Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Μπερδευτικα

Μπερδευτικα 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10245

• Evita35*lol!
  • Το Άβαταρ του/της Evita35*lol!
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημερα σε ολη τη παρεα.Εχω μπερδευτει λιγο.Ξεκινησα την Αtkins στησ 25/5 2010 με υψοσ 1.55 και βαροσ 66.5 εχασα 7 κιλα τωρα ειμαι 59.5 και θελω να φτασω στα 55 κιλα.Αυτουσ τουσ 5 μηνεσ που κανω Αtkins ειμαι στη πρωτη φαση τησ ενεργοποιησησ στουσ 20 υ/δ.Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι οτι πηγαινοντασ στη 2 φαση ανεβαζουμε τουσ υ/δ ανα 5 καθε εβδομαδα δηλαδη μεχρι ποσουσ ? Μεχρι να βαλουμε κιλα?Και στη 3 φαση που λεει ανεβαζουμε ανα 10 την εβδομαδα δηλαδη στη 2 φαση π.χ φτασαμε στουσ 60 υ/δ κατεβαινουμε ξανα στουσ 20 υ/δ και ανεβαινουμε ανα 10 για την 3 φαση?Ξεμπερδεψτε με σασ παρακαλω.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Μπερδευτικα 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10246

• anoiksi
  • Το Άβαταρ του/της anoiksi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλημερούδια.
είσαι στους 20 υδ τη μέρα. Μπαίνοντας στη δεύτερη φάση θα παίρνεις για μια βδομάδα 25γρ υδ, την επόμενη 30κλπ...5 καθε βδομαδα μεχρι να σου μείνουν 4-5 κιλά να χάσεις.
στην τρίτη φάση δεν μπορώ να σου πω ακριβώς πόσους θα παίρνεις, εξαρτάται που έφτασες. αν σταματησες τη δευτερη φάση τρώγοντας 30γρ υδ τη μέρα, θα συνεχίσεις με 40. την επόμενη βδομάδα θα γίνουν 50 κλπ, μέχρι να φτάσεις αργά και σταθερά στα κιλά σου. Οταν το καταφέρεις, και έχεις φτάσει πχ τους 60 υδ τη μέρα, τόσους θα πρέπει να παίρνεις για να συντηρηθείς. Αν σε οποιαδηποτε φαση βάλεις βάρος-χωρίς περίοδο ή κατακρατησεις- μείωσε λίγο...
πάντως τώρα ποτυ ξαναείδα το μήνυμα σου 4.5 κιλά θέλεις, ιδανικά για 3η φάση αλλά μη βιαστείς να μπεις. καλό θα ήταν να κάνεις και τη δεύτερη, έστω και για λιγο!
καλή συνέχεια! goodluck odluck
Positive Positive Positive!

Re: Μπερδευτικα 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10248

• Evita35*lol!
  • Το Άβαταρ του/της Evita35*lol!
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
noΣε ευχαριστω πολυ anoiksi αλλα αφου θα ανεβαινω 5 υ/δ την εβδομαδα στη 2 φαση και φτασω σε ενα σημειο π.χ στουσ 30 οπου δεν θα χανω αλλο πωσ μετα θα παω στη 3 φαση και να ανεβαινω ανα 10 υ.δ λογικα θα βαλω κιλα ετσι δεν ειναι? Ποιοσ ο λογοσ να περασω στη 3 φαση?

Re: Μπερδευτικα 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10249

• anoiksi
  • Το Άβαταρ του/της anoiksi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
το point είναι να προχωρήσεις αργά και σταθερά για να μην τα πάρεις. Αν στους 30 εσύ δεις ότι όντως δεν χάνεις άλλο, και δε μιλώ να κολλήσεις 2 μέρες αλλά μια δυο βδομάδες, τότε τους μειώνεις, φτάνεις το στόχο σου και για συντήρηση είσαι στους 30.
Positive Positive Positive!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.071 δευτερόλεπτα

Syndication