Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Σας παρακαλώ ξεμπερδέψτε με

Σας παρακαλώ ξεμπερδέψτε με 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #10982

• hopa
  • Το Άβαταρ του/της hopa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
σήμερα είναι η 1η μου μέρα αλλά έκανα μια χαζομάρα καταλάθος και εύχομαι να μη ξέφυγα αρκετα.Το μεσημέρι έκανα μαρουλοσαλάτα, καθώς δεν έχω άλλο τρόπο να μετρήσω υδατάνθρακες έψαξα στον μετρητή υδατανθράκων στο βιβλίο του άτκινς.Ελέγε μαρούλι 1,3 στους συνολικους υδατάνθρακες και 0.4 στους αφομοιώσιμους( το 0.9 που μας αφαιρεί ειναι οι φυτικές ίνες σωστά?)εγώ απο κεκτημένη ταχύτητα και συνηθισμένη απο τους κλασσικούς θερμιδομετρητές θεώρησα ότι αναφέρεται στην ποσότητα των 100 γρ. ενω αυτή η μέτρηση αντιστοιχεί σε ένα μόνο φλυτζάνι μαρουλιού κατί που το ανακάλυψα ώρες αργότερα :cry: ..μήπως ξέρει κανέις να μου πεί πόσους υαδατανθρακές έχουν τα 100 γρ μαρουλιού ? θα ήθελα να ξέρω για να δω και τι περιθώριο έχω για σήμερα το βράδυ..ακόμη θα ήθελα να μου πέιτε αν μετράω το λεμόνι στη σαλάτα..φαντάζομαι οτι θα ακούγομαι πολύ χαζή στους παλιούς αλλά είναι μέχρι να πάρω μπρός.. αργώ λίγο αλλά στο τέλος τα πιάνω
αν καταφέρω να το πιστέψω θα καταφέρω και να το ζήσω . .
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Σας παρακαλώ ξεμπερδέψτε με 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #10988

• galadriel
  • Το Άβαταρ του/της galadriel
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Λογικά δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Εγώ τρώω 1-2 βαθιά πιάτα μαρούλι (ίσως και ρόκα) την ημέρα χωρίς πρόβλημα! Μην κολλάς σε λεπτομέρειες! Μείνε σταθερή στα υπόλοιπα! hug g

Re: Σας παρακαλώ ξεμπερδέψτε με 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #10992

• hopa
  • Το Άβαταρ του/της hopa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
σε ευχαριστώ που απάντησες να σαι καλά.
αν καταφέρω να το πιστέψω θα καταφέρω και να το ζήσω . .
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.074 δευτερόλεπτα

Syndication