Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Atkins στα παιδιά!

Atkins στα παιδιά! 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10155

• Evita35*lol!
  • Το Άβαταρ του/της Evita35*lol!
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Η κόρη μου είναι 13 χρονών με ύψος 1.52 και 58 κίλα θέλει να κάνει δίαιτα Atkins γιατί πρέπει να χάσει κάποια παραπανήσια κίλα τώρα που είναι ακόμα μικρή.Το πρόβλημα μας είναι ότι δεν μπορεί χωρίς γάλα γιατί το πρωί πρίν το σχολείο θέλει να πίνει.Όμως απο όσο γνωρίζω ένα ποτήρι γάλα έχει 11,8υ/δ + 3κ.γ ζαχαρίνη = 1,2υ/δ+ 1κ.γ κακάο =0,5υ/δ σύνολο 13,5υ/δ.Αφού πάρει τόσους υ/δ μόνο απ'το γάλα τι μπορεί να φάει στο σχολείο και στο σπίτι και μέχρι πόσους υ/δ μπορεί να φτάσει την ημέρα?Σας παρακαλώ απαντήστε μου όσο πιο γρήγορα μπορείτε. running nning
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Atkins στα παιδιά! 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10156

• lunadark
  • Το Άβαταρ του/της lunadark
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
κατα τη γνωμη μου θα ηταν μεγαλο λαθος να ξεκινησετε ατκινς σε παοδι χωρις να υπαρχει σοβαρος λογος υγειας....τα παιδια εχουν διαφορετικες διατροφικες αναγκες απ οτι οι μεγαλοι και σιγουρα χρειαζονται πολλα γαλακτοκομικα.
ενα παιδι δεν μπορει να κανει τοσο αυτηρη διατροφη γιατι αναπτυσσεται ακομα.
πηγαινετε τη σε εναν διαιτολογο να της δωσει ενα προγραμμα αναλογα τις διατροφικες της αναγκες και αυξηστε της την ασκηση,γραψτε την κολυμβητηριο,χορο η καποια αλλη δραστηριοτητα.
επισης τα παιδια σε αυτην την ηλικια βρισκονται στην αναπτυξη οποτε ψηλωνουν, αρα με λιγη προσοχη και ασκηση θα χασει τα κιλα αργα και σταθερα και σιγουρα χωρις να στερησει κατι απο τον οργανισμο της.
εμεις ειμαστε ενηλικοι και μπορουμε να κανουμε οτι θελουμε, στα παιδια ομως πρεπει να σκεφτομαστε πολλες φορες πριν εφαρμοσουμε κατι

Re: Atkins στα παιδιά! 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10157

• Evita35*lol!
  • Το Άβαταρ του/της Evita35*lol!
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση αλλα εχουμε παει ηδη σε διατροφολογο .Εκανε μερικουσ μηνεσ διατροφη και εχασε 3 κιλα μετα βαρεθηκε και σταματησε.Βλεποντας εμενα να χανω καποια κιλα ήθελε να δοκιμάσει και αυτή γι αυτο ζητησα την γνωμη σας πριν πραξω μονη μου.

Re: Atkins στα παιδιά! 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10171

• anna9889
  • Το Άβαταρ του/της anna9889
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα Evita...

Νομίζω ότι άμα ακολουθεί σε γενικές γραμμές την δική σου διατροφή (κρέας, ψάρι, σαλάτες κτλ) και κόψει τα πολλά μακαρόνια, ρύζια, άσπρο ψωμί γλυκά, πατατάκια, κρουσανάκια και λοιπά σκουπιδάκια, θα χάσει σίγουρα... Ο μεταβολισμός της είναι παρθένος και δουλεύει φουλ σε αυτή την ηλικία....
Δεν είναι ανάγκη να είναι κάτω από τους 20 υδατάνθρακες, αφού δεν έχει και πάρα πολλά κιλά να χάσει.... Ας πιεί και γάλα, ας φάει και λίγο κουάκερ στο πρωινό, ας φάει και ένα τοστ ή μια μπανάνα στο σχολείο..... Αν τηρεί όλα τα υπόλοιπα θα δει σταθερή απώλεια....
Αλλά το κυριότερο είναι ότι αφού εσύ ανακάλυψες την Atkins, έχουν αλλάξει φαντάζομαι οι γενικότερες διατροφικές συνήθειες στο σπίτι, άρα όλοι θα βγουν κερδισμένοι! goodluck odluck

Re: Atkins στα παιδιά! 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10172

• stef
  • Το Άβαταρ του/της stef
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Από την εμπειρία μου ως μάνα σου λέω ότι η διατροφή χαμηλων υ/α μόνο καλό κάνει. Εννοείται ότι δεν θα της κόψης το γάλα και τα τυριά, μόνο τη ζάχαρη και τα αμυλούχα. Οχι μακαρόνια, ρύζι, πατάτες, ψωμί, όχι junk food (πατατάκια, γαριδάκια, κα). Θα περιορίση τα φρούτα και τους φυσικούς χυμούς (οι χυμοί του εμπορίου απαγορεύονται εκ προοιμίου) και θα τρώη κρέας/ψάρι/κοτόπουλο με λαχανικά, αυγά και γαλακτομικά (γάλα, τυρί, γιαούρτι). Δεν θα στερηθή τίποτα από τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται και οι αυξημένες ενεργειακές της ανάγκες καλύπτονται με θερμίδες από λίπος και πρωτείνες.
Για την ιστορία, να σου πω ότι έχω 2 αγόρια 8 και 10 ετών που τρώνε low carb από μωρά. Τρώνε ψωμί μόνο στο τοστ που παίρνουν στο σχολείο. Το φαγητό τους είναι αυτό που περιγράφω παραπάνω με επιπλέον όσπρια 1 φορά το μήνα. Αν θελήσουν γλυκό τρώνε κανένα φρούτο ή κανένα παιδικό γιαουρτάκι ή γιαούρτι με μέλι. Γλυκά/παγωτά τρώνε στις γιορτές και στα πάρτυ. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα ανάπτυξης ή υγείας. Το μόνο πρόβλημα το έχω εγώ, που τσακώνομαι με όλο τον κόσμο για τη διατροφή των παιδιών μου :)

Re: Atkins στα παιδιά! 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10173

• mary
  • Το Άβαταρ του/της mary
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Η διατροφή Ατκιν είναι απολύτως ασφαλή για τα παιδιά, δεδομένου ότι χρησιμοποιείται σε παιδιά για θεραπευτικούς λόγους με άριστα αποτελέσματα σε παθήσεις όπως η φωτοευαισθησία. Κατά τη γνώμη μου όμως είναι κάπως επίφοβο να κάνει κάποιο παιδί Ατκινς, αν δεν συντρέχει κάποιος λόγος υγείας (που θα το αναγκάσει να προσαρμοστεί ισόβια σ΄αυτόν τον τρόπο διατροφής) γιατί θα αντιμετωπίσει αυτή την υπέροχη διατροφή ως δίαιτα και όχι ως τρόπο ζωής. Ως εκ τούτου αφού πετύχει τους στόχους του θα ξαναγυρίσει στον προηγούμενο τρόπο διατροφής του πράγμα που σημαίνει ότι θα ξαναπάρει τα χαμένα κιλά. Θα πρότεινα να ακολουθήσει τη φάση της ισόβιας συντήρησης (που έτσι κι΄αλλιως δεν είναι στερητική σε τίποτα, και είναι ότι ποιο υγιεινό υπάρχει στις μέρες μας ) και να αυξήσει την κίνηση (μέσα από αθλητικές δραστηριότητες). Έτσι με σωστό τρόπο διατροφής και άσκηση θα καταφέρει να χάσει τα κιλάκια που την ενοχλούν και θα μείνει για πάντα υγιείς και λεπτή.
[url][/url]www.diaet-ticker.de] [/url]
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.088 δευτερόλεπτα

Syndication