Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: Aπορια !!!!

Re: Aπορια !!!! 15 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #13802

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Έλα ρε Κιλουκίπου !! Μεγάλη δουλειά !!! :D
Ή θα έφαγες σχετικά αργά χθες, ή θα ήπιες πιο πολύ νερό πάλι αργά..Είχες φάει τίποτα πριν ζυγιστείς σήμερα ;;;
Απλή κατακράτηση είναι...
Αν συνεχιστεί, τσέκαρε στο μενού σου μήπως εισήγαγες κάτι άλλο και δεν το πήρε και πολύ καλά το κορμί ... ;-)
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Aπορια !!!! 15 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #13803

• kiloukipou
  • Το Άβαταρ του/της kiloukipou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
Tετοιο κορμι που ειναι καλα να παθει!!!
Τωρα που το λες μαλλον εφαγα αργα εχθες το βραδυ και ναι φιλη μου εφαγα για πρωτη φορα λουκανικο (αυτο με τους 0 υδ/κες)αλλα απο οτι φαινεται ηταν βομβιτσα.
Ευχαριστω για την απαντηση και για την εξηγηση.

Re: Aπορια !!!! 15 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #13805

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Τίποτες !!! :D
Αυτές τις...βομβίτσες πρέπει να ξεριζώσω και εγώ από το ναρκοπέδιό μου..Γιατί δεν πέφτω από τα 58..Σήμερα έκανα μέρα υδατανθράκων ~μέρα σκασμού βασικά~ και ελπίζω να ξεκολλήσω αύριο....
Για μένα : Αν είστε λαίμαργοι, όπως η υποφαινόμενη, μείνετε στα απλά.Αφήστε επεξεργασμένα, αφήστε γλυκάκια, αφήστε "θα πάρω τη συσκευασία των 250 gr με τα φουντούκια, και θα τρώω λίγα-λίγα κάθε μέρα" ! Ε δε γίνεται ποτέ ! Γι' αυτό δεν έχω πάρει πια !!
Για να επανέλθω στα λουκάνικα, είχα ήδη φάει χθες 3 το πρωΐ, χωριάτικα, και πήρα 3 το απόγευμα ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΩ ΣΗΜΕΡΑ...Και για να ξεγελαστώ, πήρα γαλοπούλα 365 από το ΑΒ. Ναι οκ...Έφαγα τη γαλοπούλα, και λίίίίγο πριν πέσω στην αγκαλιά του Μορφέα, πολύ cool και άνετη πήρα και τα λουκάνικα και τα καθάρισα βλέποντας FRIENDS...
Θεέ των Εφτά Θαλασσών και των 5 Ηπείρων.... :-$
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-

Re: Aπορια !!!! 15 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #13806

• kiloukipou
  • Το Άβαταρ του/της kiloukipou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
Bρε μωρουδακι και εσυ και οι λιγουριτσες σου.
Τι να πω,αμα μας πιανει αυτη η λυσα του δινουμε και καταλαβαινει.Θελει πολυ αγωνα για να γινει αυτο τροπος ζωης.Σε αυτην την ζωη νομιζω οτι εχω αποτυχει.Στην επομενη βλεπουμε.Με την γκαντεμια που εχω ομως παλι λαθος θα πονταρω.Σε αυτη την ζωη ειμαι μια κοντη ,χοντρη ξανθια.Στην αλλη θα ειμαι ψηλη,αδυνατη,μελαχροινη αλλα......θα ειναι τις μοδας οι κοντες,χοντρες,ξανθιες.Βαζεις στοιχημα ?

Re: Aπορια !!!! 15 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #13809

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
απο λιγουρες αλλο τιποτα!προχθες πηρα αγκαλια το παγωτο που ειχα φτιαξει με μορφατ,κρεμα γαλακτος κλπ μπροστα στη τηλεοραση και του εδωσα και καταλαβε!εφαγα τουλαχιστον το μισο ταπερ!ομως το καλο με μας ειναι οτι εχουμε δικαιωμα και στο γλυκο και μπορουμε μια στο τοσο η' και πιο συχνα να ξεδινουμε λιγακι!οποτε και δεν νιωθεις στερημενη και δεν χαλας την προσπαθεια σου!τωρα και για τις επομενες 5-10 μερες ουτε που να το μυρισω [το παγωτο εννοω] μου φυγε η σκασιλα!ενω αν ηταν απαγορευμενο το μυαλο μου συνεχεια εκει θα ηταν...αντε καλη συνεχεια σε ολους!!!

Re: Aπορια !!!! 15 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #13811

• sofiamar
  • Το Άβαταρ του/της sofiamar
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
μην εισαι τοσο σιγουρος οτι φταιει ντε κ καλα το λουκανικο....τσεκαρε το κι αλλη φορα κ βλεπεις. στο λεω γιατι το καθημερινο ζυγισμα ΔΕΝ ειναι καλος συμβουλος, ειδικα οταν μιλαμε για αποκλιση μισου κιλου (ειτε πανω ειτε κατω).μιλαμε για μια πολυ μικρη αποκλιση που μπορει να εχει να κανει με τα υγρα του σωματος (παραπανω νερο, πιο πολυ αλατι στην διατροφη της προηγουμενη μερας) κ τιποτα παραπανω. Δεν μιλαμε για λιπος εδω.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.242 δευτερόλεπτα

Syndication