Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Μπάρες

Μπάρες 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10144

• tralalilalom
  • Το Άβαταρ του/της tralalilalom
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπέρα,
Θα ήθελα να ρωτήσω 2-3 πραγματάκια σχετικά με τις μπάρες και τον υπολογισμό των υδατανθράκων τους γιατί από τις ετικέτες τα έμπλεξα εντελώς μες στο κεφάλι μου :shock: !
Έχουμε και λέμε λοιπόν...
Η μπάρα που μόλις έφαγα (DayBreak Chocolate Chip Crisp) αναφέρει από πίσω
Energy 138kcal
Protein 12g
Carbohydrate 8.5g
of which sugars 0.4g
of which polyols 6.4g
-of which glycerine 2.8g
Fat 7g
of which saturates 3.3g
Dietary Fibre 6g
Sodium 0.1g

Και ερωτώ..Οι καθαροί υδ. είναι 8.5 ή 2.5;;; Γιατί αν τα carbs συμπεριελάμβαναν και τις φυτ. ίνες, δεν θα έπρεπε αυτές να βρίσκονται ως υποκατηγρία, σαν τα σάκχαρα; Επιπλέον, να πω πως μπροστά η συσκευασία γράφει "per serving: 12g protein, 0.4g sugar, only 2.1 net carbs" E που τους βρήκε τους 2,1; Ή 8.5 θα είναι ή 2.5! Βοηθείστε παρακαλώ (κάποιος που να ξέρει σίγουρα τη σωστή απάντηση!! Μην τα μπλέξω κι άλλο!)
wordthanx rdthanx
Μου είχες πει πως θα 'ρθει κάποια μέρα που ό,τι αντικρίζω θα το ερωτεύομαι..Τώρα αρχίζω και θυμάμαι..
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Μπάρες 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10145

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Οι καθαροί υδ/κες είναι θεωρητικά όσοι λέει το πακέτο: 2.1.
Οι φυτικές ίνες είναι ξεχωριστά γιατί είναι εκτός των 8.5 γρ- άρα δεν τις μετράς στους συνολικούς υδ/κες.
Επίσης, οι πολυόλες είναι υδ/κες χωρίς θερμίδες, που δεν επιδρούν στο σάκχαρο του αίματος, αφαιρούνται επίσης από το σύνολο των υδ/κων. Δλδ, το 2.1 που γράφει το πακέτο προέκυψε: 8.5 (συνολικοί)-6.4 (πολυόλες).
Αυτά!!!

Re: Μπάρες 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10146

• tralalilalom
  • Το Άβαταρ του/της tralalilalom
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ααααααααχ σ' ευχαριστώ πάρα πολύ.. Η ετικέτα είναι ακαταλαβίστικη αλλά εν τέλει ακολούθησα κι εγώ αυτό που έγραφε στην μπροστά μεριά.. Merci
Μου είχες πει πως θα 'ρθει κάποια μέρα που ό,τι αντικρίζω θα το ερωτεύομαι..Τώρα αρχίζω και θυμάμαι..
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.075 δευτερόλεπτα

Syndication