Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: βοηθεια

Απ: βοηθεια 15 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #14000

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
καθησε και μιλησε με τη μαμμα σου και εξηγησε της οτι αυτη ειναι η διατροφη που σου ταιριαζει εσενα οτι καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος και διαφορετικα πρεπει να τρωει για να εχει την υγεια του.Εχω παιδι στην ηλικια σου που δεν τρωει ουτε κρεας ουτε ψαρι ουτε αυγα ουτε γαλακτοκομικα και ερχετε καλη ωρα ολο το καλοκαιρι σπιτι.Δεν καταλαβα δηλαδη επειδη ειναι το δικο μου σπιτι πρεπει να υποχρεωνω τους αλλους να τρωνε οπως εγω?Του φτιαχνω τα φαγητα του και ολα μια χαρα,Πρεπει να σεβομαστε τις επιλογες των αλλων στα παντα.Φανταζομαι θα κανει σαλατουλλες τρωε και εσυ και συμπληρωνε με φεττα τυρι η αυγα.Στη μαμμα σου θα εισαι κανε μπιφτεκακια και εχε ετοιμα στη καταψυξη οποτε θες να τρως.Βοηθα και εσυ στην κουζινα και στην παρασκευη του φαγητου και να δεις που θα της αρεσει....μην βρησκεις την ευκαιρια να φας και μετα να πεις φταινε οι αλλοι(ειναι ευκολη δικαιολογια)κανενας δεν μας ανοιγει το στομα στα 21.Με πολλη συμπαθεια στα λεω αυτα....και για το καλο σου.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": kwstantina

Απ: βοηθεια 15 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #14003

• pkar
  • Το Άβαταρ του/της pkar
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
Κοίτα, η δική μου μαμά ανησυχεί πολύ για το θέμα των λιπαρών και κατ´ επέκταση της χοληστερινης. Μου ζήτησε μόνο να κάνω εξετάσεις, οπότε μετά θα ηρεμήσει πιστεύω. Άλλωστε μένω μόνη μου, οπότε δεν της δίνω κ πλήρη αναφορά του τι κάνω. Της είπα για την Άτκινς όταν με ρώτησε αν κάνω διατροφή γιατί έχω αδυνατίσει!

Κατά τα άλλα, συμφωνώ με την Ειρήνη, τα λέει πάρα πολύ σωστά. Πολλές φορές χρησμοποιούμε τους γύρω μας για δικαιολογία κ αυτό δεν είναι σωστό, πρέπει να έχουμε έλεγχο του εαυτού μας κ ευθύνη για τις αποφάσεις μας.

Απ: βοηθεια 15 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #14006

• sofiamar
  • Το Άβαταρ του/της sofiamar
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
irena 68 έγραψε:
καθησε και μιλησε με τη μαμμα σου και εξηγησε της οτι αυτη ειναι η διατροφη που σου ταιριαζει εσενα οτι καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος και διαφορετικα πρεπει να τρωει για να εχει την υγεια του.Εχω παιδι στην ηλικια σου που δεν τρωει ουτε κρεας ουτε ψαρι ουτε αυγα ουτε γαλακτοκομικα και ερχετε καλη ωρα ολο το καλοκαιρι σπιτι.Δεν καταλαβα δηλαδη επειδη ειναι το δικο μου σπιτι πρεπει να υποχρεωνω τους αλλους να τρωνε οπως εγω?Του φτιαχνω τα φαγητα του και ολα μια χαρα,Πρεπει να σεβομαστε τις επιλογες των αλλων στα παντα.Φανταζομαι θα κανει σαλατουλλες τρωε και εσυ και συμπληρωνε με φεττα τυρι η αυγα.Στη μαμμα σου θα εισαι κανε μπιφτεκακια και εχε ετοιμα στη καταψυξη οποτε θες να τρως.Βοηθα και εσυ στην κουζινα και στην παρασκευη του φαγητου και να δεις που θα της αρεσει....μην βρησκεις την ευκαιρια να φας και μετα να πεις φταινε οι αλλοι(ειναι ευκολη δικαιολογια)κανενας δεν μας ανοιγει το στομα στα 21.Με πολλη συμπαθεια στα λεω αυτα....και για το καλο σου.

Ειρηνη γι αυτα που λες κ για την μεχρι τωρα βοηθεια εχω να σου πω πώς εισαι σουπερ ατομο! μπραβο σου:) Συμφωνω απολυτα! Κ μπραβο σου που σεβεσαι τις επιλογες αλλων. Ειναι μεγαλη υποθεση αυτο!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": irena 68

Απ: βοηθεια 15 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #14012

• irena 68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αγαπη μου ειμαστε εδω για να αλληλουποστηριζομαστε....ευχαριστω παντως για τα γλυκα σου λογια....νασαι καλα και καλη συνεχεια goodluck

Απ: βοηθεια 15 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #14013

• kwstantina
  • Το Άβαταρ του/της kwstantina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Να στε καλά βρε κορίτσια!! Μου κάνατε πολύ καλό!!
[url=http://www.diaet-ticker.de:nejnk5qz]
[/url]

Απ: βοηθεια 15 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #14014

• irena 68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
χαιρομαι Κωνσταντινα μου και εμεις το καλα σου θελαμε...
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.105 δευτερόλεπτα

Syndication