Αχ, βρε Ολγακι..αδιαβαστο κ συ?!!
Οχι να μη φοβασαι..αν κ τον πρωτο καιρο οντως "τσιμπαει" η χοληστερινη, μετα το 1ο τριμηνο ολα βαινουν απ το καλο στο καλυτερο..απο προσωπικη εμπειρια μιλωντας -οντας με φαρμακα απ τα 27 μου- δεν ειχα καλυτερα νουμερα ουτε οταν εκανα τη 1η μου στερητικη διαιτα κ εφτασα στα λιγοτερα κιλα μου..κ μιλαω για ολο το πακετο, χοληστ-τριγλυκ- ΗDL-LDL, αλλα κ η ενεργητικοτητα, η αντοχη, η διαθεση μου δεν ηταν ποτε καλυτερα..
Οσο για τη μαμα..δυσκολα μαθαινουν "νεα μονοπατια" κ η δικη μου τα ιδια μου λεει..αλλα που θα παει θα την πεισω κ κεινη -το χρειαζεται-..
Κανε τις εξετασεις σου στο 4μηνο κ μην της τις τριψεις στη μουρη (!).. με ηρεμο τροπο ανακοινωσε της τα καλα σου νεα..κ μην πτοεισαι, κατεγραφε την πορεια της απωλειας σου, πες την κ σε μας να χαιρομαστε μ αλλο ενα επιτυχημενο μελος!
Μην κανεις παρασπονδιες σε γλυκα, ειναι ευκολο να φιαξεις τα δικα μας, πουναι εξαιρετικα! Σε κοβουν, σε κολλανε κ δε σ αφηνουν να μπεις οπως πρεπει στη συνηθεια..κ πρεπει να ξαναρχιζεις απ τη αρχη, καθε φορα που την "κανεις"!!
Καλη συνεχεια..