Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Φρυγανιές Νορβηγίας

Re: Φρυγανιές Νορβηγίας 8 Χρόνια 11 Μήνες πριν #10189

  • kitty
  • Το Άβαταρ του/της kitty
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Δημοσιεύσεις: 57
λοιπον,βρηκα κ γω φρυγανακια!!λεγονται finn crisp και τα εχει ο σκλαβενιτης.
διατροφικη στοιχεια ανα φετα:
καθαροι υδατανθρακες:2,5 γρ
θερμιδες:20 γρ.
η γευση τους ειναι πολυ ωραια(σαν προζυμενιο παξιμαδακι)
εχω ομως μια επιφυλαξη..ο Ατκινς αναφερει ρητα πως απαγορευονταο οι τροφες με αλευρι.ισχυει και σε αυτες τις περιπτωσεις αν και εχουν πολυ λιγους υ\ες;;;;;
θα ηθελα μια βοηθεια σε αυτο για να ξερω αν μπορω να τις καταναλωνω με μετρο βεβαια!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Φρυγανιές Νορβηγίας 8 Χρόνια 11 Μήνες πριν #10196

  • roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Δημοσιεύσεις: 1073
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Εγω θα σου προτεινα, να μην χρησιμοποιησεις τιποτα "αλευροποιημενο", τουλαχιστον στην α' φαση. Δηλαδη για 15-20 μερες. Μετα, δεν νομιζω οτι 2,5 υδ/ες τη μερα θα σου κανουν κακο.
Οχι ομως 2,5χ5!!!!
love your self
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Φρυγανιές Νορβηγίας 8 Χρόνια 11 Μήνες πριν #10214

  • mammajoanna
  • Το Άβαταρ του/της mammajoanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Δημοσιεύσεις: 178
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
Καλο μεσημερι, σ ολους..
επανερχομαι ως υπεσχεθην, αν κ χτες θεωρησα οτι δημοσιεσα σχολιο με τις εντυπωσεις απο τις φρυγανιτσες το Αldi (KORNGOLD)..δεν το ειδα..μαλλον κατι δεν εκανα καλα..λοιπον, οι μεν σκετες ειναι "νοβοπαν", ανοστες μα με τα συνοδευτικα του πρωινου (βουτυρακι - μαρμελαδιτσα) ή δεκατιανου (ζαμπονακι -τυρακι), αυτο, θελει κ τη λιγη μαγιονεζα οπωσδηποτε, οσο για τις με σουσαμι ειναι πολυ καλυτερες, ακομα κ χωρις αυτα.. βεβαια αν ειναι κατι ανοστο δεν το προτιμας ιδιαιτερα αλλα
ουτε κ το "τσακιζεις"..αυτοπεριοριζεται.. οχι σαν τα "νοστιμα".. βλεπε Ρουλοψωμακι..
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.055 δευτερόλεπτα

Syndication