Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: Aπορια !!!!

Re: Aπορια !!!! 15 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #13811

• sofiamar
  • Το Άβαταρ του/της sofiamar
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
μην εισαι τοσο σιγουρος οτι φταιει ντε κ καλα το λουκανικο....τσεκαρε το κι αλλη φορα κ βλεπεις. στο λεω γιατι το καθημερινο ζυγισμα ΔΕΝ ειναι καλος συμβουλος, ειδικα οταν μιλαμε για αποκλιση μισου κιλου (ειτε πανω ειτε κατω).μιλαμε για μια πολυ μικρη αποκλιση που μπορει να εχει να κανει με τα υγρα του σωματος (παραπανω νερο, πιο πολυ αλατι στην διατροφη της προηγουμενη μερας) κ τιποτα παραπανω. Δεν μιλαμε για λιπος εδω.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Aπορια !!!! 15 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #13812

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
Συμφωνω με την Σοφια bravo avo .Ειναι απλα και μονο κατακρατηση υγρων.Πολλα μπορει να μας την προκαλεσουν και στους 2.5 μηνες που ειμαι στην διατροφη τοπαθα πολλες φορες fryingpan yingpan .Προχωραμε ομως .....ακομα και αν η ζυγαρια μας δειχνει πιο βαριους η κολλαει (που σιγουρα καποια μερα θα το παθει χαχα).Εγω προσωπικα δεν τρωω τιποτα που να μην το εχω φτιαξει εγω(ξερω ειναι δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο)ετσι ξερω ακριβως τι τρωω.Μπορει στα λουκανικα να ειχε μεσα ενα συντηριτικο η ενισχυτικο γευσης που να σε ενοχλα.Παντως συνεχισε και kiloukipou καλη μου και απο κοντη χοντρη ξανθια οπως λες να γινεις μια κοντουλλα λεπτουλλα ξανθια. goodluck odluck ...σιγουρα σιγα σιγα θα συνηθησεις στη διατροφη και με την συμπαρασταση ολων θα εισαι ........ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ.φιλουθκια απο την πενθουσα Κυπρο. goodluck odluck

Re: Aπορια !!!! 15 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #13813

• sofiamar
  • Το Άβαταρ του/της sofiamar
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
Eιρηνη, με την ευκαιρια....λυπαμαι πραγματικα πολυ για οτι εγινε στην Κυπρο. Ευχομαι κουραγιο σ αυτες τις δυσκολες στιγμες...τί να πει κανεις?

Συγγνωμη για το οφ τοπικ

Re: Aπορια !!!! 15 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #13815

• irena 68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ευχαριστω Σοφια μου.Χασαμε τα παλληκαρια μας....ελπιζουμε στη δικαιωση....φιλια

Re: Aπορια !!!! 15 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #13818

• kiloukipou
  • Το Άβαταρ του/της kiloukipou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
Φιλες μου ολα καλα σημερα.Ξαναπηρα την κατιουσα στη ζυγαρια.Λυπαμαι και εγω πραγματικα με οτι εγινε στην Κυπρο.Μιλησα με τους πελατες μου εκει και οντως τα πραγματα ηταν ασχημα.Γνωριζω οτι το καθημερινο ζυγισμα ειναι λαθος....μα λιγο η περιεργεια,λιγο η γλυκεια αναμονη του τυπου για να δουμε τι καναμε σημερα με παρασυρουν και να σου η κοκονα πρωι πρωι με την τσιμπλα στο ματι πανω στην ζυγαρια.

Re: Aπορια !!!! 15 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #13820

• irena 68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Οι περισσοτεροι τα ιδια κανουμε..ομως να μην απογοητευομαστε τοσο ευκολα.Οφειλουμε να συνεχιζουμε.μονο οσοι επιμενουν νικουν και εμεις εχουμε ο ενας τον αλλο οποτε ειμαστε κ τυχεροι... goodluck odluck goodluck odluck
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.156 δευτερόλεπτα

Syndication