Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: η δομινηκανη δημοκρατια και το κοριτσι μας

η δομινηκανη δημοκρατια και το κοριτσι μας 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #7359

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
βρε ιωαννα, κι εσυ δεν ειπες κατι...κι εμεις στην κοσμαρα μας δεν ρωτησαμε.... με το σεισμο πως τα καταφερατε εσεις εκει; γιατι οι τηλεορασεις ολο για αιτη λεγανε αλλα για το μεγαλυτερο μερος του νησιου....ουτε λογος! ο σεισμος μονο το αριστερο τμημα του νησιου επληξε; εσυ εκει που βρισκεσαι, ολα καλα;
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: η δομινηκανη δημοκρατια και το κοριτσι μας 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #7395

• Ioanna
  • Το Άβαταρ του/της Ioanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σχεδόν ακούγετε απίστευτο.... αλλά με ξύπνησε η μαμά μου τρομοκρατημένη για να δει αν είμαστε καλά, από εκεί το έμαθα, και στην συνέχεια από τις ειδήσεις ίντερνετ κλπ. Ούτε που κουνηθήκαμε εμείς εδώ , βέβαια μένω ακριβώς στην άλλη άκρη του νησιού, αλλά από ότι έμαθα λίγοι τον ένοιωσαν, μόνο στην παλιά μου γειτονιά 350χλμ μακριά έβγαλαν αλαρμ για τσουναμι αλλά ευτυχώς δεν έγινε κάτι τέτοιο.
Δεν θα μιλήσω για την καταστροφή στην Αϊτή είναι ένα θέμα που πονάει πολύ όταν κάποιος αντιληφθεί τις διαστάσεις του, όλοι μας κάνουμε ότι μπορούμε σαν γείτονες με ότι έχει ο καθένας.
Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση σε όλους.... ο χρόνος γιατρεύει πληγές το γνωρίζω καλά και ο άνθρωπος πάντα βρίσκει τον τρόπο για να επιβιώσει σκληρό ακούγεται αλλά είναι πραγματικότητα!!!

Re: η δομινηκανη δημοκρατια και το κοριτσι μας 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #7401

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Νομίζω ότι στο θέμα των σεισμών είμαστε ευαισθητοποιημένοι σαν λαός! (ειδικά εμείς οι δυτικοί). Μόλις ακούω για τέτοιους σεισμούς, ειλικρινά παγώνει το αίμα μου!
Ελπίζω κι εγώ να κλείσουν οι πληγές και κάποια στιγμή να μπορέσει όλος αυτός ο κόσμος να ορθοποδήσει!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.052 δευτερόλεπτα

Syndication