Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: Βοήθεια

Βοήθεια 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13108

• daro801
  • Το Άβαταρ του/της daro801
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Γειά σας,είμαι νέο μέλος στο φόρουμ,είμαι 18 ετών,1.75 και 74 κιλά..Θα ήθελα να μου πείτε πόσο καιρό πρέπει να μείνω σε κάθε φάση της δίαιτας ατκινς.Εννοώ πόσα κιλά πρέπει να χάσω σε κάθε φάση...για να πάω στην επόμενη..Θέλω να πάω 60 κιλά.Ευχαριστώ...!!!
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν τα φρούτα επιτρέπονται στο πλαίσιο των 20 γρ. υ/α ..?
Ευχαριστώ,να σται καλά!! :)
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Βοήθεια 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13110

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
μεινε οσο αντεχεις περισσοτερο!περνας στην επομενη οταν σου μεινουν λιγα και γενικα θελεις και πιο πολυ ποικιλια στις τροφες και λιγα φρουτα...τοτε κανονικα μπαινουν καποια φρουτα.στην πρωτη φαση αν θελεις να εισαι κατα γραμμα τρως μονο αβοκαντο αντε και κανα μουρο[αν και αυτο επισης ειναι φαση 2]..εγω ειμαι αρκετο καιρο κατω απο 20 υδ.αλλα πλεον τα χωραω ολα.δηλαδη αν θελω φρουτο θα το φαω [σε μικρη ποσοτητα]απλως διαλεγω πχ φραουλα η΄μουρα που εχουν λιγουςυδ.δηλαδη απλως κραταω τους υδ.χαμηλα αλλα τρωω και ξηρους καρπους και λιγο φρουτο και ...λιγο γλυκο γιατι θελω πλεον 2-3 κιλα και το παω χαλαρα.αντε καλη αρχη!

Re: Βοήθεια 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13112

• daro801
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
/
Δηλάδη αν φάω φραουλα θα χάσω λιγότερα κιλ'ά

Re: Βοήθεια 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13116

• roadrunner
  • Το Άβαταρ του/της roadrunner
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
γεια σου daro ,
εχεισ να χασεις 14 κιλα οποτε ξεκινα απο την ενεργοποιηση οπου καλο θα ειναι να μεινεις τουλαχιστον για δυο εβδομαδες , οπου θα τρως κρεατα ,ψαρια , αυγα και τους 20 υδαντθ.θα τουσ παιρνεις απο τις σαλατες σου .φετα 30γραμ=1,2υδατανθρ εννοειται 2λιτρα νερο .(καθολου φρουτα)
σε ολους αρεσει η ενεργοποιηση γιατι τα κιλα φευγουν γρηγορα ,παρολαυτα επιβαλλεται να περασουμε απο ολεσ τισ φασεισ ετσι ωστε να καταλαβουμε ποσους υδατανθρακες μπορουμε να καταναλωνουμε στην φαση συντηρησης μας για να μην τα ξαναπαρουμε πισω εις τριπλουν..
οταν λοιπον φτασεις 7κιλα μακρια απο το βαροσ στοχο σου μπεσ στην 2φαση εδω θα αυξησης κατα 5γραμ τους υδατανθ. ,κα προσθετεις την ποικιλια των φαγητων που εχουν υδατανθρ.
και αφου τα ξεφορτωθεις και αυτα και εισαι 5 η 4 μακρια απο τον στοχο σου θα μπεις στη 3φαση ,οπου εκει θα χανεις ακομη πιο αργα ,αλλα αυτο δεν πρεπει να σε πειραξει γιατι στοχος ειναι να τα χασεις εχοντας την υγεια σου την γνωση και την δυναμη να μην τα παρεις πισω ξανα ...γιατι εδω θα πειραματιστεις με τα φαγητα θα αυξησεις και αλλο τους υδαταν(10γρ).με την προυποθεση βεβαια οτι συνεχιζεις να χανεις καθε εβδομαδα ,αν βλεπεις πως οχι τοτε μειωνεις και αναλογα...
για να μπεις στη 4φαση πρεπει να εχεις σταθεροποιηση για ενα μηνα το βαρος που θες στην τριτη τοτε θα περασεις στην ισοβια συντηρηση
δεν ξεχνας το νερο και φυσικα τις βιταμινες σου

καλη αρχη και καλη συνεχειααααααααα σε ολους μαςςςςςςςς dance nce dance nce
θέλω να γίνω αυτό που ονειρεύομαι .Με ένα στόχο κάθε μέρα .

Re: Βοήθεια 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13119

• daro801
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ποια βιταμίνη μου προτεινεται?

Re: Βοήθεια 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13141

• daro801
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Η cal c vita κάνει?
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.263 δευτερόλεπτα

Syndication