Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: ερωτηση......

Re: ερωτηση...... 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10556

• sylvioula
  • Το Άβαταρ του/της sylvioula
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
το τέλειο είναι ηλεκτρικός μύλος του καφέ. κι εγώ τώρα πήρα, κάνει 30 ευρώ, αλλά τα αξίζει. μέχρι τώρα τον έσπαγα στο μούλτι κουταλιά κουταλιά και σπάγανε μαζί και τα νεύρα μου γιατί κάθε τόσο σταματούσα κιόλας για να μην παραζεσταθεί. πάρε μύλο, θα βρεις την υγειά σου!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ερωτηση...... 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10557

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
καλημερα κοριτσια! ναι ετσι ..καπως.. ειναι! κ το λεω ετσι διοτι ναι μεν για να βρουμε κ να μετρησουμε τους καθαρους υδατανθρακες σε ενα φαγητο αφαιρουμε τις φυτικες ινες οποτε εχουμε αυτο που μας χρειαζεται να μετρησουμε μονο. ομως καλο θα ειναι οι καινουριοι να αποφευγουν αυτο το κολπο στην αρχη κ να μετρανε ολους τους υδατανθρακες που αναγραφονται εξαρχης στο τροφιμο για να μαθαινουν πρωτα κ να μπιανουν στη λογικη της διατροφης κ του μετρηματος αλλα κ να συνηθιζει ο οργανισμος κ να χανουν κανονικα γτ καμια φορα μετρωντας μονο τους καθαρους καπου καποιος κρυφος υδατανθρακας ολο κ υπαρχει κ τελικα βγαινουμε εκτος κ αναρωτιομαστε γτ δε χανουμε! κ παντα καθως εχουμε ξαναπει θα βαζετε παραπανω κατι λιγο στο μετρημα για να ειστε μεσα! ειδικα στην αρχη! εγω παντα εγραφα τι ετρωγα κ εβγαζα το αρθροισμα των υδατανθρακων καθε βραδυ, παραλληλα με το στικακι με βοηθουσε πολυ να ξερω αν ειμαι στον ισιο δρομο! ακομα κ τωρα εαν εχω ανεβει 2-3 κιλα κ θελω να τα χασω κ μπω στην πρωτη φαση παλι γραφω τι τρωγω καθημερινα! καλη συνεχεια! goodluck odluck

Re: ερωτηση...... 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10559

• olgatsi21
  • Το Άβαταρ του/της olgatsi21
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • http://swlm.lilyslim.com/vVZgp​2.png
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
τραγωδια...... λοιπόν φίλες μου ζυγίστηκα σήμερα και από 65 που με είχε δείξει την περασμένη Παρασκευή σήμερα ήμουν 65.800...Μα πώς γίνεται αυτό? συνέχισα τη διατροφή κανονικά... ίσως αύξησα λίγοτ ις θερμίδες μου και έτρωγα λίγο παραπάνω αλλά δεν ξεπέρασα τους 20 υ/δ ημερησίως. αλλά και να τους ξεπέρασα κανα δυο μέρες και να πήγα στους 25 είναι τόσο φοβερό να πάρω κιλό κατευθείαν? πώς το εξηγείτε? θα σας πω τι τρώω καθε μέρα να μου πείτε:
πρωί: 1 αυγό χτυπητό και 30γρ εμμενταλ, 1 νες ντεκαφεινε ή ένα ρουλόψωμο με βούτυρο και 1 νες ντεκαφεινε
μεσημέρι: ψητό ψάρι με βούτυρο και πράσινη σαλάτα ή κρεατάκι μοσχάρι ή κοτόπουλο ή σαλάτα με τόννο και αβοκάντο
απόγευμα: ταχίνι με κρέμα γαλ και κακαο και ζαχαρίνη ή 30 γρ εμμενταλ ή κάποιο κέικ από τις συνταγές
βράδυ δεν τρώω συνήθως γτ έχω φάει πολύ το μεσημέρι και δεν πεινάω.
που και που το απογευμα ξαναπίνω καφε ντεκαφεινε ή κοκα ζιροου πιο σπανια. Τι κάνω λάθος?

Re: ερωτηση...... 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10560

• kitty
  • Το Άβαταρ του/της kitty
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλημερα olgitsa21!!!σε ποια φαση εισαι ;;αν κ νεα στην παρεα πιστευω οτι εαν εισαι στη 1η,τρως πολυ ταχινι...και μαλιστα κ 2 φορες τη μερα.εχει πολλεεεες θερμιδες!!ναι μεν δε μετραμε θερμιδες αλλα αν τις υπερβουμε απο το οριο σιγουρα δε χανουμε,αλλα ισως κ να παρουμε!!γιατι αν κ σωστα τα τρως, πολλεεεες θερμιδες εχουν κ η κρεμα γαλακτος κ το αβοκαντο..αρα το συνολο βγαινει μαλλον πολυ!!
σου προτεινω λοιπον,αν εισαι στην 1η φαση,να τρως λιγο πιο ¨καθαρα¨μεχρι να χασεις τα πρωτα κιλακια!!βαλε το τελειο ρουλοψωμο πιο μετα.εγω αν βαριεμαι τα ιδια κ τα ιδια τρωω κ μπαρες ατκινς που κ που για σνακ!!!
πολυ καλη επιτυχια κ στις 2 μας!!εγω ειμαι στην ατκινς μολις 1 εβδομαδα !!

Re: ερωτηση...... 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10561

• olgatsi21
  • Το Άβαταρ του/της olgatsi21
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • http://swlm.lilyslim.com/vVZgp​2.png
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
είσαι τέλεια που μου απάντησες τόσο γρήγορα! σ' ευχαριστω πάρα πολύ!ναι στην πρώτη φάση είμαι κ εκεί που είχα χάσει 2.200 σε 10 μέρες, βλέπω μετά από μια βδομάδα αυξηση 800 γραμμαρίων και φρικάρω! να σου πω την αλήθεια τρώω ταχίνι για την τουαλέτα όχι για να χορτάσω. αλλά ίσως έχεις δίκιο. Θα μειώσω το ρουλόψωμο και το τυρί γτ κ απ' αυτο τρώω τις τελευταίες μέρες πολύ. Και να σου πω με έχει πιάσει οίστρος στην κουζίνα και όλο κάτι περίπλοκα φαγητά κάνω με πολλές θερμίδες. Από δω και στο εξής όλα ψητά απλά και με λαδάκι!ε? καλή μας επιτυχία κίττι! (τι ωραιο νικνειμ!)

Re: ερωτηση...... 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10563

• kitty
  • Το Άβαταρ του/της kitty
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
οχι μωρε olgitsa μου ολα σκετα!!βαλε κ μαγιονεζα κ λαδι κ κρεμα γαλακτος κ αβοκαντο κτλ!!!για να μη βαρεθουμε εντελει κ νοιωθουμε οτι κανουμε 1α συνηθισμενη-βαρετη διαιτα..αλλα προσεξε λιιιγο!!οχι σε 1α μερα ολα αυτα σε τεραστιες ποσοτητεςα!κ το τυρι πρεπει να ναι μεχρι 85,αντε 110 γρ,βαρια βαρια..κ οχι cottage στην αρχη!!
για την τουαλετα κανει δουλιτσα κ η σαλατιτσα καθημερινα..δεν ειναι κ λιγη!(2 μεγαλα φλυτζανια σαλατα)κ το νερακι!!
Ευχαριστω για το nickname!!
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.090 δευτερόλεπτα

Syndication