Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Help! Απορίες!

Help! Απορίες! 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10001

• amelie
  • Το Άβαταρ του/της amelie
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γειά σας! Είμαι καινούργια πριν λίγες ωρες σας ανακάλυψα και νομίζω θα μπορέσετε να με βοηθήσετε λοιπόν! Είμαι 1,72 και 79 κιλά, θέλω να χάσω μέχρι αρχές Δεκεμβρη περίπου 20 κιλά (πολύ ουτοπικό;), στην αρχή του καλοκαιριού ήμουν 85 κιλά και αποφάσισα να κάνω δίαιτα αλλά δεν έχω την υπομονή να χανω 3 κιλά κάθε μήνα.. Δυστυχώς και έκανα 5 μέρες αφαγία επινα 3 ποτήρια γάλα και κανένα κρακερ όλη μέρα έχασα 3,5 κιλά και τα κράτησα παρόλο που μετά έτρωγα γουρούνι! Πριν μια βδομάδα έπαθα μια σύμπτωμα και αποφάσισα να χάσω 20 κιλά σε 2 μήνες, ότι συνέπειες κι αν είχε στην αρχή είπα να δοκιμάσω να πινω μόνο νερό για 40 μέρες! (πολύ έξυπνο δεν μπορείτε να πείτε..) μετά από δυο μέρες είπα να τρώω μόνο μήλα (άλλη επιτυχία) τελοσπαντων δεν έχασα ΤΙΠΟΤΑ ούτε ΚΑΝ υγρά! Και μετά ανακάλυψα μια δίαιτα με μηδέν υδατάνθρακες μπορούσα να τρώω κρέας, λαχανικά κλπ (απεριόριστη ποσότητα) αλλά ΚΑΘΟΛΟΥ υδατάνθρακες, βέβαια είμαι λίγο υπερβολική οπότε είπα να κάνω μια παραλλαγή, δλδ να τρώω 1 φορά τη μέρα (γύρω στις 3) και να μην τρώω και ΚΑΘΟΛΟΥ λίπη οπότε Πέμπτη μέχρι Σαββατο ετρωγα μόνο βραστο μπροκολο! Έχασα 4 σχεδόν κιλά και είχα κατενθουσιαστει!! Την επόμενη μέρα είπα να δοκιμάσω αβγό, ένα βραστό το πρωί και ένα το μεσημέρι, ε αυτό ήταν! Τέλος η ζυγαριά κολησσε και δεν έχω χάσει γραμμαριο από τη κυριακή! Δηλαδή 500 που τη μια τα έχω την άλλη όχι... Δεν ξέρω τι να κανωωωωω! Σκέφτηκα να κάνω αυτή την εξαντλητική (δίαιτα να τη πω;) και μετά να ζήσω ολη την υπόλοιπη μάταιη ζωή μου με την Atkins.. Αλλά δεν έχω χάσει ΤΙΠΟΤΑ εδώ και 3 μέρες! Σημερα εφαγα στεγνό στήθος κοτόπουλο και ελάχιστο μαρουλι μπάς και γίνει τίποτα...
Υ.Γ. Μπορεί να μου προσδιορίσει επιτέλους κάποιος την απεριόριστη ποσότητα; Και αυτά τα 5 μικρά γεύματα τελικά να τα τρώω; Ή μια φορά τη μέρα; Και αν πρπ να τρώω τα 5 μικρά γεύματα κάθε ποτέ; Επίσης ο μεταβολισμος μου είναι πολυυυυ αργος... + φοβάμαι να ρισκαρω να φάω κάτι λιπαροο! Λάδι, λιπος κλπ
Σας επριξα ε;
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Help! Απορίες! 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10003

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Πωπωπω... πιάστηκε η ψυχή μου και μόνο που το διάβασα...

Πάμε λοιπόν. Αρχικά πατάμε το κουμπάκι RESET. Ξεχνάς όσα ήξερες. Επίσης ξεχνάς την λέξη ΓΡΗΓΟΡΑ. Το θέμα είναι να είναι να έχουμε μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Μετά παίρνεις έναν όρκο στον κ. Άτκινς -θα σου έλεγα στον εαυτό σου αλλά σε κόβω λίγο επίφοβη για να τηρήσεις υπόσχεση ακόμη- ότι θα κάνεις ότι λέει για μια ζωή. Μόλις μπορέσεις και τα κάνεις αυτά, πάμε στο επόμενο βήμα.

Ξεσκονίζεις το forum. Αφιέρωσε όσο περισσότερο χρόνο μπορείς στο διάβασμα ώστε να μην ξεφύγεις στο πρώτο εμπόδιο. Μόλις το κάνεις και αυτό, πάμε σε κάτι απλό.

Πρώτη φάση. 1000-1500 θερμίδες σε μικρά γεύματα και κάτω από 20 υδατάνθρακες για 2 εβδομάδες. Επειδή τυχαίνει να έχουμε το ίδιο ύψος, αν κάνεις καθιστική ζωή μην ξεπεράσεις ούτε το πάνω, αλλά ούτε και το κάτω όριο ΠΟΤΕ μέχρι να χάσεις τα κιλά σου. Στο πάνω δεν σε φοβάμαι. Το κάτω έχω μια εντύπωση ότι θα ρίξεις, και πίστεψέ με, μόνο κακό θα σου κάνεις.

Με το τέλος ή και κατά την διάρκεια της πρώτης φάσης μας επισκέπτεσαι να μαθαίνουμε νέα και να βοηθάμε.
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Help! Απορίες! 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10004

• amelie
  • Το Άβαταρ του/της amelie
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευχαριστώ πολύ Marina!!!:) η αλήθεια είναι ότι είμαι ΠΑΡΑ πολύ ανυπομονη και παρόλο που ξέρω ότι αυτό που κάνω δεν μου κάνει καθόλου καλό ονειρευομαι το τέλειο σώμα ή έστω να φτάσω στα 69 και μετά δεν με νοιάζει να χάσω τα αλλά δέκα σε ένα χρόνο... Απλά νιώθω άσχημα με τον εαυτό μου και θέλω να αδυνατισω πολύ! Έχω πείσμα και μπορώ να αντεξω, αλλά και η ζυγαριά δεν έχει κατέβει 3 μέρες και έχουν αρχίσει ήδη τα προβλήματα στον οργανισμό μου και γι' αυτό στράφηκα σε εσάς, θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου :) ευχαριστώ και πάλι!

Re: Help! Απορίες! 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10005

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Ήμουν για χρόνια ολόκληρα στα κιλά σου, 82+ για την ακρίβεια. Έχω κάνει τα ίδια με σένα -ίσως και χειρότερα- αλλά στην ουσία, απλά τα ελάχιστα κιλά που έχανα ξαναγύριζαν. Με την Άτκινς έφτασα τα 65 χαλαρά και τώρα είμαι κοντά στο όριο των 60. Αλλά θέλει υπομονή. Ακόμη και τώρα που η ζυγαριά κατεβαίνει σε πολύ αργούς ρυθμούς -ο μεταβολισμός έχει πάει βόλτα με τις τόσες καταστροφικές δίαιτες-, συνεχίζω να χάνω πόντους και στην χειροτερότερη δεν παίρνω κιλά. Καλό ακούγεται σαν σενάριο -και όχι μόνο ε;
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Help! Απορίες! 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10012

• stef
  • Το Άβαταρ του/της stef
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
amelie έγραψε:
Και μετά ανακάλυψα μια δίαιτα με μηδέν υδατάνθρακες μπορούσα να τρώω κρέας, λαχανικά κλπ (απεριόριστη ποσότητα) αλλά ΚΑΘΟΛΟΥ υδατάνθρακες...
Να θυμίσω εδώ ότι λαχανικά = υδατάνθρακες. Αρα δεν είμαστε χαλαρές με τα λαχανικά και τις σαλάτες, τα μετράμε και προσέχουμε.

Re: Help! Απορίες! 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10017

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Καλη μου amelie....
γιατι το εκανες αυτο στον εαυτο σου; Κι εμεις καναμε καποια στιγμη χαζα, αλλα ειμασταν μωρα, και δεν μας εκοβε.... (Αληθεια, ποσο χρονων εισαι;)
Η σημασια της σωστης διατροφης, ειναι κατι που μας χαρακτηριζει για το υπολοιπο της ζωης μας. Διαιτες καταστροφικες, και πείνας, ειναι αυτες που "σακατευουν" για παντα τον μεταβολισμο μας.
Ξεκινα, πριν να ειναι αργα. Αρχισε να τρως σαν ανθρωπος, το κρεατακι σου, το ψαρακι σο, το κοτοπουλακι σου και την σαλατιτσα σου, και ασε τον μεταβολισμο σου να αναλαβει τα υπολοιπα.
Το να "πηδας" απο τη μια διαιτα (ο Θεος να τις κανει διαιτες...) στην αλλη, να υποσιτιζεσαι, να ταλαιπωρησαι ετσι, το μονο που μπορει να σου δωσει, ειναι απο υπογονημοτητα, μεχρι να μεινεις χωρις μαλλια.
Δεν νομιζω να θες κατι απο αυτα;
love your self
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.082 δευτερόλεπτα

Syndication