Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: αποριες

Re: αποριες 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10254

• anoiksi
  • Το Άβαταρ του/της anoiksi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλωσόρισες.

έχουμε ίδιο ύψος, ηλικία και θα σε κάνω να χαρείς τώρα είχαμε και τα ίδια κιλά και τώρα παίζω στα 50. Δεν έκανα από την αρχή ατκνς αλλά γενικά lowcarbing και στα τελευταία ατκινς. Στις απορίες σου τώρα!

1. Αυτό εξαρτάται από το πόσο σωστά θα την κάνεις, ελάχιστα είναι τα άτομα στα οποία δε δουλεύει.
2. Δεν υπάρχει κάτι στανταρ, μπορείς να φας ότι θες από τη λίστα των επιτρεπτών..ενδεικτικά μπορείς να φας ομελέτα το πρωί, το μεσημέρι και το βράδυ κρέας ή ψάρι με σαλάτα, το βράδυ σάντουιτς(αλλαντικά μέσα σε ένα δυο φύλλα μαρούλι) κλπ. αντί γάλα μπορείς να χρησιμοποίσησεις λίγη κρέμα γάλακτος.
3. Το απεριόριστη ποσότητα είναι σχετικό. Δεν πρέπει να ξεπερνάς θερμίδες συντήρησης σου οι οποίες (σου τις έβγαλα βάση των δικών μου στοιχείων άλλαξα τα κιλά) είναι 1680 εφόσων δεν γυμνάζεσαι. Να τρως λίγο πιο κάτω κάπου 1400 και θα δεις διαφορά πολύ σύντομα.
4. οκ αλλά όταν θα παραγγέλνεις να είσαι πολύ συγκεκριμένη, όχι περίεργες σάλτσες, αλεύρι στο τηγάνισμα και μην ξεχάσεις να ζητήσεις το μπιφτέκι χωρίς ψωμί!(πες πως έχεις αλεργία :D )
5. Αυτό ήταν πάντα το μοναδικό πρόβλημά μου. Όχι τπτ άλλο απλά έμαθα για χρόνια να ξεκινώ τη μέρα μο με πολλους υδ. Αν τρως τα λαχανικά σου(δεν υπερβαίνουμε τους 20 υδ τη μέρα) και παίρνεις και μια πολυβιταμίνη δε θα'χεις πρόβλημα. Τις πρώτες 3-4 μέρες ίσως έχεις λίγο πονοκέφαλο αλλά είναι φυσιολογικό και θα περάσει.
6. Ναι μπορείς να χάσεις και χωρίς άσκηση αλλά καλό θα ήταν να προσπαθείς να περπατάς λίγο παραπάνω!

stick to it και δε θα το μετανιώσεις :D
welcome2 lcome2
Positive Positive Positive!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: αποριες 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10262

• kwstantina
  • Το Άβαταρ του/της kwstantina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ax euxaristw poly kali mou!!!
m elises polles apories!!! an 8eleis na milame edw na leme ta nea mas sxetika me tin diaita!! Esy se poso kairo exases auta ta kg??:) 8es na xaseis k alla? i kaneis sintirisi?:) eipa tis prwtes 10 meres na min trww salata giati akusa oti 8a xw kalytera apotelesmata etsi...meta 8a rixnw k aggourontomata me ligi fetitsa pu tin latreuw!! (tin dikaioume auti tin salata?:P) ax auto to diebasma me bazei se peirasmus k m milaei k leeei;p mwwwriii me exeis k mena 8a basaniese k me tin diaita?:P basika fobame min peinaw k den mporw na sigkentrw8w!! a, tin prwti bdomada posa kg exases?!:P
s euxaristw poly gia tin boi8eia!! kisses! dance nce
[url=http://www.diaet-ticker.de:nejnk5qz]
[/url]

Re: αποριες 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10263

• anoiksi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
όποτε θες να τα λέμε κι ότι απορία έχεις εδώ είμαστε! με ατκινς ξεκίνησα στα τελευταία, 53 συγκεκριμένα και πήγα σε λιγότερο από μήνα 48. ήμουν πολυ αυστηρή αλλά από γυμναστική μόνο κάνα 20λεπτο περπάτημα έκανα. Την πρώτη βδομάδα έχασα 2 αν θυμάμαι καλα!
κοίτα αυτό με τη σαλάτα το έκανα κ γω.. αν κ είναι λάθος, δε με πείραζε να μη φάω καθόλου. Κάνε αυτό που σου ταιριάζει!
Η σαλάτα που λες μια χαρα είναι φτάνει να τσεκάρεις τη φέτα να μην έχει πολλούς υ/α.
πάντως είναι όντως πολύ εκνευριστικό αυτό με το διάβασμα.. όταν την έκανα φρόντιζα να διαβάζω πάντα μετά από ύπνο είτε πρωί είτε απόγευμα γιατί άλλες ώρες δεν μπορούσα να συγκεντρωθω-ίσως να μην έχει σχέση με τη δίαιτα κ να βαριέμαι :lol: -
άντε καλή αρχή!

Re: αποριες 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10264

• kwstantina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
euxaristwww!! na se rwtisw an paraggeilw gyro sketo diladi xwris pita kai salata mono to kreas to dikaioume e?;p o gyros einai liwmeno kreas?:P
[/url]

Re: αποριες 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10265

• anoiksi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
δωσε του να καταλάβει :lol:

Re: αποριες 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10266

• kwstantina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
χαχαα!! αντε καλη μου αρχη!!! :D 8α μετρηθω τέλος της βδομαδας οταν παω στην πολη μου γιατι εδω δεν εχω ζυγαρια! tantrum ntrum !! ισως και να ναι καλυτερο αυτο!! θα ενημερωνω για την πορεια μου!! θα σε πριζω συχνα καημενουλα μου! sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 !!
kiiisseeeeees!
[/url]
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.096 δευτερόλεπτα

Syndication