Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Help!!! Τρώω πολύ - πάρα πολύ!!!

Help!!! Τρώω πολύ - πάρα πολύ!!! 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11656

• ephoebe
  • Το Άβαταρ του/της ephoebe
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Αχ βρε παιδιά προβληματίζομαι!!! :?

Ξεκινόντας τη δίαιτα ήμουν πολύ σωστή με τις ποσότητες, δηλαδή φρόντιζα να φάω τη μερίδα μου κανονικά και ήμουν ok, ούτε πεινούσα ούτε τίποτα. Τώρα, ενώ από πλευράς υδατανθράκων είμαι εντάξει, και δεν λιγουρεύομαι τροφές υψηλές σε υδατάνθρακες, τρώω μεγάλες - πολύ μεγάλες - ποσότητες (τουλάχιστον για τα δεδομένα τα δικά μου).

Σήμερα δεν θα πω τι έφαγα, γιατί ψιλοέχασα το λογαριασμό, αλλά γενικά παρατρώω μου φαίνεται, και το περίεργο είναι πως τρώω παρόλο που δεν πεινάω. Εν τω μεταξύ πολλές από τις τροφές που καταναλώνουμε σε αυτή τη διατροφή έχουν πολλές θερμίδες (βλ. μαγιονέζα, τυρί κτλ) και λίγο από δω λίγο από κει μαζεύονται!

Πριν δυο μήνες περίπου είχα μετρήσει το μεταβολισμό μου σε διαιτολόγο και βρήκα πως καίω ΜΟΝΟ 1100kcal! Τι να κάνω;;;

I did it once, I can do it again ...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Help!!! Τρώω πολύ - πάρα πολύ!!! 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11657

• kitty
  • Το Άβαταρ του/της kitty
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ποσα κιλα εχεις χασει τρωγοντας αυτες τις ποσοτητες;;Αν εισαι στα ιδια(το πιο αναμενονμενο) ειναιν οκ.Αν ομως οχι..Ο Ατκινς γραφει να τρωμε οταν πειναμε αλλα οχι μεχρι να σκασουμε, αλλα μεχρι να χορτασουμε!!Υπαρχει διαφορα!!Μηπως δε καθεσαι να φας τα γευματα σου (ή 3 κανονικα ή 6 μικροτερα)με αποτελεσμα να πεινας ολη την ωρα;;Το χω παθει σε καποια φαση.Με αυτο τον τροπο(τρωγοντας στα ορθια δηλ)δε καταλαβαινουμε οτι τρωμε κανονικα κ ετσι ολο σαβουριαζουμε..Κ αυτο το χω παθει..Μπορει να περιμενεις σε καμια βδομαδα περιοδο και να πεινας πολυ.
Όπως κ να χει φαε αρκετα λιπαρα για να χορταινεις κ προσπαθησε να αυτοπεριοριστεις γυρω στις 1100 θερμιδες που ειναι κ ο μεταβολισμος σου!
Αυτα.Ελπιζω να βοηθησα λιγο!!

Re: Help!!! Τρώω πολύ - πάρα πολύ!!! 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11663

• ephoebe
  • Το Άβαταρ του/της ephoebe
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Thanks kitty για την απάντηση. Μάλλον τρώω από συνήθεια περισσότερο παρά γιατί πεινάω :oops:

Θα προσπαθήσω να τρώω στο τραπέζι κανονικά, ιεροτελεστεία κτλ

Ίσως είναι αποθημένο επειδή τόσα χρόνια, με τη μια δίαιτα μετά την άλλη, μου έχει λείψει το κανονικό/νόστιμο φαγητό και τώρα ο οργανισμός του παίρνει το αίμα του πίσω. Πάντως από κιλά πρέπει να είμαι στα ίδια ή λίγο λιγότερο (αύριο είναι η μέρα της σύμπτωμας!)

I did it once, I can do it again ...

Re: Help!!! Τρώω πολύ - πάρα πολύ!!! 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11668

• roadrunner
  • Το Άβαταρ του/της roadrunner
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
συνεχισε την προσπαθεια σου οργανωμενα και συγκεντρωμενα clap ap , εχεις και εχουμε στοχο,πεταμε γραμμαρια , κιλα , και λιπος fryingpan yingpan ουουουουσσστττ κακά!!!!και αν εφαγες μια μερα παραπανω ,δεν πειραζει ,φτανει να το αντιλαμβανεσαι και να αρχιζεις και παλι απο εκει που σταματησες , goodluck odluck ,αν τρως καλο πρωινο πιστευω θα σε κραταει , εμενα 2 αβγα απο τις 7:40 περιπου με κρατανε μεχρι και τισ 13 η 14 οπου συνεχιζω με σαλατα και τσιμπαω και τα σουβλακια μου συνηθως 2 - θεωρω οτι δεν πρεπει να τρωω πολυ ,καλο ειναι να εισαι εγκρατεις ,

καλη συνεχεια και κουραγιο
θέλω να γίνω αυτό που ονειρεύομαι .Με ένα στόχο κάθε μέρα .
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.085 δευτερόλεπτα

Syndication