Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Dinkelix / Bacaldrin

Dinkelix / Bacaldrin 8 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10344

  • LianaK
  • Το Άβαταρ του/της LianaK
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Δημοσιεύσεις: 8
Αγαπητοί και αγαπητές lowcarber,

O φούρναρης της γειτονιάς μου πρότεινε σε μια φίλη που κάνει atkins στον άντρα της να πάρει το παραπάνω ψωμάκι. Εχει γλυκαιμικό δείκτη 47 αλλα δεν έχουμε ιδέα πως μεταφράζεατι aύτό σε υδατάθρακες. Το ψωμί αυτό (dinkelix) παράγεται στην ελλάδα από τους Αφους Τουντόπουλους που είναι εκπρόσωποι της εταιρείας Bacaldrin.

Επειδή έψαξα στον γουγλη να βρω κάτι και δεν βρήκα τίποτα διαφωτιστικό, αν ξέρει κάποιος κάτι, πληροφορίες για το προιόν ή την σχέδη μεταξύ γλυκαιμικού δείκτη με υ/δ, τον παρακαλώ θερμά να με ενημερώσει. Ο σύζυγος της φίλης μου πρέπει να χάσει αρκετά κιλά, έχει άρνηση με τις δίαιτες κι αυτή κάνει ότι πιο gourmet υπάρχει για να τον πείσει ότι μπορεί να χάσει χωρίς να στερηθεί γεύση ή ποικιλία. Το αδύνατο του σημείο είναι όπως πολύ καλά φαίνεται το ψωμάκι.

Ότι κι αν γνωρίζετε σχετικό θα είναι πολύ χρήσιμο.

Ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων

LianaK
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Dinkelix / Bacaldrin 8 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10345

  • kwstantina
  • Το Άβαταρ του/της kwstantina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Δημοσιεύσεις: 32
αν εχει ετσι ψωμι δεν θα μεινει και τιποτα που να μην μπορουμε να φαμε :D
[url=http://www.diaet-ticker.de:nejnk5qz]
[/url]
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Dinkelix / Bacaldrin 8 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10346

  • mary
  • Το Άβαταρ του/της mary
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Δημοσιεύσεις: 100
Το ψωμί dinkelix από την εταιρεία Bacaldrin παράγεται από αλεύρι spelt, όλυρα στα ελληνικά, που απ΄ότι κατάλαβα είναι ένα είδος σταριού.
Στο σάιτ της Bacaldrin δεν αναφέρει καθόλου θρεπτικά στοιχεία όμως στον παρακάτω σύνδεσμο [url http://en.wikipedia.org/wiki/Spelt [/url]
(Spelt contains about 57.9 percent carbohydrates (excluding 9.2 percent fibre), 17.0 percent protein and 3.0 percent fat, as well as dietary minerals and vitamins)
Όπως βλέπουμε δεν είναι και τόσο αθώο όσο υποστηρίζει ο φούρναρης. Δια ταύτα Ρουλόψωμο και πάλι Ρουλόψωμο.
[url][/url]www.diaet-ticker.de] [/url]
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Dinkelix / Bacaldrin 8 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10349

  • LianaK
  • Το Άβαταρ του/της LianaK
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Δημοσιεύσεις: 8
Ευχαριστώ πολύ. Θα τα έχω υπόψη μου!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.057 δευτερόλεπτα

Syndication