Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: μπαρες ατκινς κ πρωτη φαση..

μπαρες ατκινς κ πρωτη φαση.. 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10034

• kitty
  • Το Άβαταρ του/της kitty
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σας!!Εχω μπει στη διαδικασια να διαβασω το μεγαλυτερο μερος του πορταλ κ πηρα το βιβλιο ετσι ωστε να ξεκινησω τη διατροφη χωρις πολλα λαθη κ τραγικες αποριες.

Αυτη τη στιγμη αν κ δεν την ξεκινησα επακριβως κανω πολλα απο αυτα που λεει για να μπω στο mood μεχρι να ξεκινησω σωστα..Θελω να μου πειτε αν μπορω να τρωω μπαρες ατκινς κατα την εισαγωγη..προτεινονται μεχρι 2 σαν σνακ στο επισημο σαιτ τους.Αλλα μηπως κολλανε την κετωση ή μηπως κολλας κ θες συνεχως να τις τρως;;Το πιο σημαντικο για μενα ειναι αν μπορω να φαω καποια μπαρα απο αυτες της 1ης φασης το βραδυ μετα το φαγητουλι μου..γιατι εκεινη την ωρα με ποιανει ορεξη για γλυκο αρκετες φορες..κ δε θελω να παρεκτραπω κ να χαλασω τη διατροφη μου!!

fryingpan yingpan Περιμενω με αγονια τις απαντησεις σας κ ελπιζω να ξεκινησω ταχιστα!! wordthanx rdthanx
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: μπαρες ατκινς κ πρωτη φαση.. 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10037

• zwi
  • Το Άβαταρ του/της zwi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γειά σου, Kitty. Λοιπόν, εγώ έτρωγα μπάρες Άτκινς από τις πρώτες κιόλας μέρες, αφού διάβασα όπως και σύ ότι μπορούμε να το κάνουμε και είπα, γιατί να μη τρώω και γώ το γλυκάκι μου εφόσον μπορώ και επιτρέπεται; Δεν παρατήρησα κανένα κόλλημα, το πρόγραμμά μου κύλησε κανονικά και το πάλευα μόνη μου τότε, γιατί δεν ήξερα ούτε το σάιτ μας για να συμβουλευτώ οτιδήποτε, αφού δεν είχα ούτε κομπιούτερ. Τα έτρωγα σαν σνάκ πρωί και απόγευμα η βράδυ. Νομίζω πως και σύ, μπορείς να κάνεις το ίδιο. Τώρα, εάν παρατηρήσεις κάποιο κόλλημα, το πολύ να τα σταματήσεις. Αποφάσισέ το,το πρόγραμμα δουλεύει και μάλιστα πολύ καλά. Δεν ξέρω πόσα κιλά θέλεις να χάσεις, αλλά σε λίγο καιρό θα βλέπεις τον εαυτό σου και θα νομίζεις ότι είσαι "'αλλη".Άσε που θα είσαι πολύ χαρούμενη με το αποτέλεσμα. Καλή αρχή και καλή συνέχεια. ;) goodluck odluck

Re: μπαρες ατκινς κ πρωτη φαση.. 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10038

• kitty
  • Το Άβαταρ του/της kitty
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευχαριστω παρα πολυ zwi!!Με ανακουφησες παραααααα πολυ!!Ξερεις τι σημαινει για μενα να τρωω τις μπαρες;; clap ap Δε θα μου λειπει το γλυκο κ θα με φουσκωνει κιολλας για το υπολοιπο της μερας!!Ασε που μου αρεσουν κ πολυ!!Κ αυτες με τη σοκολατα λογικα..Αν αναγραφεται οτι επιτρεπεται για την εκαστοτε φαση οκ!!

Να ρωτησω κ κατι αλλο,ισως χαζο;;Δεν μπορω ευκολα να υπολογισω γραμ.υδατανθρακων με το ματι,επειδη πολλες φορες τρωμε με φιλους ή εκτως σπιτιου.Κοιταζω τις ετικετες κ τον καταλογο του πορταλ κ εχω κατεβασει κ μερικους αλλους.Αλλα οταν λεμε 1 μπολ σαλατα εννοουμε το κανονικο της σουπας;;
Κ τα γραμ στα βραστα λαχανικα λογικα τα υπολογιζουμε πριν βρασουν ε;;

Ευχαριστω για τη βοηθεια!! wordthanx rdthanx
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.073 δευτερόλεπτα

Syndication