Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Χάνετε ποντους απο παντου?

Re: Χάνετε ποντους απο παντου? 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #14481

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
εχω διαβασει καπου στο φορουμ οτι πρωτα χανεις απο κει που ουσιαστικα δεν εχεις και τοσο αναγκη και μετα απο τα πραγματικα επιμαχα σημεια.και επισης οτι οταν παχαινεις πρωτα βαζεις στα σημεια που ηδη εχεις το προβλημα και τελευταια στα ηδη πιο αδυνατα σημεια σου.καποιος το ειχε αναφερει καπου δεν θυμαμαι ποιος και σε ποια ερωτηση,αλλα πιστευω οτι ισχυει.τουλαχιστον εγω οταν παχαινω βαζω κατευθειαν απο τη μεση και κατω και οταν χανω χανω πρωτα απο την ανυπαρκτη κοιλια μου .μετα ομως στρωνω γενικα!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Re: Χάνετε ποντους απο παντου? 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #14482

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Δηλαδη να κανω υπομονη και θα παρει και κει μπρος καποια στιγμη?Και εγω στον πωπο εχω πιο πολυ προβλημα...η κοιλια λιγο να μη φαω πεφτει!Απλα απογοητευομαι γιατι ενω στα μπλουζακια βλεπω διαφορα ,στα σορτς τζιν δε βλεπω :( .Αντε να δουμε....

Re: Απ: Re: Χάνετε ποντους απο παντου? 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #14491

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
κανε καθε μερα 10 λεπτακια ασκησεις για το κατω μερος του σωματος πχ καθισματα για να σφιξεις κιολας οποτε θα σου φανει περισσοτερο η διαφορα σε ποντους .τι ειναι 10 λεπτα τη μερα,τιποτα!σιγουρα θα βρεις λιγο χρονο,εστω και μπροστα την τηλεοραση!

Απ: Χάνετε ποντους απο παντου? 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #14503

• riap
  • Το Άβαταρ του/της riap
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Σαν σωματότυπος βάζω μεν κιλά παντού, αλλά λίγο περισσότερο στα άκρα (μπράτσα, πόδια και συγκεκριμένα στα γόνατα).Εχω χάσει πόντους από κοιλιά και στομάχι, από μπούτια και περιφέρεια, όμως μπορώ να πώ ότι τα μπράτσα και η πιό προβληματική μου περιοχή, τα γονατά δηλαδή, χάνουν με πιό αργούς ρυθμούς.Εχω χάσει 7 κιλά και θα ήθελα να χάσω άλλα τόσα.Είμαι στην πρώτη φάση.Εχω κολλήσει στα 72 κιλά και το παλεύω.Ξεκίνησα να περπατάω, όχι πολλή ώρα ένα μισάωρο τη μέρα.Πιστεύω ότι θα ξεκινήσω να χάνω και πάλι.Αυτό που προσπαθώ να κόψω είναι να ζυγίζομαι κάθε πρωϊ.Μου χαλάει την διάθεση το κόλλημα στην ζυγαριά.Δεν τα έχω παρατήσει.Δεν έχω ξεφύγει τραγικά, εκτός από μιά δυό μέρες που έφαγα....καρπούζι...Και το πλήρωσα με σχεδόν 2 κιλά παραπάνω.Εφαγα όμως σχεδόν το μισό.Κατακαλόκαιρο τώρα και με καύσωνα.Τι πιό ωραίο από παγωμένο καρπούζι???Κάποιες άλλες φορές που ξέφυγα, για μερικές ώρες μόνο και έφαγα ότι υδατάνθρακα βρήκα μπροστά μου (αυτό έγινε από απελπισία όταν έβλεπα την ζυγαριά να μην κατεβαίνει) είχα την αίσθηση ότι μου χάλαγε η διάθεση και δεν είχα ενέργεια και ωραία διάθεση.Οτι "έπεφτα" δηλαδή.Υπομονή και επιμονή στους στόχους μας προτείνω και καλή μας συνέχεια.

Απ: Χάνετε ποντους απο παντου? 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #14504

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Μη ζυγισεσαι καθε πρωι!!!!Ετσι μονο δε θα απογοητευεσαι!Εγω ειχα ζυγισει την πρωτη εβδομαδα και μετα απο 2 μερες ανεβαινω και αντι να με βλεπω πιο κατω με βλεπω πιο πανω και με βαρεσαν 10 εγκεφαλικα :o .Ετσι αποφασισα οτι το ζυγισμα θα ειναι αραιο.Ζυγιστηκα τωρα πριν λιγο,ξεκινησα 1 Σεπτεμβριου και σημερα 24 ειμαι περιπου 5-6 κιλα κατω(δεν εχω παει τουαλετα 3 μερες αρα δε μπορω να υπολογισω ακριβως).Δε ζυγιζομουν, απλως ετρωγα σωστα!Εκτος απο μια σαλατα στα goodys που περιειχε μελι δεν εχω φαει κατι αλλο απαγορευμενο και ουτε προκειται.Γιατι αν ξεκινησεις εστω και λιγο τους υδατανθρακες ξανα εθιζεσαι. :?

Re: Απ: Χάνετε ποντους απο παντου? 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #14505

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ναι αυτο το θεμα της ζυγαριας ειναι ενα προβλημα!καλο θα ηταν να ζυγιζεσαι σπανια και να βλεπεις τη διαφορα απο καποια ρουχα ''μεζουρα''.ειναι ενας σιγουρος τροπος να βλεπεις την προοδο σου!ε!και οταν τα ρουχα μεζουρες σου ειναι αρκετα πιο χαλαρα ανεβαινεις αφοβα στη ζυγαρια και η ψυχολογια σου ανεβαινει στα υψη!!!οτι χειροτερο παντως ειναι να ζυγιζεσαι καθημερινα,γιατι τη μια θα σαι οκ και την αλλη θα σε δειχνει κανα κιλακι πανω και θα τρελαινεσαι!και μετα πολυ ευκολα κατρακυλας στην αμαρτια.οταν την εκανα κι εγω τη χαζομαρα και ζυγιζομουν καθημερινα ,μη σου πω και δυο φορες τη μερα ηταν μια σκετη τρελα!μια χαιρομουν αν με εδειχνε παρακατω ,αλλες φορες ενιωθα πιο αδυνατη και ανεβαινα με χαρα,η ζυγαρια ομως ειχε αλλη γνωμη και μετα ολη την υπολοιπη μερα ημουν μεσα στα νευρα και δεν προσεχα και πολυ τι τελικα ετρωγα!γι αυτο σου λεω,μαλωσε με τη ζυγαρια σου και θα νιωσεις καλυτερα!!!
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.259 δευτερόλεπτα

Syndication