Σαν σωματότυπος βάζω μεν κιλά παντού, αλλά λίγο περισσότερο στα άκρα (μπράτσα, πόδια και συγκεκριμένα στα γόνατα).Εχω χάσει πόντους από κοιλιά και στομάχι, από μπούτια και περιφέρεια, όμως μπορώ να πώ ότι τα μπράτσα και η πιό προβληματική μου περιοχή, τα γονατά δηλαδή, χάνουν με πιό αργούς ρυθμούς.Εχω χάσει 7 κιλά και θα ήθελα να χάσω άλλα τόσα.Είμαι στην πρώτη φάση.Εχω κολλήσει στα 72 κιλά και το παλεύω.Ξεκίνησα να περπατάω, όχι πολλή ώρα ένα μισάωρο τη μέρα.Πιστεύω ότι θα ξεκινήσω να χάνω και πάλι.Αυτό που προσπαθώ να κόψω είναι να ζυγίζομαι κάθε πρωϊ.Μου χαλάει την διάθεση το κόλλημα στην ζυγαριά.Δεν τα έχω παρατήσει.Δεν έχω ξεφύγει τραγικά, εκτός από μιά δυό μέρες που έφαγα....καρπούζι...Και το πλήρωσα με σχεδόν 2 κιλά παραπάνω.Εφαγα όμως σχεδόν το μισό.Κατακαλόκαιρο τώρα και με καύσωνα.Τι πιό ωραίο από παγωμένο καρπούζι???Κάποιες άλλες φορές που ξέφυγα, για μερικές ώρες μόνο και έφαγα ότι υδατάνθρακα βρήκα μπροστά μου (αυτό έγινε από απελπισία όταν έβλεπα την ζυγαριά να μην κατεβαίνει) είχα την αίσθηση ότι μου χάλαγε η διάθεση και δεν είχα ενέργεια και ωραία διάθεση.Οτι "έπεφτα" δηλαδή.Υπομονή και επιμονή στους στόχους μας προτείνω και καλή μας συνέχεια.