Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: φουλ κέτωση,μηδενική απωλεια . .

φουλ κέτωση,μηδενική απωλεια . . 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11188

• hopa
  • Το Άβαταρ του/της hopa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
η ιστόρια μου ίσως και να είναι γνωστη αφού έχω καταντήσει η μάρθα βούρτση του φόρουμ και δεν σταματώ να κλαίω την μοίρα μου και τον άχρηστο μεταβολισμό μου.Σήμερα είναι η 16 μέρα μου στη διατροφή,σκοπέυω να μείνω για πολυ καιρό στους 20 μιας και έχω πάνω απο 30 κιλά να εξαφανίσω.Η απώλεια που είχα ήταν ΜΟΝΟ 2 κιλά την 1 εβδομάδα απο 92 πήγα 90, την 2η εβδομάδα δεν έχασα γραμμάριο..μέσα στην απογοήτευσή μου είπα να τσεκάρω τι γίνεται με τις κετόνες μου και το αποτελέσμα με άφησε ακόμα πιο μπερδεμένη οι ταινιές μου ήταν πιο μωβ απο ποτέ , σε τέρμα κετώση αλλά κιλά και ποντοί δεν φευγούν απο πάνω μου.Τι συμπέρασμα βγάζετε εσείς?
αν καταφέρω να το πιστέψω θα καταφέρω και να το ζήσω . .
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: φουλ κέτωση,μηδενική απωλεια . . 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11189

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
hopa, αφου εισαι σε φουλ κετωση μην ανυσηχεις.θα χαθουν σιγουρα τα κιλα.τι να πω και εγω 21 μερες 2.400 μειον και τα στικ στην πρωτη ενδειξη

Re: φουλ κέτωση,μηδενική απωλεια . . 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11192

• hopa
  • Το Άβαταρ του/της hopa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
aggy ευχαριστώ για την απάντηση..εύχοαμι και η nemertes να μου πει την γνώμη της σαν πιο ειδική..

Re: φουλ κέτωση,μηδενική απωλεια . . 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11198

• stef
  • Το Άβαταρ του/της stef
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Η φουλ κέτωση επιβεβαιώνει τη θεωρία μου:
[url:2fgq4mfd]www.lowcarblife.org/viewtopic.php?f=19&t=48[/url]
Μεταβολίζεις το λίπος που τρως (και όχι το αποθηκευμένο) δηλ. τρως περισσότερο απ'όσο πρέπει για να χάσης κιλά. Στο "τι έφαγες σήμερα" γράψε και ποσότητες: όχι "μικρό μπώλ" και "μεγάλο πιάτο" αλλά γραμμάρια.

Re: φουλ κέτωση,μηδενική απωλεια . . 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11200

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
καλημερα! θα συμφωνησω με την aggy! καις λιπος!!! πολυ καλο αυτο αργα η γρηγορα θα χασεις! σημσια εχει οτι την κανεις σωστα! απο κει κα περα θα συμφωνησω κ με το stef για την ποσοτητα, εν μεροι ομως κ λεω εν μεροι επειδη εχουμε μιλησει κ εκτος κ μου εχεις πει οττι ειναι μικρες οι ποσοτητες! θα συμφωνησω λοιπον στο οτι εαν μπορεις να μπεις στην ταλαιπωρια για μια δυο μερες ( γτ το ξερω ειναι ταλαιπωρια να μετρας γραμμαρια) να μετρησεις γραμμαρια των τροφων σου κ να μας τα γραψεις να δουμε! αν κ αυτο ειναι οκ τοτε απλα εχεις αλλαξεις τα φωτα στο μεταβολισμος σου οπως εχουμε ξαναπαι απο προηγουμενες διαιτες η εχεις πολυ αποθεμα σε λιπος! οποτε αυτο ειναι καλο!!! οπως κ ναχει αφου εισαι σε φουλ κετωση μην αγχωνεσαι κανεις σωστα τη διατροφη που εχει σημασια κ αν υπαρχει κατι μικρο θα το βρουμε κ θα χασεις οπωσδηποτε!!! εισια σε σωστο δρομο μην απογοητευεσαι! dance nce

Re: φουλ κέτωση,μηδενική απωλεια . . 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11214

• hopa
  • Το Άβαταρ του/της hopa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ευχαριστώ πολυ ολους.Κατερινάκι μου η υπομονη που έκανα για 1 η φορα στη ζωή μου( γιατί μόλις έιδα οτι δεν χάνω είπα θα τα παρατησω για αλλη μια φορα) με δικαίωσε.έπεσε ένα ακόμη κίλο.!!!!!!!!!!!!!! 89 πια είναι επίσημο : :D
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.088 δευτερόλεπτα

Syndication