Αυτά που μπορώ να σου απαντήσω, είναι τα εξής: Αυτό με το ασπράδι δεν το έχω ακούσει ξανά σε νηστεία. Αν εσύ ξέρεις κάτι άλλο, το ακολουθείς. Τη σόγια δεν τη πολυσυμπαθώ, αλλά σε ορισμένη ποσότητα είναι οκ, έχει 32/100γρ αλλά πιστεύω είναι πολλά 100γρ. για μια δόση, δεν ξέρω και σίγουρα. Η s&b νομίζω είναι εντάξει, την τρώω κι εγώ. Φυτική κρέμα γάλακτος χρησιμοποιούσα και παλιά σε γλυκάκια αν και δεν είμαι πλέον πολύ σίγουρη. Στο ζελέ και τη μορφατ θα στα χαλάσω. Η ζελατίνη δυστυχώς είναι ζωικό προιόν, προέρχεται απο μυελό των οστών. Κι εγώ πριν λίγα χρόνια το έμαθα. 'Οσο για τη μόρφατ, αν προσέξεις τα συστατικά της, αναγράφεται άπαχο γάλα κι απλώς τα λιπαρά της είναι φυτικά.Για πρωινό μπορείς να δοκιμάσεις τις scandinavian bran crispbread που έχουν αναφερθεί σ'άλλο θέμα με λίγη μαργαρίνη φαστ γιατί και το βιτάμ έχει ζωικά συστατικά με λίγη μαρμελάδα Darbo που έχει χαμηλούς υ/ες. Αυτό θα κάνω κι εγώ όταν γυρίσω Θεσσαλονίκη, εδώ που είμαι.. ασ'τα. Τέλος μπορείς να δοκιμάσεις γάλα σόγιας ή αμυγδάλου,αν σε βολέψει σε κάτι. Α!!! Και να συστηθώ! Με λένε Μαρία και θα χαρώ αν σε βοήθησα κάπως... Φιλιά!!!