Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: εχω απελπιστεί

εχω απελπιστεί 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10425

• olgatsi21
  • Το Άβαταρ του/της olgatsi21
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • http://swlm.lilyslim.com/vVZgp​2.png
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
ρε παιδια, 3 μέρες τώρα που κάνω την ατκινς τρώω όλο αυγά και τυρια για πρωινο... μυρίζω το αυγό πλέον και μου ρχεται αναγούλα. τι να φτιάχνω το πρωι πριν φύγω για δουλεια? δεδομένου οτι δουλεύω πολλές ώρες σερι μέχρι τις 3 και δεν έχω χρόνο να φάω ενδιάμεσα θέλω το πρωί να τρώω κάτι να με πιάνει για όλη μέρα αλλά να μην είναι αυγά, τα σιχάθηκα και με πειράζουν και στο στομάχι. όλο ανακατεύομαι, ενώ την πρώτη- δεύτερη μέρα ήταν καλα και μάλιστα είχα χαρεί που με τα αυγά κρατιέμαι, τώρα δε μπορώ ούτε να τα δω. το ρουλόψωμο δε μυρίζει αυγό? κάτι εναακτικό κάποιος? οι φρυγανιές ατκινς δεν επιτρέπονται στην Α φάση? Επίσης έκανα την κολοκυθόπιτα από τις συνταγές του φόρουν και βγήκε μια αηδία κ μισή. βρωμισε όλο το σπίτι τυρίλα και αυγουλίλα. είναι φυσιογικό να ανακατεύομαι? μου πέφτουν βαριά όλα αυτά στο στομάχι..... :cry:
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: εχω απελπιστεί 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10426

• galadriel
  • Το Άβαταρ του/της galadriel
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Κι εμένα κάπως μου έρχεται το αυγό για πρωινό. Το ρουλόψωμο είναι αυτό που έχει και τυριά μέσα; Αν όχι δεν μπορώ να βρω τη συνταγή. Μπορείτε να ποστάρετε ένα link? Κι εγώ σκ'εφτηκα να το κάνω όταν αηδιάσω αρκετά. Μέχρι στιγής (3η μέρα) τη μια έφαγα μάτια, την άλλη ομελέτα και σήμερα αυγά σφιχτά. Μεγάλο ρεπερτόριο, δεν μπορείτε να πείτε...Κουράγιο olgatsi21. Kι εγω μαζί σου είμαι. Ας μας δώσουν οι παλιές κάποιες ιδέες.

Re: εχω απελπιστεί 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10430

• glaufkos
  • Το Άβαταρ του/της glaufkos
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Επί τροχάδην:
Εχμ...Γιατί καλά μου τόση επιμονή στο αυγό για πρωινό?
Μια από τις βασικές αρχές είναι πως αξιοποιούμε τα περισσεύματα των προηγούμενων ημερών για πρωινό.
Αλλάξτε λίγο γεύση με ψαράκι και μαρουλάκι ή αγγούρι καθώς και με λεπτές φετούλες - χθεσινομαγειρεμένο - κρέας ξανατηγανισμένο ελαφρά και λίγο τυράκι και λάχανο με λιναρόσπορο και μπόλικο ελαιόλαδο.
Προσωπικά έχω βγάλει άπειρα πρωινά με κοσνέρβα ψαριού.
Τελευταία φτιάχνω και κροκέτες με λιωμένο σκληρό κίτρινο τυρί ανακατεμένο με λίγο πίτουρο σταριού.

Re: εχω απελπιστεί 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10432

• Evita35*lol!
  • Το Άβαταρ του/της Evita35*lol!
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Εγω κοριτσια για πρωινο τρωω 2 φετεσ ρουλοψωμο με λιγο μαγιονεζα 2 φετεσ γκουντα και 2 φετεσ σαλαμι αεροσ η μπυρασ η γαλοπουλα ειναι πολυ ωραιο και χορταστικο.Το ρουλοψωμο θα το βρειτε στισ συνταγεσ στο forum αν σασ μυριζει αυγουλιλα βαλτε 1-2 κ.σ κρεμα γαλακτοσ ειναι τελειο.

Re: εχω απελπιστεί 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10434

• mammajoanna
  • Το Άβαταρ του/της mammajoanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
Βρε παιδια..το ρουλοψωμο γινεται κ μονο με απραδια..κ δεν μυριζει τοσο πολυ αυγουλιλα!! κ με τα τυρια ειναι καταπληκτικο..γιατι δε το φιαχνεται το βραδυ σε παραλλαγη πιτσας, ή πιτας (γεμιστο)? κ το τρωτε για πρωινο κ για τη δουλεια ειναι ενα κ ενα -στεγνο..
κ αν βαλετε κ λιναροσπορο ή πιτουρο βρωμης, οι φετουλες ειναι ωραιοτατες για σαντουιτσακια.. κ τα ψωμακια του φουρνου μικροκυματων 2΄ειναι εξαιρετικα κ με βουτυρακι, κ για σαντουιτσακι με μπιφτεκι ή ο,τι αλλο..
Για μπειτε στις συνταγες μας.. κ να βλεπω δραστηριοτητα στις κουζινες..δεν θελει κοπο θελει τροπο!!
Κ η ενοτητα της διατροφης εχει υποενοτητα για πρωινα κ ολοκληρα μενου (τι εφαγες σημερα - τι τρωμε για πρωινο? - κλπ)..Για να "πεσουμε" σε πιο επιμελη μελετη.. κ στα επωνυμα προιοντα για εναλλακτικα.. δοκιμαστε κ τα φρυγανακια Μελμπα, κ αλλα με λιγους υδατ για βαση, κ αν δε σας κολλανε ολα οκ.. κ μισο γιαουρτι - με λιγο πιτουρο (μοιαζει σα ναχει φρυγανια) μετρατε υδατ!, αλλα δε κρατα την πεινα για ολη μερα..κατι πρεπει να παιρνετε κ μαζι..δεν πρεπει να μενετε πολλες ωρες μ άδειο στομαχι..φιαχτε κανα κουλουρακι απ τις συνταγες μας..γλυκο ή αλμυρο..
Παντως στο ρουλοψωμο εχει κ αλλες παραλλαγες..δε γινεται τιποτα μονο του, δυτυχως κ ευτυχως..ασχοληθειτε..τα παιδια εδω, εχουν κανει τρομερη δουλεια..ειμαστε νεοι κ βρισκουμε πολλα "ετοιμα" !!.. ανηκουμε στους τυχερους!
κατι να κανουμε κ μεις για να συνηθιζουμε στους υπολογισμους κ στη διατροφη! κ πού ξερετε μπορει ναχουμε εμπνευση κ να βαλουμε κ μεις κατι καινουριο για τους επομενους!!
καλη συνεχεια σ ολους μας..

Re: εχω απελπιστεί 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10440

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Επειδή λατρεύω το αυγό, αλλά τα βραστά δεν τα αντέχω στην μυρωδιά, κάνω ομελετίτσα το πρωί. Ένα αυγό μόνο. Μετά βάζω από πάνω μια φέτα τυρί και 1 λεπτό στον φούρνο μικροκυμμάτων και νομίζεις ότι τρως πίτσα!
Να σε προσέχεις, Marina
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.102 δευτερόλεπτα

Syndication