Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Κομπόστα ροδάκινο Ζωγράφος

Κομπόστα ροδάκινο Ζωγράφος 8 Χρόνια 11 Μήνες πριν #9987

  • titika
  • Το Άβαταρ του/της titika
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Δημοσιεύσεις: 8
Γεια σας!
Αγόρασα σήμερα από το Makro κομπόστα ροδάκινο Ζωγράφος. Σας γράφω ακριβώς τα στοιχεία της ετικέτας να μου πείτε τη γνώμη σας.
Διατροφική αξία:
Υδατάνθρακες 11,5
(εκ των οποίων)
Φρουκτόζη 6
Σάκχαρο φρούτου 5,5
Πρωτεΐνες 0,37
Λιπαρά 0,03
Ενέργεια 47 θερμίδες (kcal) 200kj
Περιέχει 30% λιγότερους υδατάνθρακες από τις κοινές κομπόστες. (και αυτό στην ετικέτα το γράφει)

Πως σας φαίνεται; Μπορούμε να το φάμε και σε ποια φάση είναι ιδανικότερο;
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Κομπόστα ροδάκινο Ζωγράφος 8 Χρόνια 11 Μήνες πριν #9988

  • Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Δημοσιεύσεις: 672
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Ωραιότατη φαίνεται!

Μέτρα 11,5 στα 100 για να είσαι σίγουρη και ήδη την φαντάζομαι με γιαουρτάκι, ή ανακατεμένη με κρέμα γάλακτος σε γλυκό. :)
Να σε προσέχεις, Marina
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Κομπόστα ροδάκινο Ζωγράφος 8 Χρόνια 11 Μήνες πριν #9990

  • zwi
  • Το Άβαταρ του/της zwi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Δημοσιεύσεις: 60
Καλησπέρα σε όλους!! Αυτή τη κομπόστα λοιπόν, τη χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια τώρα και πρίν ακόμα ξεκινήσω Άτκινς. Μου άρεσε, γιατί δεν έχει ζάχαρη και την έβαζα και βάζω στο φρουί-ζελέ. Επίσης, αν την αλέσεις στο μούλτι και μετά βράσεις λίγο τον πολτό με το σιροπάκι που έχει μέσα, κάνεις μία ωραιότατη σως ροδάκινου και συνοδεύεις παγωτά, γιαούρτι, κρέπες και διάφορα άλλα γλυκάκια. Να πώ ακόμη πως φτιάχνω αυτό το γνωστό γλυκό ψυγείου, αλλά σε δικιά μας παραλλαγή με βάση τρ. αμύγδαλο, βούτυρο και ζαχαρίνη, από πάνω τη κρέμα ζαχαροπλαστικής sweet and balance και πάνω-πάνω το φρουί ζελέ που προανέφερα. Γίνεται σαν τούρτα, που αν τη σερβίρεις σε τραπέζι νομίζουν ότι σου την έχουν φέρει έτοιμη από ζαχαροπλαστείο. Υπέροχη σε εμφάνιση, απίθανη σε γεύση. Αυτά για τη κομποστούλα, νομίζω πως μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε άφοβα από την α' φάση κιόλας αλλά πάντα με μέτρο.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.046 δευτερόλεπτα

Syndication