Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: γαρίδες-καραβίδες-καλαμάρι???

γαρίδες-καραβίδες-καλαμάρι??? 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11427

• hopa
  • Το Άβαταρ του/της hopa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
είναι free απο υδατάνθρακες αυτά παιδιά? αυρίο μας έχουν τραπέζι με τέτοια καλούδια και θελώ να ξέρω αν μπορώ να είμαι άνετη (φυσικά και ζήτησα τα δικά μου να είναι χωρίς αλέυρι)
αν καταφέρω να το πιστέψω θα καταφέρω και να το ζήσω . .
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: γαρίδες-καραβίδες-καλαμάρι??? 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11429

• helene
  • Το Άβαταρ του/της helene
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Δεν είναι τελείως φρι αλλά μπορείς να φας. Για τις γαρίδες δες και το site του Καλιμανη http://www.kallimanis.gr/web/pages.fds? ... 2&langid=1 που λέει αναλυτικά θρεπτικά συστατικά. Καλαμάρι πάντως έτρωγα κι εγώ το καλοκαίρι στη νηστεία του Δεκαπενταύγουστου και απο ότι θυμάμαι δεν είχε πολλούς υ/δ. Καλά να περάσετε αύριο :P

Re: γαρίδες-καραβίδες-καλαμάρι??? 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11430

• strawberry
  • Το Άβαταρ του/της strawberry
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
hopa έγραψε:
είναι free απο υδατάνθρακες αυτά παιδιά? αυρίο μας έχουν τραπέζι με τέτοια καλούδια και θελώ να ξέρω αν μπορώ να είμαι άνετη (φυσικά και ζήτησα τα δικά μου να είναι χωρίς αλέυρι)
Σύμφωνα με το βιβλίο του τα καλαμάρια τα δίνει με 4 υδ. στα 100 γρ.!!οι γαρίδες και οι καραβίδες επίσης δεν είναι εντελώς free..Περίπου 1,2 υδ. στα 100 γρ. αυτά.Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος γιατί εγω έτσι μετράω μεχρι στιγμής και έφαγα 2 φορές θαλασσινά...!!

Re: γαρίδες-καραβίδες-καλαμάρι??? 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11431

• hopa
  • Το Άβαταρ του/της hopa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
ευχαριστώ ρε κοριτσια . η αλήθεια είανι πως μου πέσανε τα μούτρα τώρα γιατί οι γαρίδες ειναι το αγαπημενο μου φαγητο και τις φέραν απο χαλκιδικη φρεσκοτατες εμεις στο χωρίο δεν εχουμε τέτοιες πολυτελειες εδω.. τι να κάνω θα παω επισκεψη με τη ζυγαριά μου . . :cry:
αν καταφέρω να το πιστέψω θα καταφέρω και να το ζήσω . .

Re: γαρίδες-καραβίδες-καλαμάρι??? 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11432

• strawberry
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ακόμα και μισό κιλό γαρίδες να φας που λέει ο λόγος δε νομίζω να έχεις κανένα πρόβλημα!Απλά με τα λίγα που θα μπορούσα να σου πω εγώ,καλύτερα να περιορίσεις τους υπόλοιπους υδατάνθρακες μόνο σε σαλάτες και όχι σε σοκολάτα, cheese eese και τέτοια.Στο κάτω κάτω πρωτε'ί'νες περιέχουν κατά κύριο λόγο οπότε?δε νομίζω να υπάρξει κανένα πρόβλημα πάντως!Κοίτα να το ευχαριστηθείς ε και ας μην κατέβει την επόμενη η ζυγαριά,και τι έγινε?Σιγά μη σκάσουμε κιόλας dance nce !!Εξάλλου δεν έχουμε χρονικά περιθώρια να μας ζορίζουν,δεν κάνουμε δίαιτα!!Κοίτα να χαρείς την παρεούλα σου και τις φρέσκιες γαριδούλες σου προς το παρόν!
hug g

Re: γαρίδες-καραβίδες-καλαμάρι??? 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11434

• strawberry
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Α!και κάτι που μου ήρθε τώρα!Δεν ξέρω για σένα άλλα εγώ όταν οι γαριδούλες είναι μικρούλες φρέσκες και τηγανιτές τους βγάζω το κεφάλι και την ουρά,και τρώω όλο το υπόλοιπο,μαζί με το κέλυφος..Στην περίπτωσή μας όμως ο κύριος ατκινς δεν αναφέρει τους υδατάνθρακες του κελύφους,οπότε απόφυγε το γιατί μπορεί αυτό να κάνει τη ζημιά!!(Αστειεύομαι βεβαίως,μη με πάρεις στα σοβαρά! ;) )
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.119 δευτερόλεπτα

Syndication