Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: αν ξεφυγω κατα λαθος?

αν ξεφυγω κατα λαθος? 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12158

• vasiliki
  • Το Άβαταρ του/της vasiliki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
συγνωμη βρε παιδια γιατι δεν μπορω να καταλαβω μερικα πραγματα.καταρχην εχω τελειωσει την πρωτη φαση και εχω χασει 6 κιλα. η αληθεια ειναι οτι θελω να χασω μονο 1 ακομα. αν τωρα φαω εστω για μια μερα την εβδομαδα για παραδειγμα μακαρονια ποσα κιλα παραπανω μπορει να ζυγιζω την επομενη? hungry ngry
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: αν ξεφυγω κατα λαθος? 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12159

• helene
  • Το Άβαταρ του/της helene
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ε, πέντε κιλά τα έχεις σίγουρα.. :lol: . Πλάκα σου κάνω. Μπορεί και να μην πάρεις καθόλου με ένα πιάτο μακαρόνια αλλά στη χειρότερη θα πάρεις ένα κιλό. Μερικές φορές με τους επιπλέον υδάτάνθρακες μας δείχνει και λιγότερο η ζυγαριά. Δεν είναι τόσο καταστροφικό το να ξεφύγεις μια στο τόσο, οι περισσότεροι το παθαίνουμε.
Κι εγώ χθες το βράδυ έκανα παρασπονδία εν γνώσει μου κι έφαγα μια φέτα ψωμί και 3 κουλουράκια και σήμερα μαζί με την πανσέτα μου έφαγα και μερικές πατάτες ψητές... Δε με έδειξε παραπάνω καθόλου, το βράδυ έχει γιαουρτάκι κι και κομμένοι πάλι οι υδατάνθρακες.
Μακαρόνια πάντως υπάρχουν με ΄μειωμένουν υδατάνθρακες, που μπορούμε να τα τρώμε απο τη δεύτερη φάση και μετά νομίζω. Εσύ είσαι και κοντά στο στόχο σου οπότε μόνο συντήρηση θες, μην ανησυχείς. Καλό σκ!

Re: αν ξεφυγω κατα λαθος? 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12160

• vasiliki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
να σαι καλ βρε κουκλιτσα μου γιατι εχω τρεις μερες τωρα που τα βλεπω τα μακαρονια μεχρι και στον υπνο μου.καλο σκ και σε σενα

Re: αν ξεφυγω κατα λαθος? 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12161

• helene
  • Το Άβαταρ του/της helene
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σε καταλαβαίνω γιατί κι εμένα μου έχουν λέιψει αφάνταστα τα μακαρόνια. Μην τα τρως συχνά όμως, βολέψου με αυτά με τους μειωμένους αν είναι γιατί τα κανονικά είναι φουλ στους υδτνθρκες και μας βγάζουν απο την κέτωση, κρίμα είναι τόσος κόπος.

Re: αν ξεφυγω κατα λαθος? 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12167

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
βασιλικη μπραβο γιατα χαμενα κιλακια!ειμαι καινουργια κι εχω κι εγω να χασω 7-8 κιλα.σε ποσο καιρο τα εχασες???

Re: αν ξεφυγω κατα λαθος? 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12183

• vasiliki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
sasa έγραψε:
βασιλικη μπραβο γιατα χαμενα κιλακια!ειμαι καινουργια κι εχω κι εγω να χασω 7-8 κιλα.σε ποσο καιρο τα εχασες???
τα εχασα στις δυο πρωτες εβδομαδες. η αληθεια ειναι ομως οτι ημουν στρατιωτακι.καθημερινα δεν ξεπερνουσα τους 15 υδατανθρακες.ακολουθησε ολες τις συμβουλες και ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις.καλη προσπαθεια.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.103 δευτερόλεπτα

Syndication