Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: sweet and balance

Re: sweet and balance 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13083

• nadia
  • Το Άβαταρ του/της nadia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπέρα παιδιά!!Ξεκίνησα πριν 10 μερες κι εγώ την δίαιτα ατκινς και θέλω να σας πω την εμπέιρια μου αλλά και το δικό μου πρόβλημα με τις σοκολάτες που αναφέρατε.Είμαι νέα στο φορούμ.Αγόρασα και το βιβλίο μετρώ και τους υδατάνθρακες μου.Λοιπόν σήμερα ειμαι στην δέκατη μέρα και έχω χάσει 3 κιλά.Μου αρέσει πολυ η δίαιτα αυτη αλλα τρελαίνομαι για σοκολάτες και γλυκά.έχω γεμίσει το ψυγείο με σοκολάτες ατκινς και σουιτ μπαλανσε. τρωω 1ή 2 την μέρα.Αλλά φοβάμαι οτι με κόλησσαν.εχω μείνει σταθερή στα 3 κιλα και δεν χάνω ούτε γραμμάριο και έχω στενοχωρηθει λίγο.Ο στοχος μου είναι 10 κίλα.Μήπως με κολλάνε τα γλυκα αυτά??στην αρχή μου είχαν δημιουργησεί πρόβλημα με την τουαλέτα !αλλα τωρα τιποτα κανονικα!!επίσης βάζω ζαχαρίνες στον καφέ και φοβαμαι μήπως φταίνε αυτέσ που δεν χάνω αλλο.Τους υδατ. μου πάντως τους υπολογίζω ακρίβως με κομπιουτεράκι!!!!Με ανησύχησε το οτι τις πρωτες μερες η ζυγαριά με έδειξε 3,400 λιγοτερο.μετα με δειχνει να έχω πάρει το 1,5 κιλό και τώρα με δείχνει σταθερή στα 3.εχω μπερδεύτει και φοβάμαι μήπως κάνω κατι λάθος.Τρωω πάρα πολλές πρωτείνες και λαχανικά και φρούτα με μέτρο.Ισως φτάινε οι σοκολατές.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: sweet and balance 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13100

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
nadia όπως είπαν και οι προλαλήσασες, οι πολυόλες που έχουν μέσα αυτά τα προϊόντα δημιουργούν κολληματάκια. Με μέτρο λοιπόν και δοκίμασε για λίγο να τις κόψεις τελείως.
Να σε προσέχεις, Marina

Re: sweet and balance 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13101

• nadia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
σε ευχαριστω πολυ!!αυτο θα κανω..σημερα δεν εχω φαει ουτε μια μπαρα και μου λειπουν..αν τισ περιορισω σε μια την μερα θα ειναι οκ?επισης ηθελα να ρωτησω κατι αλλο.διαβασα οτι συστεινεται πολυ το αβοκαντο.και μαρεσει πολυ.ξερω ομως οτι εχει αρκετο λυπος και παχαινει.αλλα για την ατκινς ειναι καλο ετσι?να συνεχισω να το τρωω?

Re: sweet and balance 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13111

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
να το τρως!1\4-1\2 τη μερα νομιζω ειναι οκ γιατι εχει αρκετους υδ και θερμιδες!με μετρο λοιπον!

Re: sweet and balance 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13113

• nadia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
diavasa oti ena mikro avokanto exei 4 gr udatan8raka,opote ta upologizw mesa sta 20 ths hmeras

Re: sweet and balance 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13114

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
προσεξε!το συνηθισμενο αβοκαντο που εχουν τα σουπερ μαρκετ ,το πρασινο δηλαδη εχει 5,5υδ.το μισο φλιτζανι[αρκετους δηλαδη]το μισο φλιτζανι ειναι λιγοτερο απο το μισο,χονδρικα.μονο μια κατηγορια αβοκαντο ,το χαας,καλιφορνιας που ειναι μαυρο εξωτερικαεχει ελαχιστους υδ.1,7 το μισο φλ.ομως δυστυχως αυτο δεν υπαρχει πουθενα,μηπως δεν το εισαγουν? αρα το γνωστο πρασινο εχει πολυ περισσοτερους απο οτι πιστευες... κρυμμενοι υδ.παντου....
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.178 δευτερόλεπτα

Syndication