Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: γυμναστικη και ζαλαδα

γυμναστικη και ζαλαδα 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12490

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
βρε παιδια, εχω συνηθισει εδω και ενα μηνα περιπου να κανω την γυμναστικη μου νωρις το πρωι ,πριν το πρωινο για 30-40 λεπτα.ποδηλατο,βαρακια η' καποιο προγραμμα απο dvd.μετα τρωω το πρωινο μου κανονικα και ολα καλα.σημερα εκανα παλι τα ιδια και απο την ωρα που τελειωσα τη γυμν.και ενω εφαγα κανονικα πρωινο εχω μια απιστευτη ζαλαδα,λες και ειμαι μεσα σε καραβι που κουναει...πηρα κανονικα και την βιταμινη μου αλλα τιποτα.με επιασε και μια μικρη αναταραχη στομαχιου με τις επακολουθες συνεπειες τουαλετας,λετε να ναι καμμια χαζοιωση η' κατι αλλο φταει?μηπως επεσε η πιεση μου νατο ριξω περισσοτερο στα αλμυρα?για πρωινο εφαγα ενα κομματι ρουλοψωμο με λιγο ενταμ. να ανησυχησω? :?: μεχρι στιγμης δεν ειχα ποτε ζαλαδες λογω της ατκινς.τι να κανω? :?:
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: γυμναστικη και ζαλαδα 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12499

• helene
  • Το Άβαταρ του/της helene
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σήμερα πώς είσαι; Έχεις ακόμη ζαλάδα; Μήπως ήταν καμιά ύπόταση ή τίποτα τέτοιο; Οι ζαλάδες στην Άτκινς είναι συνήθως τις πρώτες μέρες, αν είσαι ήδη ένα μήνα δε νομίζω οτι οφείλεται στη διατροφή.

Re: γυμναστικη και ζαλαδα 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12500

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον!! sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 σημερα νιωθω μια χαρα!η αληθεια ειναι οτι χθες μεχρι και το απογευμα ενιωθα λιγο περιεργα αλλα μεχρι το βραδυ ειχα ηρεμησει ευτυχως.χτυπησα κατα τις εννια και δυο κοτοσουβλακια περιποιημενα και εστρωσα!!χα!χα!σκεφτομαι οτι ισως με πειραξε η εντονη πρωινη γυμναστικη γιατι δεν αρκουμαι σε ηπιους τονους και ζοριζω αρκετα τον εαυτο μου[για πιο γρηγορο αποτελεσμα] [καλα να παθω...]και μαλλον θα μου πεσε η πιεση,που γενικα ειναι σε χαμηλα επιπεδα.οποτε πλεον θα προσεχω περισσοτερο οταν γυμναζομαι να μην τη ξαναπαθω... fryingpan yingpan

Re: γυμναστικη και ζαλαδα 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13109

• daro801
  • Το Άβαταρ του/της daro801
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Πίες πολλή νερό και αλάτι..!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.080 δευτερόλεπτα

Syndication