Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: κυταριτιδα...

κυταριτιδα... 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #10810

• kitty
  • Το Άβαταρ του/της kitty
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
εχω μια απορια σχετικα με το μεγαλο θεμα της κυταριτιδας.καταρχην μου ειπε ο γυμναστης οτι απαξ και εμφανιστει δε διωχνεται,αλλα αμα προσεξεις απλωνεται με αποτελεσμα να φαινεται λιγοτερο.δε ξερω κατα ποσο βοηθαει το νερο κ η γυμναστικη βεβαια.αν κ νερο μου ειναι δυσκολο πολυ να πινω 2 λιτρα και ακομα περισσοτερο..
ομως ολοι υποστηριζουν πως τα αναψυκτικα ευθυνονται κατα πολυ.
Διαβασα στο πορταλ οτι κανοντας ατκινς εξαφανιστηκε η κυταριριδα!!!;;;;πως γινεται αυτο καταναλωνοντας λιπος κ ειδικα αναψυκτικα;;ειδικα στα αναψυκτικα ειναι το θεμα μου γιατι ειναι μια ευχαριστηση αφου δε τρωμε γλυκα..
διαφωτιστε με αν μπορειτε κ ειδικα αν το εχετε δει κ στον εαυτο σας!!Θα σκασω γιατι πινω κοκα κολα..
Υ.Γ:αν κ χαζο νομιζω πως με τη κρεμμα της vichy ειδα καποια μικρη διαφορα..αν τη σταματησεις μαλλον επανερχεται αυτο το λιγο..πιστευετε οτι ειναι πεταμενα λεφτα;;
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: κυταριτιδα... 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #10811

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Οι κρεμες αυτες, οντως δουλευουν οσο τις χρησιμοποιεις. Περιεχουν καφεινη, και αυτη η ουσια ειναι που διαλυει το λιπος. Μπορεις και μονη σου, καθε φορα που μπαινεις για μπανιο, να κανεις ενα πιλινγκ, με τους χρησιμοποιημενους κοκκους απο τον καφε φιλτρου!! Τα αποτελεσματα ειναι πολυ ικανοποιητικα.
Οσο για την κυτταριτιδα, τι ειναι; Λιποκυτταρα εγκλωβισμενα σε νερο. Με την διατροφη μας, διαλυεις το λιπος, και με το νερο που πινεις, το διωχνεις απο το σωμα σου.
love your self

Re: κυταριτιδα... 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #10812

• kitty
  • Το Άβαταρ του/της kitty
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ουαου!!τωρα ενθουσιαστηκα παραμονη πρωτοχρονιας λεμε...
αντε κ με την ατκινς θα διωξουμε κ την κυταριτιδαααααααααα!!!!!!!!!!
ευχαριστω πολυ ρουλακι!!! wordthanx rdthanx

Re: κυταριτιδα... 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #10945

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
η αληθεια ειναι οπως ακριβως την λεει το ρουλακι! με τη διατροφη μας χανουμε λιπος κ εχουμε πει πολλες φορες οτι για οποιον δεν το πιστευει μπορει απλα να παρει μερικα ketostx κ θα το διαπιστωσωει κ μονος του! με το να πινεις αρκετο νερο οσο πιο πολυ μορεις κ ενα μασαζακι με ειδικο εργαλειακι καθως κ λγο περπατημα κ μια απαλη κρεμουλα συσφηξης ( δεν ειναι ανγκη να δινεις μια περιουσις σε ακριβες κρεμες) θα δεις σιγουρα καποια διαφορα! αληθεια βεβαια οτι ποτε δε θα απαλαγεις εντελως ομως η διαφορα θα ειναι εμφανη! εγω φαντασου στην εγκυμοσυνη πηρα πολλα κιλα αλλα μολις υα εχασα ειδα τρμερη διαφορα!!! εχει μεινει ακομα αλλα δεν συζηταμε καν! goodluck odluck
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.152 δευτερόλεπτα

Syndication