Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: σοκολατακια sweet and balance

σοκολατακια sweet and balance 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14128

• evita71
  • Το Άβαταρ του/της evita71
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Χαιρομαι πολυ που ηρθα στην παρεα σας !! Μια φιλη μου το συστησε!! Ξεκινησα διατροφη Ατκινσπριν 2 εβδ και στην 1η φαση ενεργοποιησης εχασα 6 κιλα. Εχω πολυ δρομο μπροστα μου ..πολλα κιλα ...αλλα δεν ανχωνομαι ειμαιπολυ ευχαριστημενη.
Εδω εχω ενθουσιαστει!!! Οι συνταγες υπεροχες !!! Η εμψυχωση μεταξυ των μελων βαλσαμο!!!
Μπραβο σε ολους !!
Ηθελα να μου πει καποιος ποσο υπολογισζουμε σε υδατανθρακες τα σοκολατακια που εβγαλε η σειρα sweet and balanse δηλαδη την σοκολατα αλλα ειναι το καθενα 16 γραμμαρια
ευχαριστω πολυ
Εβιτα
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: σοκολατακια sweet and balance 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14133

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
Καλως μας ηρθες και συγχαρητηρια για την απωλεια σου,Απο οτι ξερω απο τα λεγομενα ολων εδω μεσα εχουν 4γρ υδατανθρακες στα 100 γιατι αφαιρουντε οι πολυολες,Δηλ στα 16 μεριδουλλα κανε διαιρεση.Και παλι προσεχε γιατι πολλους τους κολλανε αλλοι εχουν προβλημα με τουαλεττα οποτε δοκιμασε και κρινε.Καλη συνεχεια....

Απ: σοκολατακια sweet and balance 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14136

• evita71
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σε ευχαριστω παρα παρα πολυ που μου απαντησες!!! Οπως ειπα η παρεα σας ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ !! Ειλικρινα μου εχει γινει "ναρκωτικο" να μπαινω καθε μερα εδω!!!
Εχεις απολυτο δικιο πρεπει να προσεχω πολυ !! Η απωλεια 6 κιλων σε 2 εβδ ειναι πολυ καλη και πρεπει να συνεχισω !
Σκεφτηκα ομως ...να μην ειναι τοσο ...μονοτονα....Παραμενω στους 20 υ/δτην ημερα ..ομως...με τοσες λιχουδιες ...το ρουλοψωμακι ...τα σοκολατακια αυτα ...δεν τα ειχα τις δυο πρωτες εβδ και ειλικρινα...λιγο τα αυγα βραστα κ ομελετα με κουρασαν ...τωρα εχω δυναμη με ολους εσας κ την αγαπη σας κ τις συνταγες σας να συνεχισω...εχω 25 κιλα ακομη ...πως θα συνεχιζα με αυγα βραστα η ομελετα ...χωρις παρεα κ ρουλοψωμακι???
Παρακολουθω την απωλεια και ειναι καλη οχι οπως τις πρωτες μερες αλλα πολυ καλη !!
Ευχαριστω πολυ και παλι για την απαντηση σου !!
Φιλια εβιτα

Απ: σοκολατακια sweet and balance 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14137

• irena 68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Εβιτα κανε και τα τρουφακια που εγραψα αλλα τα βαλαν στα γλυκα με το ονομα μου οχι irena 68 αλλα ειρηνη.θα σου αρεσουν και μπορεις να βαζεις οσο γλυκαντικο θες.Εγω εμαι συνεχεια εδω και 3 μηνες και στους 20 μην πω 15 και βρησκω συνεχεια νεους τροπους να μην βαριεμαι την διατροφη.καλη επιτυχια.....

Απ: σοκολατακια sweet and balance 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14138

• evita71
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Τρεχω αμεσως να βρω την συνταγη σου για τα τρουφακια!!!
Σε ευχαριστω για ολα!! Πανω απο ολα για την εμψυχωση!!
Να ρωτησω και κατι αλλο???? χρησιμοποιω στον καφε μου γλυκαντικο sweet and balance τα "χαπακια" καθε χαπακι το υπολογιζω 1 υ/δ ...λαθος???
Φιλια Εβιτα

Απ: σοκολατακια sweet and balance 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14139

• irena 68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Εγω δεν χρησιμοποιω αλλα στα βιβλια του ατκινς και τα 2 λεει οτι ενα πακεττο ισον με ενα υδατανθρακα ,τωρα το πακεττο φανταζομαι οτι ειναι καμια κουταλια....αντε καλη επιτυχια γιατι εχεις και εσυ πολλα κιλακια σαν και μενα(28 ακομα )Θελει Υπομονη και επιμονη αλλα και πολλη προσοχη γιατι παντου ειναι κρυμμενοι οι υδατανθρακες.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.104 δευτερόλεπτα

Syndication