Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Πίτουρο και φασόλια σόγιας

Πίτουρο και φασόλια σόγιας 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #12732

• White
  • Το Άβαταρ του/της White
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Που μπορώ να βρω πίτουρο βρώμης και σίτου στην Αθήνα? Εσεις πια μάρκα παίρνετε? Πόσους υδατάνθρακες έχει?

Έχετε βρει σε κανενα κατάστημα μαύρα φασόλια σόγιας? Είναι αρκετά χαμηλα σε υδατάνθρακες και τα έψαχνα. Ξέρετε πόσους υδατάνθρακες εχουν τα λευκά αν εχετε δει τις ετικέτες τους σε κανενα μαγαζι?
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Πίτουρο και φασόλια σόγιας 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #12735

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
καλυτερα παρε πιτουρο σταριου,γιατι εχουν 2κσ 1.6υδ. ενω της βρωμης 2κσ 6υδ.θα το βρεις σιγουρα σε μαγαζια βιολογικων προιοντων.για τα φασολια που λες εχω δει παλι σε βιολογικα κατι πρασινα φασολια σογιας ,οχι μαυρα.τα μαυρα τα ψαχνω κι εγω γιατι εχουν ελαχιστους υδ.αλλα μεχρι στιγμης δεν τα ειδα πουθενα. sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2

Re: Πίτουρο και φασόλια σόγιας 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #12741

• White
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
μήπως πρέπει να τα ζητήσουμε? θα κάνω μια προσπάθεια στα μαγαζια της γειτονιας μου. αν τα καταφέρω θα ενημερώσω.

Re: Πίτουρο και φασόλια σόγιας 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #12777

• White
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
έψαξα πίτουρο σίτου και αλεύρι σόγιας αλλά κανένα δεν έγραφε διατροφικές πληροφορίες πάνω. μια μαρκα πίτουρου ελεγε 37 υδατάνθρακες στα 100 γραμμαρια και 9 φυτικες ινες και το αφησα....

εσυ απο που ή ποια μαρκα παίρνεις?

Re: Πίτουρο και φασόλια σόγιας 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #12781

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
κι εγω αυτο που εχω λεει 37 υδ.μειον 9 φυτικες ινες 28 καθαροι,και το χρησιμοποιω σχεδον καθημερινα αλλα 1κσ οχι παραπανω,η οποια ζυγιζει περιπου 5γρ.αρα η μια κουταλια ακομα κι αν δεν αφαιρεσω τις φυτικες ινες ειναι 1,85.αν τις αφαιρεσω ειναι 1,4.δεν ειναι και τοσο τρομερο.αντιθετα ειναι πολυ υγιεινο και βοηθαει και στη τουαλετα.αντιστοιχα χρησιμοποιω και λιναροσπορο αλλα αυτο που εχω δεν γραφει υδ.και γι αυτο βαζω μονο μιση κουταλια που και που ετσι για ποικιλια!συχνα αντικαθιστω το ταχινι η' ενα μερος αυτου, με πιτουρο στη παρασκευη του ρουλοψωμου για οικονομια θερμιδων.το αλευρι σογιας εχω διαβασει οτι εχει 30-40 υδ αλλα πολλες φυτικες ινες αλλα δεν εχω βρει καποια μαρκα που να γραφει επανω οποτε και δεν το χρησιμοποιω.ειναι πολυ εκνευριστικο που δεν γραφουν διατροφικα στοιχεια επανω tantrum ntrum
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.125 δευτερόλεπτα

Syndication