Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: η οικογενεια τι τρωει?

Re: η οικογενεια τι τρωει? 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13045

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Sokolatenia καλησπέρα. Μανούλα δεν είμαι, αλλά θα σου πω τα βασικά που τα έχω μάθει και απέξω και τα κάνω ενίοτε όταν θέλω να ταϊσω αλλόφαγους. Φτιάχνεις 1 φαί, αλλά με παραλλαγές. Πχ. Μακαρόνια με κρέας. Βάζεις παραπάνω κρέας και το τρως εσύ σκέτο. Κοτόπουλο με πατάτες. Εσύ δεν τρως τις πατάτες. Γεμιστά κάνεις μερικά μόνο με κιμά για σένα. Ακόμη και μουσακά μπορείς να κάνεις -ναι το έχω κάνει εγώ!!!- που στο μισό ταψί δεν θα βάλεις πατάτες από κάτω και μπεσαμέλ από πάνω. Ή θα κάνεις μια άλλου τύπου μπεσαμέλ. Α και τα πιο εύκολα μπιφτεκάκια. Τα μισά με ψωμί, τα άλλα μισά με ντομάτα ή κολοκυθάκι. Δώσε τους και να δοκιμάσουν στο άσχετο από τα δικά σου χωρίς να πεις τίποτα και σε βλέπω να μαγειρεύεις συνέχεια για σένα. ;)
Να σε προσέχεις, Marina
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: η οικογενεια τι τρωει? 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13051

• laligul
  • Το Άβαταρ του/της laligul
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Και αν θέλουν όσπρια ή μακαρονάδα σκέτη ( χωρίς κρέας) να έχεις πάντα έτοιμα στην κατάψυξη μπιφτεκάκια γιά σένα !!! Μέχρι να φτιάξεις την μακαρονάδα θα είναι έτοιμο και το μπιφτέκι σου!

Re: η οικογενεια τι τρωει? 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13052

• sokolatenia
  • Το Άβαταρ του/της sokolatenia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σας ευχαριστω πολυ για τις προτασεις σας. Η αληθεια ειναι πως εχω ξανακανει ατκινς στο παρελθον (οταν τα παιδια ηταν μικρα και τα ταιζα οτι ηθελα!!! )Ειχα χασει τοτε γυρω στα 10 κιλα. Δυστυχως ομως οταν σταματησα ,πλακωθηκα στα γλυκα και στις σοκολατες (στις οποιες δεν μπορω να αντισταθω) Θελω να κανω την υπερβαση και να ξεπερασω τον εαυτο μου σταματωντας να τρωω γλυκα. Παντως αυτο που θυμαμαι με την ατκινς ειναι η ανεβασμενη διαθεση και η μεγαλη αλλαγη στο σωμα,σαν να εσφιξε καπως χωρις να κανω γυμναστικη.
Καμια ιδεα για παστιτσιο ατκινς εχετε ? Ξερω ζηταω πολλα, αλλα ποτε δεν ξερεις!

Re: η οικογενεια τι τρωει? 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13053

• sokolatenia
  • Το Άβαταρ του/της sokolatenia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Α και κατι ακομα. Ειδα πως εχετε πολλες συνταγες με γλυκα στα οποια βαζουμε εννοειται γλυκαντικα. κανει να δινω σε παιδια γλυκαντικες ουσιες? Νομιζω πως οχι.

Re: η οικογενεια τι τρωει? 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13054

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
Για το παστίτσιο θα μας διαφωτίσουν οι σεφς του φόρουμ. Τα γλυκαντικά είναι απολύτως ασφαλή για όλους εφόσον δεν τρως 1 κιλό γλυκαντικό στην καθισιά σου. Τα χρησιμοποιείς όπως η ζάχαρη, σε τέτοιες ποσότητες και είσαι μια χαρά. Σύντομα και έρευνες στις οθόνες σας.
Να σε προσέχεις, Marina

Re: η οικογενεια τι τρωει? 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13055

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Οχι καλή μου...παραλλαγές για το παστίτσιο, δεν υπάρχουν. Υπάρχει 'ομως το εξής που έκανα εγώ στις αρχές, μέχρι να σταματήσω εντελώς να βάζω στο σπίτι μου μακαρόνια! (Τώρα που το σκέφτομαι, το σπίτι μου έχει να δει ψωμί, μακαρόνια και ζάχαρη, δύο χρόνια! Και σπάνια πια τα ζητάνε....)
Όταν θα φτιάχνεις παστίτσιο, θα τσιγαρίζεις περισσότερο κιμά, και θα κρατάς ένα πιάτο για σένα, που θα το κάνεις κάτι σαν γιαουρτλού. Θα το φας, ή με γιαουρτάκι στο πλάι, ή με γιαουρτάκι, από κάτω. Τέλειο....
love your self
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.156 δευτερόλεπτα

Syndication