Γειά σας παιδιά και μπράβο για το καταπληκτικό φόρουμ, αποφάσισα πρόσφατα να αρχίσω κετογενή δίαιτα γιατί θέλω να χάσω κάποια κιλά(~15-18), και σε 4 μέρες έκανα την πρώτη "κλεψιά" και έφαγα μια σοκολάτα επειδή με είχε πιάσει μια απίστευτη μανία για γλυκό. Επειδή όμως ήδη έχω χάσει 3.8 κιλά λίπος(μετρημένα με λιπομέτρηση), αποφάσισα να βρω κάτι για υποκατάστατο. Προσωπικά πιστεύω οτι το βρήκα, είναι πρωτείνη που βγαίνει με διάφορες γεύσεις γλυκών(εγώ πήρα τρούφα σοκολάτα) και είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, σκεφτείτε να πίνετε γάλα με 10 κουταλιές Nesquik ένα πράμα.Και το καλύτερο είναι οτι σε αντίθεση με άλλες πρωτείνες έχει 0γρ υδατάνθρακες και 0γρ λιπαρά. Λέγεται Nectar και είναι της εταιρείας Syntrax.
H τιμή μόνο είναι λίγο τσιμπημένη, 29 ευρώ το 1 κιλό.
ΥΓ
Και οι γεύσεις της με γλυκά, και τα φρούτα που είχα δοκιμάσει(μήλο) αξίζουν, και δε φέρνουν φούσκωμα σαν κάποιες άλλες πρωτείνες.
Επίσης αν κάποιος θέλει κάποια συμβουλή για πρωτείνες κτλ μπορεί να με ρωτήσει, έκανα για πολύ καιρό αθλητικη διατροφή μέχρι που είχα ένα τροχαίο με τη μηχανή και έγινα 3πλάσιος μέχρι να φτιάξει το πόδι μου.