Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: καλησπέρα!!

καλησπέρα!! 15 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #13905

• kostis1984m
  • Το Άβαταρ του/της kostis1984m
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
πολύ χαίρομαι που βρήκα αυτό το site, δεν είχα το χρόνο να το ερευνήσω πάρα πολύ, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.
ξεκίνησα την Ατκινς πριν τρεις εβδομάδες περίπου, αλλα στις πρώτες 5 μέρες ξέφυγα με τους υδατάνθρακες (παγωτάκια). την τελευταία εβδομάδα την ξανάρχισα προσεκτικά πια. δεν έχω δει κάποια αξιοσημείωτη διαφορά στα κιλα (δε θέλω έτσι κι αλλιώς να χάσω πολλά) αλλά έχω απίστευτη δυσοσμία στόματος, που ποτέ δεν είχα.
από ότι διάβασα αυτό είναι αποτέλεσμα της κέτωσης του οργανισμού, αλλα ήθελα να ρωτήσω, δεν είναι νωρίς για να συμβαίνει αυτό? είχα διαβάσει οτι χρειάζεται 2 εβδομάδες και μετά ίσως.. και αυτό πως αντιμετωπίζεται? μόνο με τσίχλες?
ευχαριστώ πολύ και καλώς σας βρήκα! Κωστής
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: καλησπέρα!! 15 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #13907

• mammajoanna
  • Το Άβαταρ του/της mammajoanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
Καλημέρα! κ καλώς ήρθες..
Αν κ δεν μπορώ ν απαντήσω για όλους, κ απ ό,τι έχω διαβάσει, αρκετοί το αντιμετώπισαν.. από προσωπική εμπειρία, μπορώ να πω ότι είναι το μόνο σύμπτωμα που δεν έχει σταματήσει.. απ ό,τι λέγεται εδώ, είναι το σύμπτωμα που έχει η κέτωση -αν κ τα κέτοστιξ δε μούχουν δείξει ποτέ φουλ κέτωση, συνήθως είμαι στο ελάχιστο, παρ όλ αυτά συνεχίζει το πρόβλημα.. τσίχλες, τακτικό βούρτσισμα, σταγονίτσες για την αναπνοή, καραμελίτσες -χωρίς ζάχαρη βέβαια- κλπ είναι οι τρόποι αντιμετώπισης..
Όσο για το χρόνο που ξεκινά η κέτωση, είναι πολύ γρήγορος, ανάλογα κ τον οργανισμό, αλλά οι 2 βδομάδες είναι για να ενεργοποιηθεί πλήρως η διαδικασία..
Αν ο στόχος είναι πολλά κιλά, τ αποτελέσματα είναι πιο θεαματικά απ ότι στα λίγα.. μειώνεται το "φούσκωμα" κ αν είναι αρκετό καταλαβαίνεις γιατί.. προσωπικά είχα διαφορά στο "ματι" απ την 1η βδομάδα..
Καλό κ αποδοτικό είναι το καθημερινό ημερολόγιο, ώστε να ξέρεις τι κ πόσο καταναλώνεις -υδατ κ θερμίδες- κ ελέγχεις κ ό,τι προσθέτεις, αν είναι οκ ή αν σε κολλάει.. προσπαθείς να αυξήσεις κ την δραστηριότητά σου λιγάκι -λίγο γρήγορο περπάτημα, 20λεπτο την ημέρα ή 1ώρα 3 φορές τη βδομάδα- είναι εξαιρετικά αποδοτικό.. τώρα το καλοκαίρι είναι ευκαιρία με το μπάνιο, εξαιρετική άσκηση.. κ το καλό είναι πως οι άντρες είστε πολύ πιο εύκολοι κ αποδοτικοί στις δίαιτες -έχετε καλύτερο μεταβολισμό από μας τα θηλυκά! : (
Αν μπεις στο πνεύμα της καθημερινότητας του μενού σου, κ το παγωτάκι δεν είναι απαγορευτικό, η ποσότητα είναι.. κοίτα στα επώνυμα, θα βρεις με λίγους υδατ αλλά κ στις συνταγές -φτιάξε κάτι εύκολο κ δροσιστικό για να μη σου λείπει, αλλά κ κοίτα τους πίνακες για να ξέρεις τι περιθώρια έχεις, πόσο μπορείς να φας.. όλα είναι θέμα συνήθειας..
Εύχομαι τα καλύτερα..κ καλή μας συνέχεια..

Re: καλησπέρα!! 15 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #13910

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
η διαδικασία της κέτωσης, γίνεται κάθε 48 ώρες περίπου. Είναι μεν ένα δυσάρεστο σύμπτωμα, αλλά και πολύ καλό, γιατί μας δίχνει ότι δουλεύει το σύστημα. Συμφωνώ με όσα είπε η mammajoanna και θα προσθέσω, μάσα λίγο μαιντανό.
love your self

Re: καλησπέρα!! 15 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #13919

• kostis1984m
  • Το Άβαταρ του/της kostis1984m
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ευχαριστώ για τις απαντήσεις. πήγα σήμερα και προμηθεύτηκα διάφορα πράγματα όπως ένα δυνατό listerine κλπ και θα δω πως θα πάει. είμαι χρόνια καπνιστής και ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα. θα δείξει:)
κάτι ακόμα, τα κέτοστιξ τι είναι και που μπορώ να τα βρω?

Re: καλησπέρα!! 15 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #13921

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
τα ζητας απο φαρμακειο και αν δεν εχουν σου τα παραγγελνουν 50 τεμαχια περιπου 10 ευρω.Για να ειμαι ειλικρινης εμενα δεν ηξεραν να μου εξηγησουν και διαβασα τις πληροφοριες μεσα ακομα ομως αναρωτιεμαι ποτε κανεις την εξεταση και τι ακριβως χρωμα πρεπει να εχει η ταινια.αν ξερει καποιος καλυτερα ας μας εξηγησει παρακαλω πολυ....

Re: καλησπέρα!! 15 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #13925

• mammajoanna
  • Το Άβαταρ του/της mammajoanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
Kαλο βραδυ ναχουμε..
Τα κετοστιξ ειναι ταινιες μετρησης της κετωσης... πανω στο μπουκαλακι τους εχει χρωματικο μετρητη, οσο πιο σκουρο το δειγμα, τοσο περισσοτερη η κετωση.. ακομα κ στις αρχες σπανια περασα τη 2η ενδειξη ( κ εχασα 13,5 κιλα σε 3 μηνες) -καποιοι εχαναν κ χωρις ενδειξη στις ταινιες κ αλλοι μ εντονη ενδειξη δεν εχαναν, στη ζυγαρια μιλαμε, γιατι η καλυτερη αποδειξη πουχουμε ειναι τα ρουχαλακια μας..αυτα σιγουρα φαρδαινουν!!
Οσο για την ωρα του τεστ, ειναι καλες ολες οι ωρες.. καλυτερα το πρωι βεβαια, αλλα αν ειμαστε συνεπεις δειχνει παντα..
καλη μας συνεχεια..
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.081 δευτερόλεπτα

Syndication