Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: το σκυλακι μου

το σκυλακι μου 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1450

• Hemma
  • Το Άβαταρ του/της Hemma
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Το ξερετε οτι και τα ζωα παθαινουν επιληψια?
Εχω ενα.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: το σκυλακι μου 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1454

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Τωρα,επεσες κατευθειαν στη περιπτωση. Λοιπον ακουστε, ολοι οσοι εχετε σκυλακι. Εχω ενα yorkshire terrie. Περσι, (οταν ακομη δε γνωριζα για την atkins),το σκυλακι μου, αρχισε να παθαινει κατι κρισεις. Το καημενο, επεφτε κατω ακινητος, παραλητος. Το μονο που κουνουσε ηταν τα ματακια του, και μας κοιτουσε με ενα βλεμα που φωναζε βοηθεια. Κανα δυο φορες, τα'κανε και πανω του. Ο κτηνιατρος ειπε οτι ηταν κρισεις επιληψιας. Μια και δε ξεραμε τι τον πειραζει, αποφασησαμε να τρωει μονο κροκετες. απο τοτε σταματησε. Πριν απο δυο μηνες, του εδωσα μακαρονια, γιατι τρελαινεται.Την επομενη μερα, τον επιασε ξανα. Τωρα καταλαβα γιατι. Παλια, καθε φορα που ειχα μακαρονια, ή πατατες τηγανιτες, του εδεινα, γιατι του αρεζε! Γι αυτο, να ξερετε , μη δινετε, ουτε στα σκυλακια σας υδατανθρακες. :!: :!:
love your self

Re: το σκυλακι μου 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1457

• Hemma
  • Το Άβαταρ του/της Hemma
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Tο δικο μου ειναι πεκινουα.Ο Ραμον.Νομιζα οτι επαθε επιληψια,μετα απο χτυπηματα στο κεφαλι του.(τον ειχε πιασει ενα λυκοσκυλο στα πλευρα του και τον τιναζε περα-δωθε,σαν χαλακι,με αποτελεσμα να χτυπαει λαι το κεφαλι του δεξια-αριστερα)Ο καημενος.Τον ειχα στο νοσοκομειο ζωων,γιατι το λυκοσκυλο,του εσπασε πλευρα και αυτα με τη σειρα τους τρυπησαν τους πνευμονες του μικρου μου Ραμον.Οποτε νομιζα οτι απο τα χτυπηματα και το μεγαλο σοκ,επαθε επιληψια :!:
Παθαινει κρισεις.Μια φιλη μου ειχε μιλησει για καποιο βοτανο.
Φαρμακα δεν του δινω.
Αν στεναχωριεμαι να βλεπω ενα μικρο σκυλακι να παθαινει κρισεις,σκεφτομαι ολους εσας και μακαρι να βρεθει κατι,περα απο την Ατκινς,κατι μονιμο για να αποδεσμευτητε απο τις κρισεις.

Re: το σκυλακι μου 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1461

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
κι εγω εχω ενα πεκινουα μεσα στο σπιτι~! εμενα δεν εχει επιληψια ομως χαιρομαι που βλεπω ζωοφιλους στην παρεα γιατι εγω προσοπικα εχω αρρωστια με τα σκυλια! με ολα τα ζωα αλλα με τα σκυλια εχω μια ιδιαιτερη σχεχση! θεωρω πως ειναι ανθρωποι στην κυριολεξια απλα δεν μπορουν να μιλησουν! ενα σκυλι ποτε δεν θα πειραξει παρα μονο για να καλυψει τις βασικες του αναγκες! εμεις οι ανθρωποι ομως καθε μερα προσπαθουμε να φαμε ο ενα ς τον αλλο για ασημαντες αφορμες!!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.127 δευτερόλεπτα

Syndication