Marina, παίρνω ήδη πολυβιταμίνη. Με βλέπω και εμένα να είμαι μόνιμα στην πρώτη φάση, μιας και δεν νομίζω να μπορώ να συντηρηθώ σε τόσο χαμηλά κιλά, αν κρίνω απο την αργή απώλεια που έχω κάθε εβδομάδα. Τα 53 κιλά δεν είναι υπερβολικά για 1,63 ύψος, αλλά επειδή υπήρξα αθλήτρια για μεγάλο χρονικό διάστημα έχω αρκετή μυική μάζα. Ο μεταβολισμός μου όμως μετά απο τον τραυματισμό που είχα πλέον κοιμάται.. Δεν με ενοχλεί καθόλου βέβαια η πρώτη φάση, μπορούμε μια ζωή να τρώμε κάθε μέρα τα γλυκάκια μας και τις δικές μας συνταγές

Απλά θα ήθελα να σε ρωτήσω, έχω ακούσει ουκ ολίγες φορές οτι την πολυβιταμίνη το πολύ να την πάρεις 3 συνεχόμενους μήνες και μετά πρεπει να την διακόψεις για κάποιο χρονικό διάστημα. Ισχυει? Εγώ την παίρνω 7 εβδομάδες καθημερινά. Επίσης στην πρώτη φάση που είσαι, μπορείς να τρως και φρουτάκια, συμπεριλαμβάνοντάς τα στα 20 γρ υδατάνθρακα? Τον πρώτο καιρό το γνωρίζω οτι απαγορεύεται, απλά οταν τα 20γρ γίνονται καθημερινότητα για μέγαλο χρονικό διάστημα, μπορούμε να προσθέσουμε και άλλες τροφες?