Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Μονο 500γρ?

Μονο 500γρ? 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10343

• vanilla
  • Το Άβαταρ του/της vanilla
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημερα σας. Ειμαι και εγω μια απο τις νεες στο blog και στην Ατκινς. Με λενα Ελενα. Ειμαι 33χρ, 177 και 86 κιλα. Βρισκομαι
στην 5η μερα της 1ης φασης και εχω χασει μονο 500 γρ. Ειμαι σιγουρη πως κατι κανω λαθος.
Το πρωι τρωω ομελετα με φετα και 3-4 ρολακια καπνιστο σολωμο, γα μεσημερι θα φαω κρεατικο και καποιες
φορες με λιγη σαλατα πρασινη και ελαιολοδο και λιναροσπορο. Το βραδυ επισης μια απο τα ιδια συνηθως κοτοπουλο αλλα σε ποσοτητα ψητο. Στα ενδιαμεσα θα φαω τυρια - Regato, φετα, Blue cheese eese , και πινω κοντα στις 6 κουπες ενα τσαι (Dr kατσος) βιολογικο για αδυνατισμα.
Για καφε πινω το πρωι ενα νες σκετο και το μεσημερι ενα ντεκαφ 2πλο εσπρεσσο με 3 ζαχαρινες και αρκετη κρεμα γαλακτος λογο αναγκης για γλυκο.
Εχω σκοπο να παω να παρω καποιο βιβλιο του Ατκινς για τους carbs αλλα προσ το παρον δεν εχω ιδεα του τι ειναι αυτο που κανω λαθος και δεν εχω χασει σχεδον τιποτα.
Μπορει καποιος-α να με βοηθησει? Να με κατατοπισει?
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Μονο 500γρ? 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10353

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Vanilla μας, καλως ορισες.
Πριν απο οτιδηποτε αλλο, να σε ρωτησω κατι; Σε ποια διαιτα, εχεις χασει 100γρ λιπους την ημερα;
Εγω προσωπικα πιστευω, οτι τα 500 γρ ειναι μια χαρα. Δουλευει το συστημα.
Αν εσυ τα θεωρεις λιγα, κατεβασε λιγο τις θερμιδες.
Αν ομως χανεις σταθερα γυρω στα 700γρ την εβδομαδα, Και μιλαμε για καθαρο λιπος, τοτε αυτο μεταφραζεται σε σχεδον 3 κιλα τον μηνα. Και επειδη οπως προανεφερα, ειναι καθαρο λιπος, σε ενα μηνα θα εχεις αλλαξει οχι ενα, αλλα εναμησι νουμερο.
Τυχαιο; Δεν νομιζω.... goodluck odluck
love your self

Re: Μονο 500γρ? 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10355

• vanilla
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλος σας βρηκα Roulaki και σε ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση. Απλα ειχα διαβασει σε διαφορα site πως τις πρωτες 2 βδομαδες χανεις πολλα κιλα( μεχρι και 6 κιλα ειδα!) και ειχα αρχισει να ανησυχω. Πως θα καταλαβω πως ειναι λιπος αυτο που χανω και οχι υγρα? Και μια ακομα απορία, ενω εχω κοψει τελειως ζυμαρικα -που τα λατρευα και τα τιμουσα συχνα- ψωμι πατατα, ζαχαρη και φρουτα γιατι δεν εχω κανένα συμπτωμα της κετωσης? Σε ευχαριστω εκ των προτερων!

ΥΣ πηρα υλικα για να φτειαξω το πασιγνωστο πλεον Ρουλοψωμο

Re: Μονο 500γρ? 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10357

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Θα καταλαβαινεις οτι αυτο που χανεις δεν ειναι υγρα, απο τα ρουχα σου. Οταν χανεις υγρα, τα ρουχα σου δεν φαρδαινουν..... :D
Οσο για την κετωση, μιλας σε εναν ανθρωπο, που δεν ειχε σχεδον κανενα απο τα συμπτωματα της κετωσης. Ισως λιγο να μυριζε το στομα μου, τιποτ'αλλο.
Σε αλλους ανθρωπους τα συμπτωματα ειναι εμφανη και σε αλλους οχι. Εσυ θα κοιτας τα ρουχα σου.
love your self

Re: Μονο 500γρ? 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10358

• vanilla
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Οκ, σε ευχαριστω πολύ Roulaki. Χθες εκανα μια μεγάαααλη ατασθαλία αλλα απο σημερα παλι συνεχιζω ακαθεκτη. Σε ευχαριστω πολυ!!!

Re: Μονο 500γρ? 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10407

• glaufkos
  • Το Άβαταρ του/της glaufkos
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Vanila ελπίζω να συνεχίζεις με την ίδια αποφασιστικότητα.
Να έχουμε υπ 'οψιν πως, εφαρμόζοντας την φάση της ενεργοποίησης, εξαντλούμε τους υδατάνθρακες από το σώμα μας και μετά από λίγες ημέρες το σώμα μας αρχίζει να καίει το αποθηκευμένο λίπος για καύσιμο.
Αυτό είναι και ο κύριος στόχος.
Αν τις πρώτες ημέρες δεν είδες τα αποτελέσματα που περίμενες, αυτό δεν είναι και τόσο σημαντικό καθώς μάλλον λάμβανες πολλές θερμίδες. Δεν αδυνάτισες, αλλά μπήκες στην ενεργοποίηση και αυτό αρκεί για την αρχή.
Είναι φυσικό σε αυτή την αλλαγή διατροφής να τρώμε περισσότερο, στην αρχή τουλάχιστον. Ανικανοποίητοι τσιμπολογάμε συνέχεια τροφές πολύ υψηλής θερμιδικής αξίας. Οι τροφές που σημειώνεις άλλωστε, είναι γεμάτες αλάτι και αυτό σου δίνει πολύ νερό.
Είναι πιθανό, για γυναίκες κυρίως, η διαδικασία της κέτωσης να αποδίδει αργά και τα αποτελέσματα να είναι ήπια.
Ας μην ξεχνάμε πως όπως λέει ο Δρ. Άτκινς, η δίαιτα αυτή είναι τρία πράγματα που δεν διαχωρίζονται: μετρημένοι υδατάνθρακες - γυμναστική - συμπληρώματα.
Θα πρότεινα να αυξήσεις χρονικά όσο μπορείς την πλέον ήπια γυμναστική που εφαρμόζεις, το περπάτημα ή το στατικό ποδήλατο με μικρή ένταση για παράδειγμα. Κατά τα άλλα υπομονή και συγκέντρωση στον στόχο.
Πράγματι τα πολλά κιλά που χάνονται στην αρχή είναι κυρίως νερό, το οποίο συγκρατούνταν από τους υδατάνθρακες. Γι αυτό και αν στο τέλος της εβδομάδας χαλάσεις την ενεργοποίηση, τα κιλά ξαναμπαίνουν σχεδόν σε ώρες.
Προσοχή στους κρυμμένους υδατάνθρακες της φέτας και ειδικά του μπλε τυριού. Ο λιναρόσπορος έχει επίσης, πόσους δεν μπόρεσα ποτέ να διαπιστώσω με ακρίβεια, όμως χαλάλι για όλα τα οφέλη του, αλλά με μέτρο πάντα.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.083 δευτερόλεπτα

Syndication