Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Χάνετε ποντους απο παντου?

Re: Απ: Χάνετε ποντους απο παντου? 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #14505

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
ναι αυτο το θεμα της ζυγαριας ειναι ενα προβλημα!καλο θα ηταν να ζυγιζεσαι σπανια και να βλεπεις τη διαφορα απο καποια ρουχα ''μεζουρα''.ειναι ενας σιγουρος τροπος να βλεπεις την προοδο σου!ε!και οταν τα ρουχα μεζουρες σου ειναι αρκετα πιο χαλαρα ανεβαινεις αφοβα στη ζυγαρια και η ψυχολογια σου ανεβαινει στα υψη!!!οτι χειροτερο παντως ειναι να ζυγιζεσαι καθημερινα,γιατι τη μια θα σαι οκ και την αλλη θα σε δειχνει κανα κιλακι πανω και θα τρελαινεσαι!και μετα πολυ ευκολα κατρακυλας στην αμαρτια.οταν την εκανα κι εγω τη χαζομαρα και ζυγιζομουν καθημερινα ,μη σου πω και δυο φορες τη μερα ηταν μια σκετη τρελα!μια χαιρομουν αν με εδειχνε παρακατω ,αλλες φορες ενιωθα πιο αδυνατη και ανεβαινα με χαρα,η ζυγαρια ομως ειχε αλλη γνωμη και μετα ολη την υπολοιπη μερα ημουν μεσα στα νευρα και δεν προσεχα και πολυ τι τελικα ετρωγα!γι αυτο σου λεω,μαλωσε με τη ζυγαρια σου και θα νιωσεις καλυτερα!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Χάνετε ποντους απο παντου? 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #14506

• mammajoanna
  • Το Άβαταρ του/της mammajoanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
Καλημερα!!
Αυτο με το ζυγισμα ειναι αληθεια, στην αρχη "εξαρτοματε" απ τη ζυγαρια, αλλα σιγα σιγα αραιωνει..το καθημερινο ειναι ψυχοβγαλτης! Πογραμματισε 1 φορα τη βδομαδα, με τις ιδιες συνθηκες (ωρα, τουαλετα, ντυσιμο) κ θα βλπεις τη διαφορα κ κει, αν κ οχι παντα..αυτο που θα φαινεται μερα τη μερα ειναι η αλλαγη στα ρουχα σου-κ ειναι σιγουρη κ εντυπωσιακη.. στη δικη μου περιπτωση (νομιζω κ στους περισσοτερους) ηταν αμεσα τα οπτικα αποτελεσματα..η ζυγαρια εδειχνε ελαχιστα κατω την 1η κιολας βδομαδα, αλλα επειδη ημουν σ ενα γαμο, μ ολο το σοι, ολοι παρατηρησαν τη διαφορα..ημουν σαν αγιος Βασιλης!! πριν -το εναυσμα για να μπω στη διατροφη!!- ηταν κ το πρωτο που επεσε -ευτυχως!!.. αν κ με την παροδο του χρονου, φαινεται ναχω χασει απο την περιφερεια κ τα μπουτια περισσοτερο κ η κοιλιτσα στεκεται λιιιιιγο ακομα..δεν ξερω αν ειναι γιατι περπαταω αλλα δεν κανω αλλη γυνμαστικη (χρειαζομαι μαλλον οπωσδηποτε κοιλιακους) ή επειδη δεν εχω κανει ποτε γυμναστικη κ με 3 εγκυμοσυνες οι μυες μου ειναι χαλαροι κ κρατα το ξεχειλωματακι..ξερω ομως οτι απο την περιφερεια ειναι πιο δυσκολο να χαθει το προβλημα, γιατι συνηθως παιζουν ορμονικα προβληματα, αλλα σιγα-σιγα θα γινει κ αυτο..ετσι κ αλλιως δεν ειναι διαιτα αλλα διατροφη για μια ζωη οποτε γιατι η βιασυνη; η επιμονη κ η σταθεροτητα θα εχουν τα επιθυμητα αποτελεματα αργα ή γρηγορα.. το λεω κ απ την εμπειρια μου με την κορη μου -με το ιδιο προβλημα, περιφερεια- στο μηνα ηταν ενα νουμερο κατω στο παντελονι.. επιμονη λοιπον..
Καλη μας συνεχεια..
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": irena 68

Απ: Χάνετε ποντους απο παντου? 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14704

• theonymfh
  • Το Άβαταρ του/της theonymfh
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
εγω χανω ποντους απο την κοιλια αλλα απο την μεση δεν χανω!!! ??????????
πισω δεν εχω για να χασω!!

Απ: Χάνετε ποντους απο παντου? 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14714

• riap
  • Το Άβαταρ του/της riap
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Εχω περάσει στην δεύτερη φάση.Ημουν 72 κιλά και τώρα η ζυγαριά με δείχνει 71.400, δηλ δεν έχω χάσει ένα ολόκληρο κιλό, έχω όμως "κατέβει" σε πόντους!!!ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ!!!!Στην περιφέρεια και στην κοιλιά 3, ενώ στην μέση 2 (αυτό δεν πρέπει να είναι σωστό γιατί μετρήθηκα αφού είχα φάει, πιστεύω πρέπει να ξαναμετρηθώ πρωϊ και θα το κάνω).Φόρεσα ένα παλιό παντελόνι και μου ήταν "περίεργα" φαρδύ για τα 71.400 κιλά μου και γιαυτό και έτρεξα να μετρηθώ με την μεζούρα!!!!Μου έφτιαξε η διάθεση!!!!!!

Απ: Χάνετε ποντους απο παντου? 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14723

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
εγω εχω χασει 29 ποντους απο την κοιλια.Τα αλλα δεν τα μετρησα δυστυχως αλλα κατι θαχασα και απο εκει ομως οχι οσο απο την κοιλια.Ειχα μια κοιλια σαν εγκυου ....τωρα βελτιωθηκε ευτυχως.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.145 δευτερόλεπτα

Syndication