Καλημερα!!
Αυτο με το ζυγισμα ειναι αληθεια, στην αρχη "εξαρτοματε" απ τη ζυγαρια, αλλα σιγα σιγα αραιωνει..το καθημερινο ειναι ψυχοβγαλτης! Πογραμματισε 1 φορα τη βδομαδα, με τις ιδιες συνθηκες (ωρα, τουαλετα, ντυσιμο) κ θα βλπεις τη διαφορα κ κει, αν κ οχι παντα..αυτο που θα φαινεται μερα τη μερα ειναι η αλλαγη στα ρουχα σου-κ ειναι σιγουρη κ εντυπωσιακη.. στη δικη μου περιπτωση (νομιζω κ στους περισσοτερους) ηταν αμεσα τα οπτικα αποτελεσματα..η ζυγαρια εδειχνε ελαχιστα κατω την 1η κιολας βδομαδα, αλλα επειδη ημουν σ ενα γαμο, μ ολο το σοι, ολοι παρατηρησαν τη διαφορα..ημουν σαν αγιος Βασιλης!! πριν -το εναυσμα για να μπω στη διατροφη!!- ηταν κ το πρωτο που επεσε -ευτυχως!!.. αν κ με την παροδο του χρονου, φαινεται ναχω χασει απο την περιφερεια κ τα μπουτια περισσοτερο κ η κοιλιτσα στεκεται λιιιιιγο ακομα..δεν ξερω αν ειναι γιατι περπαταω αλλα δεν κανω αλλη γυνμαστικη (χρειαζομαι μαλλον οπωσδηποτε κοιλιακους) ή επειδη δεν εχω κανει ποτε γυμναστικη κ με 3 εγκυμοσυνες οι μυες μου ειναι χαλαροι κ κρατα το ξεχειλωματακι..ξερω ομως οτι απο την περιφερεια ειναι πιο δυσκολο να χαθει το προβλημα, γιατι συνηθως παιζουν ορμονικα προβληματα, αλλα σιγα-σιγα θα γινει κ αυτο..ετσι κ αλλιως δεν ειναι διαιτα αλλα διατροφη για μια ζωη οποτε γιατι η βιασυνη; η επιμονη κ η σταθεροτητα θα εχουν τα επιθυμητα αποτελεματα αργα ή γρηγορα.. το λεω κ απ την εμπειρια μου με την κορη μου -με το ιδιο προβλημα, περιφερεια- στο μηνα ηταν ενα νουμερο κατω στο παντελονι.. επιμονη λοιπον..
Καλη μας συνεχεια..