Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Φάση 1 η όχι ?

Φάση 1 η όχι ? 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14411

• dedis
  • Το Άβαταρ του/της dedis
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Για σας και πάλι .Έχω ξεκινήσει τη δίαιτα πριν από 20 μέρες αλλά μέχρι προχθές δεν είχα μπει σε κετωση (είχα κάνει κάτι παρασπονδίες στην αρχή ) αλλά τις τελευταίες 2-3 μέρες μετρώντας με το κετοστιχ βλέπω ότι είμαι στην τρίτη χρωματική βαθμίδα και είμαι σε κετωση .η ερώτηση τώρα είναι η εξής :μπορώ να πω ότι πέρασα τη φάση 1 η πρέπει να περιμένω κι άλλο ?
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Φάση 1 η όχι ? 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14415

• ktp
  • Το Άβαταρ του/της ktp
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
Η πρώτη φαση τυπικά κραταει 2 βδομάδες αλλά ο καθενας την κρατα όσο χρειάζεται. Εφόσον εισαι στις 20 μερες, τυπικά (ακομα και με παρασπονδιες στην αρχη) εχεις κλείσει 2 βδομαδες άρα και μπορείς να περασεις στην 2η φαση. Το θεμα ειναι όμως αν εισαι ικανοποιημενος/η με τα κιλα που εχεις χάσει ως τωρα ή όχι, αν εχεις να χασεις πολλα κιλά ή λίγα, πως ανταποκρίθηκε ο οργανισμός σου στην νεα του διατροφη κτλ. Μήπως θες να περασεις στην 2η φαση για να τρως κάποια πραγματα παραπάνω? (γιατι αν ειναι αυτο, ξεκινα να τρως τα παντα -εκτός κακών υδατανθρακων- αρκει να εισαι κάτω από το όριο των 20) Υπάρχουν άτομα εδω μεσα που είναι στην 1η φαση για χρόνια και πλέον τους ειναι τρόπος ζωης.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.090 δευτερόλεπτα

Syndication