Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Morfat Creamy

Morfat Creamy 9 Χρόνια 8 Μήνες πριν #6606

  • Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Δημοσιεύσεις: 672
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Το προϊόν αυτό πέρα από καταπληκτικό, έχει και μια μικρή ιστοριούλα...

Χτες το βρήκα στο σούπερ μάρκετ μαζί με τα sweet & balance της Γιώτης. Θα πω σε άλλο ποστ για αυτά. Διάβασα στα γρήγορα την συσκευασία και το έβαλά στο καλάθι. Ερχόμενη στο γραφείο όμως, την ώρα που πήγα να το καταγράψω, διαπίστωσα ότι δεν διευκρίνιζε αν οι ποσότητες θρεπτικών στοιχείων είναι για 100 ή για 30 γραμμάρια όπως λέει η συσκευασία. Έφαγα και ένα κόλλημα γιατί κάτι έλεγε για χτύπημα με γάλα...

Η πρώτη μου σκέψη ήταν να το φάω λίγο λίγο και να μην το ξαναπάρω. Μπαίνοντας στο site τους και μην βρίσκοντας περαιτέρω ανάλυση, βλέπω την φόρμα επικοινωνίας. Λέω δεν στέλνω ένα email; Να πω την αλήθεια μου δεν περίμενα απάντηση. Όμως... Προς τιμήν τους σήμερα το πρωί είδα στο mail μου την παρακάτω απάντηση:

Αναφορικά με το mail σας της 13/1/2010:

Το προϊόν Morfat Creamy, καταναλώνεται ως έχει (απλώς διογκώνεται με χτύπημα στο μιξερ). Για να φτιάξετε σαντιγύ προσθέτετε αν θέλετε ζάχαρη. Όμως, τα διαθρεπτικά στοιχεία που αναγράφονται στη συσκευασία, αναφέρονται στο προϊόν που έχετε στα χέρια σας, ως έχει και όχι με προσθήκη γάλακτος, ζάχαρης κλπ.
Επομένως, αναγόμενα τα δεδομένα σε ποσότητα 100γραμ. (διότι στη συσκευασία αναγράφονται αυτά που αντιστοιχούν σε μερίδα προϊόντος ίση με 30γραμ.), θα έχετε:

Ενέργεια: 240,9 θερμίδες
Ολικά λιπαρά: 24,8γραμ.
Κεκορεσμένα λιπαρά: 22,5γραμ.
Χοληστερόλη: περίπου 0,003γραμ.
Νάτριο: 0,00726γραμ.
Υδατάνθρακες: 3γραμ.
Σάκχαρα: 3γραμ.
Πρωτεϊνες: περίπου 2γραμ.

Στη διάθεσή σας για οποιδήποτε άλλη διευκρίνηση

Τμήμα έρευνας & ανάπτυξης νέων Προϊόντων
Τ.Κωνσταντινοπούλου

Την γράφω αυτούσια, γιατί πραγματικά τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο. Όταν οι ελληνικές εταιρείες δείχνουν πως νοιάζονται για τον πελάτη τους, δεν υπάρχει λόγος να μην τις προτιμήσουμε. Εννοείται πως μπαίνει πλέον και στα αγαπημένα προϊόντα! :)
Να σε προσέχεις, Marina
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Morfat Creamy 9 Χρόνια 8 Μήνες πριν #6609

  • eva7
  • Το Άβαταρ του/της eva7
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Δημοσιεύσεις: 56
Λοιπόν, το πήρα κι εγώ και μου άρεσε πολύ σαν γεύση, αφού το ανακάτεψα με λίγη ζαχαρίνη. Αύριο λέω να το δοκιμάσω και στον καφέ αλλά και με κακάο.
Είδα βέβαια και σε άλλα posts, να χρησιμοποιείται σε συνταγές για παγωτό και άλλα low-carb γλυκά.
Ευχαριστώ Marina
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Morfat Creamy 9 Χρόνια 8 Μήνες πριν #6613

  • nifitsa
  • Το Άβαταρ του/της nifitsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Δημοσιεύσεις: 41
Mε αυτό το προϊόν φτιάχνω τσιζ κεικ. Σας έχω γράψει μια σουπερ συνταγη. Αν το χτυπήσεις με λίγη ζαχαρίνη, 5-6 σταγόνες λεμόνι και φιλαδέλφια κάνει την καλύτερη κρέμα τσιζ κεικ που έχετε φάει ποτέ!!!! Δοκιμάστε το!!! Θα το βρειτε στις συνταγές...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Morfat Creamy 9 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6615

  • gourounaki
  • Το Άβαταρ του/της gourounaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Δημοσιεύσεις: 4
Γεια σας! Είμαι καινούργια εδώ, μόλις χτες έκανα εγγραφή.... Άρχισα την Ατκινς την περασμένη Δευτέρα, δηλ. σήμερα είμαι 7η μέρα. Μπορώ να κάνω κάτι απο τα γλυκά σας ή είναι πολύ νωρίς ακόμα? Ευχαριστώ!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Morfat Creamy 9 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6616

  • mary
  • Το Άβαταρ του/της mary
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Δημοσιεύσεις: 100
nifitsa έγραψε:
Mε αυτό το προϊόν φτιάχνω τσιζ κεικ. Σας έχω γράψει μια σουπερ συνταγη. Αν το χτυπήσεις με λίγη ζαχαρίνη, 5-6 σταγόνες λεμόνι και φιλαδέλφια κάνει την καλύτερη κρέμα τσιζ κεικ που έχετε φάει ποτέ!!!! Δοκιμάστε το!!! Θα το βρειτε στις συνταγές...
Το φτιάχνω συχνά το τσιζκέικ σου και πραγματικά είναι πολύ καλό γι΄ αυτό θα σου πώ ένα κολπάκι για να γίνει ακόμα ποιο τέλειο. Πάνω βάζω την εξής σάλτσα: 6 φράουλες λιωμένες στο μπλέντερ + 6 κουταλιές της σούπας ζαχαρίνη σε ένα φλυτζανάκι νερό. Τα βράζω σε ένα κατσαρολάκι 5 λεπτά περίπου μέχρι να δέσει η σάλτσα και έτσι έχω μια απίθανη μαρμελάδα φράουλα. Και από υδατάνθρακες 6 σε ολόκληρη την ποσότητα που είναι ικανοποιητική για ένα τζιζκέικ.
[url][/url]www.diaet-ticker.de] [/url]
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Morfat Creamy 8 Χρόνια 11 Μήνες πριν #10111

  • tralalilalom
  • Το Άβαταρ του/της tralalilalom
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Δημοσιεύσεις: 36
Θα ήθελα μια διευκρίνιση όσον αφορά τον διατροφικό πίνακα! Όταν λέει στα 100γρ, υδατ. 3γρ και σάκχαρα 3γρ, εμείς υπολογίζουμε μόνο τα 3 γραμμάρια των υδατανθράκων ή 6, προσθέτουμε, δηλαδή, στους υδατάνθρακες τα σάκχαρα για να βρούμε του ολικούς υδατάνθρακες;
Μου είχες πει πως θα 'ρθει κάποια μέρα που ό,τι αντικρίζω θα το ερωτεύομαι..Τώρα αρχίζω και θυμάμαι..
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.301 δευτερόλεπτα

Syndication