Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: ερωτησούλα

Re: ερωτησούλα 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10602

• mamavoula
  • Το Άβαταρ του/της mamavoula
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
olgatsi21 σε παρακαλώ πολύ-πολύ πες μου την μάρκα απο τον λιναρόσπορο που έχεις πάρει, γιατί έχω πάει σε όλα τα βιολογικά μαγαζια της περιοχης μου (αθηνα μένω) και δεν βρίσκω στα 100 γρ. 1 υδ......έχω απελπιστεί...με το λάδι δεν βλέπω φως.......σε παρακαλώ δώσε μου περισσοτερα στοιχεία για τον λιναροσπορο σου γιατί έχω φρικάρει........ oops ps
Σιγα μη κάτσω να σκάσω!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ερωτησούλα 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10606

• olgatsi21
  • Το Άβαταρ του/της olgatsi21
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • http://swlm.lilyslim.com/vVZgp​2.png
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
αχουυυυυυ πέταξα τη συσκευασία γιατι εβαλα το λιναροσπορο σε δυο γυαλινα βαζακια... για δες αυτον που βρηκα στο γκουγλ... ισως σε βοηθησει, εχει λιγοτερο από 2 γρ υ/δ στα 100 http://interasiastore.blogspot.com/2010 ... _3837.html

Re: ερωτησούλα 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10608

• mamavoula
  • Το Άβαταρ του/της mamavoula
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
olgatsi21 ευχαριστω πολύ !! θα ψαξω να το βρω ! αν ξαναπάρεις λιναρόσπορο με 1 υδ. στείλε μυνηματάκι με το όνομα του !! ευχαριστω και πάλι........ wordthanx rdthanx
Σιγα μη κάτσω να σκάσω!!!

Re: ερωτησούλα 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10612

• olgatsi21
  • Το Άβαταρ του/της olgatsi21
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • http://swlm.lilyslim.com/vVZgp​2.png
εννοειται!!! μακάρι να σε βοήθησα! αντε αντε καλες επισκεψεις στην καλλιοπη!!!

Re: ερωτησούλα 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #10653

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Παιδιά,λύστε μου όποιος μπορεί και θέλει,αυτή μου την απορία:Εψαξα στο γκούγκλη και όπου έψαχνα με την ένδειξη λιναρόσπορος,τα διατροφικά στοιχεία που έπαιρνα ήταν τα παραπάνω,εκτός του συγκεκριμένου προιόντος που περιγράφεται στο λίγκ που έδωσε το ολγάτσι 21.Επειδή και αυτό όμως αναφέρει ότι είναι απλώς λιναρόσπορος κοπανισμένος,απορώ εγώ πάλι!Πώς είναι δυνατόν να διαφέρει σε διατροφικά στοιχεία ο λιναρόσπορος απο τον......λιναρόσπορο!!!!Τελικά επανέρχομαι στην μεγαλύτερη απορία μου!Οι διατροφικές αναλύσεις των προιόντων,έχουν σχέση με την πραγματικότητα,υπάρχει κάποιος έλεγχος στα πλάισια του οποίου υποχρεούται η κάθε εταιρεία που αναγράφει διατροφικό πίνακα να έχει κάνει συγκεκριμένες μετρήσεις,ή.....ότι νάναι;

Re: ερωτησούλα 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #10657

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ευθυμια έγραψε:
Παιδιά,λύστε μου όποιος μπορεί και θέλει,αυτή μου την απορία:Εψαξα στο γκούγκλη και όπου έψαχνα με την ένδειξη λιναρόσπορος,τα διατροφικά στοιχεία που έπαιρνα ήταν τα παραπάνω,εκτός του συγκεκριμένου προιόντος που περιγράφεται στο λίγκ που έδωσε το ολγάτσι 21.Επειδή και αυτό όμως αναφέρει ότι είναι απλώς λιναρόσπορος κοπανισμένος,απορώ εγώ πάλι!Πώς είναι δυνατόν να διαφέρει σε διατροφικά στοιχεία ο λιναρόσπορος απο τον......λιναρόσπορο!!!!Τελικά επανέρχομαι στην μεγαλύτερη απορία μου!Οι διατροφικές αναλύσεις των προιόντων,έχουν σχέση με την πραγματικότητα,υπάρχει κάποιος έλεγχος στα πλάισια του οποίου υποχρεούται η κάθε εταιρεία που αναγράφει διατροφικό πίνακα να έχει κάνει συγκεκριμένες μετρήσεις,ή.....ότι νάναι;

μηπως δεν προκειται για κοπανισμενο λιναροσπορο αλλα για το πιτουρο του μονο;
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.106 δευτερόλεπτα

Syndication