Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Zυγίστηκα!

Zυγίστηκα! 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10184

• butterfly
  • Το Άβαταρ του/της butterfly
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αγαπημένη μου παρέα, ακολουθώ τις συμβουλές σας και αποφάσισα ότι κάθε βδομάδα θα μπαίνω να σας ενημερώνω για την πρόοδο μου αφενός για να έχω κάτι να φοβάμαι και να μην υποκύπτω στους πειρασμούς και αφετέρου για να δούμε μήπως κάνω κάπου λάθος. Λοιπόν, εγώ όπως είχα επισημάνει ήμουνα γύρω στα 67. Ζυγίζομαι την προηγούμενη Δευτέρα και βλέπω 68,9!!!!Παθαίνω 3 εγκεφαλικά και 2 καρδιακά, μου χαλάει το κέφι, αναθεματίζω τα παντα γύρω μου και αποφασίζω ότι θα τρώω καθαρά μέχρι να δούμε τι μπορεί να γίνει. Είπαμε δεν εγκαταλείπω. Τρώω λοιπόν όλη τη βδομάδα, κρέας με τυρί, αυγά με τυρί, κόβω τη σαλάτα (μήπως με κολλάει), μου έρχεται η περίοδος την Πέμπτη (αλοίμονο) και εφησυχάζομαι ότι το παραπάνω κιλό θα ήταν από την περίοδο. Σήμερα λοιπόν Τρίτη η ζυγαριά έδειξε 67,2, η περίοδος δεν έχει φύγει ακόμα και γω το μόνο στόχο που έχω προς το παρόν είναι να δω ένα 66. Δύο εξαράκια θέλω και τίπτα άλλο. running nning Να ενημερώσω ότι την Κυριακή έφαγα λαχανοντολμάδεσ (5 για την ακρίβεια) χωρίς ρύζι όμως. Θα μπορούσα να γράφω για αιώνες όμως σταματώ και περιμένω σχόλια.... wordthanx rdthanx
μια μέρα χωρίς χαμόγελο είναι μια μέρα χαμένη
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Zυγίστηκα! 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10191

• anna9889
  • Το Άβαταρ του/της anna9889
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
butterfly\n
, κόβω τη σαλάτα (μήπως με κολλάει)

Καλημέρα...

ΔΕΝ πρέπει να κόψεις τη σαλάτα fryingpan yingpan ! Ο Atkins στο βιβλίο το λέει ότι οι 20 υδατάνθρακές πρέπει να προέρχονται κυρίως από τις 2-3 μικρές σαλάτες (για να "σπάμε" την ποσότητα των υδατ/κων) που θα τρώμε την ημέρα.... Αν σταμάτησες τις σαλάτες, μάλλον δεν θα επισκέφθηκες την τουαλέττα σου, άρα...... να τα παραπάνω κιλά! Από νερό πως τα πας?
Άρχισε λοιπόν τις επιτρεπόμενες σαλάτες και βλέπουμε ! goodluck odluck

Re: Zυγίστηκα! 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10192

• butterfly
  • Το Άβαταρ του/της butterfly
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα! Από νερό τα πάω μια χαρά, αν είχα και μια τουαλετίτσα δίπλα στο γραφείο ακόμα καλύτερα....πίνω, πίνω, πίνω για να ξεχάσω. Τη σαλάτα την ξαναξεκίνησα από εχθές. Εφαγα ένα αγγουράκι με το σνίτσελ μου και σήμερα έκοψα 100 γρ. μαρουλάκι με τόνο. απλά πριν δεν τις ζύγισα και είπα μήπως γιαυτό κολλούσα, τώρα θα δούμε αυτή τη βδομάδα πως τα πάω. tantrum ntrum
μια μέρα χωρίς χαμόγελο είναι μια μέρα χαμένη

Re: Zυγίστηκα! 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10201

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
σνιτσελ , υποθετω απαναριστο εε;
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.074 δευτερόλεπτα

Syndication