Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: ποση σαλατα;;

ποση σαλατα;; 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #11848

• kitty
  • Το Άβαταρ του/της kitty
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
παιδες εχω μια ερωτηση σχετικα με τη σαλατουλα που πρεπει αν καταναλωνουμε στη 1η φαση..ο ατκινς αναφερει πως πρεπει να καταναλωνουμε μεχρι ε φλυτζανια πρασινη σαλατα ή 2 πρασινη κ 1 λαχανικα!!ωραια μεχρι εδω αλλα αυτα τα φλυτζανια ποσο ειναι;;ξερω ειναι χαζο αυτο που ρωταω αλλα αν φας πολυ σαλατα την πατας για πλακα.ξερω δε μιλαει για φλυτζανι του εσπρεσσο αλλα για ποσα γραμ περιπου;;εσεις πως τη μετρατε;εγω υπολογιζω 3 μικρα μπολακια των δημητριακων τα μεγαλα, την ημερα.αν μπορειτε βοηθειστε με σε αυτο wordthanx rdthanx
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ποση σαλατα;; 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #11869

• hopa
  • Το Άβαταρ του/της hopa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
εγω μετραω 100 γρ και βλεπω συμφωνα με τον μετρητη υδατανθρακων του φορουμ. Τωρα δεν μετρααω πια υδατ. αλλα εμπειρικα ξερω οτι ειμαι κατω απο τους 20 και πολλες φορες και κατω απο τους 10. πχ 100 γρ μαρουλι εχουν νομιζω 3.3 ενα μισο μικρο αγγουρι περιπου 3 και ετσι μετραω .Εγω φοβηθηκα να μετραω με φλυτζανια γιατι δεν ηξερα και γω τι φλυτζανια χρησιμοποιουσε ο αγαπητος μας κυριος ατκινς.Ελπιζω να βηθησα.
αν καταφέρω να το πιστέψω θα καταφέρω και να το ζήσω . .

Re: ποση σαλατα;; 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #11871

• kitty
  • Το Άβαταρ του/της kitty
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ok κ γω αυτο θα κανω.θα μετρησω μερικα λαχανικα που τρωω συχνα ανα 100 γραμ.κ θα ξερω ποσο μπορω να τρωω αναλογα με την υπολοιπη προσληψη υ\ων την ημερα.πως δε βοηθησες;;εννοειται γιατι ειχα θεμα μεγαλο με το ζητημα..φλυτζανια!! :D απο αυριο θα ξεκινησω τις μετρησεις!! wordthanx rdthanx .αληθεια,κανεις ατκινς καιρο;;την τηρεις πιστα;γιατι εχω ενα θεμα κ ολο ξεκιναω ωραια κ καλα κ τσουπ τη χαλαω κ παλι απ την αρχη...ασε..τωρα παλι ειμαι στη 1η μερα δηλ για να καταλαβεις κ ψαχνομαι με την ατκινς κπολυ καιρο τωρα!!ξερω 1α αποφαση ειναι!!αλλα..

Re: ποση σαλατα;; 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #11873

• hopa
  • Το Άβαταρ του/της hopa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
κανω απο 14 ιανουαριου αλλά είχα ενα 10ημερο διαλειμμα γιατι αρρωστησα πολυ και ξεκινησα ξανα 10 μαρτιου είμαι και θα ειμαι στην 1η φαση για πολυ καιρο γιατι εχω αρκετα ακομα να στειλω στον αγυριστο.Δεν την χαλαω γιατι δεν μου κανει αισθηση,στο διαστημα που σταματησα λογω ασθενειας εφαγα τα παντα κανα 2 μερες και δεν απολαμβανα τιποτα.Εγω εχω θεμα με τα γλυκα και αφου μπορω να τρωω sweet n' balance χωρις ενοχες ειμαι οκ.Να σου πω όμως κατι αν φτασω στο σημειο να θελησω να φαω κατι σαν τρελη θα το κανω και μετα ξανασυνεχιζω..δεν γινετε όμως κάθε μερα να λιγουρευομαστε απαγορευμένα ε? τι λες? εχω χασει 8 κιλα απο 92 πηγα 84 και συνεχιζω ακαθεκτη..κανε ενα κουραγιο νατην κανεις σωστά..δινει τοσο καλα αποτελεσματα δεν ειναι κριμα να καθυστερεις τον εαυτο σου να πετυχει το στοχο του?και δες την αλλιως στην τελικη.. τα φαγητα θα υπαρχουν παντου και παντα εσυ τι επιλεγεις? στιγμιαια απολαυση και μετα ενοχες ή ενα κορμι όπως το ονειρευτηκες (και μετα αν αδυνατισεις μπορεις να ανεις περιστασιακες κουτσουκέλες) αλήθεια ποσα κιλα εχεις να χασεις?
αν καταφέρω να το πιστέψω θα καταφέρω και να το ζήσω . .
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.118 δευτερόλεπτα

Syndication