Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Για πόσο καιρό πολυβιταμίνη ???

Για πόσο καιρό πολυβιταμίνη ??? 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10141

• katrina
  • Το Άβαταρ του/της katrina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γειά σας και πάλι!
Μόλις έκλεισα 2 μήνες Atkins απολαμβάνοντας ΟΛΑ της τα οφέλη :) Είναι σίγουρα η καλύτερη διατροφή που έχω κάνει! (και πιστεψτε με έχω κάνει πολλές). Έχω όμως μια απορεία. Εδώ και 2 μήνες παίρνω καθημερινά πολυβιταμίνη και είμαι στην πρώτη φάση. Έχω ακούσει όμως (αν και πολλά έχουμε ακούσει τα οποία δεν ισχύουν) Ότι δεν επιτρέπεται να την παίρνεις για μεγάλο χρονικό διάστημα, ότι δηλαδή στους 3 μήνες ή λιγότερο πρέπει να κάνεις μια πάυση του ενός μήνα. Αυτό ισχύει?? Και αν ισχύει με τι τροφές θα μπορούσα να αντικαταστήσω όλες αυτές τις βιταμίνες??
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Για πόσο καιρό πολυβιταμίνη ??? 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10142

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
η αληθεια ειναι οτι γυρω απο το θεμα των πολυβιταμινων υπαρχει μια λανθασμενη αποψη οτι μπορουμε να τις παιρνουμε σαν καραμελες! δεν ειναι ετσι! :shock: οι πολυβιταμινες ανηκουν στην αμεση κατηγορια φαρμακευτικων προιοντων κ πολυ κακος πωλουνται χωρις την συνταγογραφηση γιατρων! δεν μπορουμε να καταναλωνουμε απλετα οσες απο αυτες θελουμε οταν κ μας ερθει στο κεφαλι χωρις εξετασεις που θα δειξουν οτι τις χρειαζομαστε! αυτη ειναι η επιστημονικη αποψη. εγω προσωπικα 3 χρονια τωρα ποτε δεν πηρα πολυβιταμινες κανοντας τη συγκεκριμενη διατροφη, οπως κ ναχει καλο δεν κανουν εφοσον λαμβανονται για μικρο χρονικο διαστημα οσο δλδ χρειαζεται για να ¨"τονωσουν" (εξου κ οι δουλεια τους) τον οργανισμο! ε μηνες ειναι αρκετο διαστημα ηδη. καλυτερα να σταματησεις λιγο αλλωστε σιγα σιγα θα πλησιαζεις στο στοχο σου κ θα προσθετεις περισσοτερα στα γευματα σου! προσεχε ομως τωρα μην πεσεις στο λαθος της ανθυποβολης! δλδ να νομιζεις οτι αφου εκοψα τις βιταμινες νιωθω εξαντλημενη κτλ! εμεις προκαλουμε πολλα ψυχοσωματικα απο μονοι μας στον ευατο μας! ;)

Re: Για πόσο καιρό πολυβιταμίνη ??? 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10143

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
ηθελα να γραω κακο δεν κανουν εφοσον λαμβανονται λιγο..... κ οτι 3 μηνες ειναι αρκετο.. αλλα γραφω γρηγορα κ καμια φορα μπερδευομαι στο πληκτρολογιο!!! :lol: fryingpan yingpan
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.104 δευτερόλεπτα

Syndication