Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Προφανώς λανθάνομαι!!!!

Προφανώς λανθάνομαι!!!! 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10014

• butterfly
  • Το Άβαταρ του/της butterfly
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα σε όλη την παρέα....Διαβάζω το φόρουμ καθημερινά για να παίρνω δύναμη και να μαθαίνω τα νέα σας (άντε και για καμιά συνταγούλα) και σήμερα αποφάσισα να σας ξαναπρήξω. nono no Καταρχήν να δηλώσω ότι πιστεύω στον Ατκινς, δεν αναρωτιέμαι αν είναι καλή για μένα αυτή η διατροφή, αν μου ταιριάζει ή κάτι άλλο. Για να υπάρχουν τόσες ιστορίες επιτυχίας λειτουργεί! Συν τοις άλλοις κρίνω αυτό που διαβάζω στο βιβλίο του απόλυτα λογικό. Οπότε για να είμαι εγώ κολλήμένη μετά από σχεδόν 1 μήνα στα 67 κιλά με απώλεια μόνο την πρώτη εβδομάδα που προφανώς ήταν υγρά....κάτι κάνω λάθος. Αλλα δεν μπορώ να το εντωπίσω και εδώ χρειάζομαι τους ειδικούς character43 aracter43 ! Να σας πω τι τρώω, να μου πείτε τι να κόψω, να βρούμε μια άκρη βρε αδελφέ, γιατί με τη λογική μου "εγώ δεν εγκαταλείπω" αλλά δεν βλέπω και κανένα αποτέλεσμα δεν πάμε πουθενα.
Λοιπόν....
Το πρωί πίνω 2 καφέδες σκέτους (όχι μαζί και ναι ευχαριστώ τα νεύρα μου είναι μια χαρά)
Το μεσημέρι τρώω στη δουλειά, σαλάτα σε μικρό ταπεράκι (συνήθως μαρούλι) και ότι κρεατικό έχω μαγειρέψει. Μπορεί να είναι κοκκινιστικό μοσχάρι, κοτόπουλο, γαλοπούλα αλα κρεμ, μπι(τ)ζόλα ή άλλο. Ενα κομμάτι φέτα (μέγεθος σπιρτόκουτο).....Καμιά φορά τρώω και μελιτζάνες κοκκινιστές. Α! και πολύ νερό.
Το απόγευμα καφεδάκι (γιατί δουλεύω η καψερή μέχρι τις 9 και πως να αντέξει το μάτι τον Η/Υ όλη μέρα)
Το βράδυ συνήθως ότι και το μεσημέρι. Μπορεί να βάλω και μαγιονέζα ή κάτι άλλο. Αυτά! Δεν μετράω γραμμάρια, δεν νομίζω ότι ξεπερνάω τους υδατάνθρακες ούτε ότι παίρνω πολλές θερμίδες. Το smileys δείχνει την ψυχολογία μου tantrum ntrum Ευχαριστώ και αναμένω! :)
μια μέρα χωρίς χαμόγελο είναι μια μέρα χαμένη
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Προφανώς λανθάνομαι!!!! 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10015

• namaste
  • Το Άβαταρ του/της namaste
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Kαλημέρα, πεταλούδα...ελπίζω να σε παρηγορήσω που θα σου πω ότι δεν είσαι μόνη σου,ε; Αλλά, δυστυχώς, δεν ξέρω να σε βοηθήσω καθώς αντιμετωίζω το ίδιο θέμα...καλή συνέχεια!

Re: Προφανώς λανθάνομαι!!!! 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10016

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Για βάλε μας και τα γραμμάρια, γιατί πολύ το βλέπω το λαχανικό για αρχή...
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Προφανώς λανθάνομαι!!!! 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10018

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
κι εγω βλεπω επισης πολλους κ τους καφεδες που μπορει να την κολλανε οπως επισης κ αυτο το αλα κρεμ τι εννοεις???? πως το φτιαχνεις? ελπιζω οχι με τπτ αλευρακι? απλα κρεμα γαλακτος να υποθεσω.... κ οταν λες κολλημα για ποσες μερες εννοεις καθως επισης κ δεν μα λες τα κιλα κ το υψος σου για να δουμε τι παιζει γτ ισως να εισαι στο ιδανικο σου βαρος πανω κατω κ γιυτο να μη χανεις γρηγορα! δεν χνει το ιδιο ενας με 40 κιλα κ ενας με 5! οπως κ να το κανουμε!!! sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2

Re: Προφανώς λανθάνομαι!!!! 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10020

• butterfly
  • Το Άβαταρ του/της butterfly
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Δεν μετράω γραμμάρια oops ps λάθος. Με το μάτι ας πούμε μια κούπα σαλάτα μαρούλι!Πολύ? το πολύ 1 ντομάτα την ημέρα αλλά κανα 2 φορές την βδομάδα και κανα 2 αγγουράκια (τα μικρά). Το αλα κρέμ μόνο με κρέμα γάλακτος αλλά ούτε αυτή την μετράω. Επειδή μαγειρεύω και για τον άντρα μου να πούμε μισό κουτί στο φαγητό? οχι οχι δεν ακουμπάω αλευράκι καθόλου. Το κόλλημα Κατερίνα είναι ότι έχω μπει σε ρυθμό από αρχές Σεπτέμβρη, έχασα 2 κιλά την πρώτη βδομάδα και από τότε η ζυγαριά ανεβοκατεβαίνει και "παίζει σε γραμμάρια αλλά κινούμαι εκεί γύρω στα 67! Το ύψος μου είναι 1.69 μ. Ανετα θα μπορούσα να πάω στα 60 κιλά. Δεν νομίζω ότι είμαι υπερβολική. wordthanx rdthanx
μια μέρα χωρίς χαμόγελο είναι μια μέρα χαμένη
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.068 δευτερόλεπτα

Syndication