφή χαμηλή σε υδατάνθρακες, όχι atkins όμως, μέχρι και τον 7ο μήνα και γι'αυτό δεν εκτροχιάστηκα!

Μάλλον θα μείνω στην πρώτη φάση μέχρι να φύγουν όλα τα κιλά διότι δυστυχώς δεν μπόρεσα να θηλάσω. Ο μπέμπης είναι λαίμαργος και φαγάνας κι εγώ είχα πολύ λίγο γάλα.

Όσο για το τυρί, θα δυσκολευτώ λιγάκι, αλλά μπρος τα κάλλη....

και πάλι σ'ευχαριστώ πολύ!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.191 δευτερόλεπτα

Syndication